Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(Jofky @ 2012 03 07, 12:26)
Kokiuose orouostuose labiausiai mėgsta su ta dėžute praeit per keleivių bagažą ir duoklę susirinkt?  4u.gif

Bent kiek teko matyt-Ispanijos oro uostuose smile.gif

QUOTE(syri @ 2012 03 07, 13:44)
Ar bagažo patikrinimo procedūra kartosis persėdimo oro uoste?

Persedimu tai turbut sunku pavadint, nes Ryanair nevykdo jungiamuju skrydziu smile.gif Taigi teks iseiti is oro uosto sterilios zonos ir vel pereiti bagazo patikrinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 03 07, 14:17)
Persedimu tai turbut sunku pavadint, nes Ryanair nevykdo jungiamuju skrydziu smile.gif Taigi teks iseiti is oro uosto sterilios zonos ir vel pereiti bagazo patikrinima smile.gif

Chm g.gif , o ką reiškia jungiamasis?
Jei aš iš Kauno persėdu Charleroi uoste, o bilietai pirkti per Ryanair, tai kos tas skydis gaunasi blush2.gif rolleyes.gif ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 03 07, 16:16)
Chm  g.gif , o ką reiškia jungiamasis?
Jei aš iš Kauno persėdu Charleroi uoste, o bilietai pirkti per Ryanair, tai kos tas skydis gaunasi  blush2.gif  rolleyes.gif ?
4u.gif

Nu tai gaunasi kitas skrydis ir viskas smile.gif Ryanair skraidina is tasko A i taska B. Jei jums reikia i taska C, tai jau naujas skrydis is tasko B. Bet tai nera skrydis is tasko A i taska C smile.gif Jei keliautumete su registruojamu bagazu, Kaune atidavus bagaza, ji taske B reiks atsiimti ir vel daryti check-in, jei skrendat tik su rankiniu, tiesiog taske B iseiti is sterilios zonos, pereiti bagazo patikrinima ir eiti link vartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 03 07, 15:32)
Nu tai gaunasi kitas skrydis ir viskas smile.gif Ryanair skraidina is tasko A i taska B. Jei jums reikia i taska C, tai jau naujas skrydis is tasko B. Bet tai nera skrydis is tasko A i taska C smile.gif Jei keliautumete su registruojamu bagazu, Kaune atidavus bagaza, ji taske B reiks atsiimti ir vel daryti check-in, jei skrendat tik su rankiniu, tiesiog taske B iseiti is sterilios zonos, pereiti bagazo patikrinima ir eiti link vartu smile.gif

ačiū už paaiškinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 03 07, 15:17)

doh.gif aš kaip tik su nauju, dar netikrintu lagaminu į Barseloną skrisiu doh.gif Kaip be matuočiai man gaunasi aukštis 56 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 07, 17:01)
doh.gif  aš kaip tik su nauju, dar netikrintu lagaminu į Barseloną skrisiu  doh.gif  Kaip be matuočiai man gaunasi aukštis 56 cm  doh.gif

Na, gali juk ir pasisekti ax.gif Labiausiai siauba ivare tos kartonines dezes Valensijos oro uoste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 07, 17:01)
doh.gif  aš kaip tik su nauju, dar netikrintu lagaminu į Barseloną skrisiu  doh.gif  Kaip be matuočiai man gaunasi aukštis 56 cm  doh.gif

Na vienas cm..Negi jau bus tokie žvėrys ir už jį lieps susimokėti? g.gif Suprantu,kai bandoma vežtis akivaizdžiai per didelį lagaminą,tada kita kalba smile.gif

Nustebino kad ispanai tokie griežti-neseniai teko skristi iš Romos-laabai patiko patikra-kadangi skrydis buvo anktyvą rytą,tai tikrintojai praktiškai miegojo-pasigailėjau kad kokio balzaminio acto nepasikroviau lauktuvėms hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 07 kovo 2012 - 19:25
sveiki, gal kas pagelbės-nusipirkom bilietus į Paryžių, bet sugalvojo ir sesės dukra su mum skristi. Kaip nupirkti jai bilietą? jai 13 metų, įvedus vieną vaiką bilietų neparduoda... ačiū
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 03 07, 13:17)

nemaciau rolleyes.gif matyt nepataikem rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(klaara @ 2012 03 07, 18:24)

Nustebino kad ispanai tokie griežti-

o mums kaip tik kitokie pasirode..net sangrijos litra prasinese MB,o as savo rankiniame 1,5 litro vandens buteli.
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2012 03 07, 09:23)
su visa elektron neturetumet nusipirkti, bent jau lietuviska, nebent kazkas pasikeite g.gif

butent...kazkada senai ta bandziau irodyti cool.gif
Atsakyti
Pirmą kartą užsakinėju bilietus, tai dar nelabai viskas aišku. Vakar ryte užsakiau, bet dar šiandien nėra e-mailo patvirtinimo, ar kam nors taip buvo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 07, 16:01)

nusineškite į parduotuvę, kur prekiauja lagaminais ir pamatuokite. Jie turi stendą, kur ir Ryanair "skylė" mirksiukas.gif Bus ramu

KALUSIMAS - iki 2 m. vaikui sportinį vežimuką drąsiai veždavausi ir iki pat lėktuvo nuvažiuodavome ir gabeno nemokamai. Kaip sakykite su virš 2 m. vaikui??? Iki kiek galima vežtis su vežimuku? g.gif nes mergytei 2,2 m., nu dar didesniems pasivaikščiojimams reikalingas...
ačiū kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
sakau, gal cia £ atpigo, nes ziuriu litais suma 110, £ - 31. oficialus kursas lyg apie 4.1lt g.gif lupikaujama ir toliau. kaip ir korteles mokestis 6£ arba 21 lt
Atsakyti