Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 06, 21:18)
tos kartoninės nei vienas neatsiliepė kad matęs realiai.

Aš mačius esu, ir pati bandžius esu, tik manęs realiai su ja netikrino, liepė į rėmus dėti, bet šalia buvo ir dėžė...
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 03 06, 19:59)
ka siulot daryt g.gif pirkt su visa ar laukt?
man pikta, kad pinigus permeciau, o atgal susigrazint funkcijos nerandu blink.gif  doh.gif
siandien sekmingai su Mastercard nusipirkau bilieta

QUOTE(Kerolina @ 2012 03 06, 22:50)
Norėjau paklaust per kiek laiko gaunat patvirtinimą į e-mailą ? smile.gif
greita

QUOTE(grange @ 2012 03 06, 23:20)
Aš mačius esu, ir pati bandžius esu, tik manęs realiai su ja netikrino, liepė į rėmus dėti, bet šalia buvo ir dėžė...

eik tu sau kokie griztumai, net nejauku jau doh.gif nors nezadu nieko virsyti, bet tiek kontroles....
Atsakyti
aš per n-tąjį kartą nusipirkau su visa electron.. tiesa, patvirtinimo į mailą dar negavau mastau.gif
perkant kitą bilietą, paspaudžiau purchase ir pakibo.. kas susidūrė, ką daryt? kaip bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 kovo 2012 - 09:18
QUOTE(zuzla @ 2012 03 07, 10:16)
aš per n-tąjį kartą nusipirkau su visa electron.. tiesa, patvirtinimo į mailą dar negavau mastau.gif
perkant kitą bilietą, paspaudžiau purchase ir pakibo.. kas susidūrė, ką daryt? kaip bus?

o manage my booking ziurejote? rodo, kad nusipirkote? nes jei ten nera, tai nenusipirkote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 03 06, 10:50)
Skaitau info, kad lagaminas turi būti rankinis iki 55 cm. Draugas paskolino 60 cm aukščio ir dievagojasi, kad su juom jis (rankiniu) parskrido ir jam šis rankinis bagažas tilpo. Aš kažkaip atsargiai į tą lagaminą žiūriu ir nenoriu į jį krautis, man nesitiki... Kiek čia teisybės gali būti? Ar geriua nueiti ir nusipirkti kitą lagaminą?

p.s. turbūt nėra reikšmės, ar skydžio pasai bus atspausdinti spalvotai ar nespalvotai  blush2.gif ?

O iš kur skrisit?Mano lagaminuko aukštis-59cm ir jokių problemų skrendant iš Vilniaus nekilo-bent jau Vilniuj rėmas aukštesnis nei 55 cm 4u.gif

Skrydžio paso spalva visiškai nesvarbi smile.gif

Dėl dešrų minkštų tai juokavau jei ką biggrin.gif Bet pati tai visada tik vytintas vežu rankiniam ir sūrius kietus-jokių daktariškų ,jokių kepenų vyniotinių schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 07 kovo 2012 - 09:34
QUOTE(milaaa @ 2012 03 07, 09:25)
o manage my booking ziurejote? rodo, kad nusipirkote? nes jei ten nera, tai nenusipirkote 4u.gif

o per kiek laiko ten atsiranda info? kada galima drąsiai užsakinėti dar kartą? nes nepatvirtintą rezervacijos nr. tai išmėtė..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 07, 10:50)
o per kiek laiko ten atsiranda info? kada galima drąsiai užsakinėti dar kartą? nes nepatvirtintą rezervacijos nr. tai išmėtė..

beveik iskarto 4u.gif pabaigei rezervacija ir tikrini is karto. tuomet dar pasitikrini banko saskaita ir viskas kaip ir aisku smile.gif su visa elektron neturetumet nusipirkti, bent jau lietuviska, nebent kazkas pasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 03 07, 10:23)
beveik iskarto 4u.gif pabaigei rezervacija ir tikrini is karto. tuomet dar pasitikrini banko saskaita ir viskas kaip ir aisku smile.gif  su visa elektron neturetumet nusipirkti, bent jau lietuviska, nebent kazkas pasikeite g.gif

buvau nusipirkusi su paprastu mastercardu bilietus į italiją spalio ar lapkričio mėn, tai galvojau ir viza praslys smile.gif
ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 03 07, 11:08)
tai su mastercardu galima 4u.gif visa praslys tik kreditine smile.gif

aaa, nu aišku.. ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 06, 23:10)
Ir jeigu virš normos nors cm  tai eina žmonės susimokėt. Kiek? Tipo kaip už registruotą ir priduodą į bagažo skyrių?  g.gif

Taip, susimoka kaip uz registruota, bet, berods, i bagazo skyriu nepriduoda g.gif leidzia su savim nestis, tik susimoket pries tai reikia smile.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 06, 23:18)
tos kartoninės nei vienas neatsiliepė kad matęs realiai.

As maciau, ir ne karta
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 03 07, 12:18)
Taip, susimoka kaip uz registruota, bet, berods, i bagazo skyriu nepriduoda g.gif  leidzia su savim nestis, tik susimoket pries tai reikia smile.gif
As maciau, ir ne karta

Kokiuose orouostuose labiausiai mėgsta su ta dėžute praeit per keleivių bagažą ir duoklę susirinkt? 4u.gif
Atsakyti
Ar bagažo patikrinimo procedūra kartosis persėdimo oro uoste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 07 kovo 2012 - 12:53