Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(syri @ 2012 03 05, 14:33)
ta, kuri 5.30 rodo  biggrin.gif

O čia jau prastai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 03 05, 15:33)
ta, kuri 5.30 rodo  biggrin.gif

QUOTE(Mili04 @ 2012 03 05, 16:34)
O čia jau prastai lotuliukas.gif

tai sakot, tokių nepraleidžia blink.gif ?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2012 03 05, 13:32)
O koka jus skaitot "minksta" desra? smile.gif

Mano kepenu vyniotini ateme. Nors jis tikrai nebuvo labai minkstas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 03 05, 19:08)
Mano kepenu vyniotini ateme. Nors jis tikrai nebuvo labai minkstas  biggrin.gif

MB vezesi daktariskos pora kg ir desreliu pora kg tai sake net netikrinoi siandien. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2012 03 05, 21:49)
MB vezesi daktariskos pora kg ir desreliu pora kg tai sake net netikrinoi siandien. g.gif

cia rankiniame?
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2012 03 05, 13:24)
Noriu paklausti. Treciadieni turiu skristi i LT, bet taip ir negavau patvirtinimo i el.pasta. Itariu, kad man bilieta pirkes zmogus nurode neteisinga mano el.pasta, nes bandziau cekintis su tuo rezervacijos numeriu ir mano el.pastu, kuri buvau nurodziusi zmogui kuris pirko bilieta, bet sako, kad blogas el.pasto adresas. Ka tokiu atveju daryti?

hm, čia jau prasčiau. arba bandykit skambintis telefonu aiškintis, arba teks už didesnį mokestį oro uoste čekintis. patikrinkite, ar pinigai iš kortelės nuskaičiuoti? nes gal pirkimas iš viso neįvyko? ar turite pirkimo patvirtinimo kodą, kurį parodo internete?

QUOTE(Mili04 @ 2012 03 05, 20:49)

netikrino tai ką, nešvietė? netikiu biggrin.gif matyt kad nieko neklausė ir tiek.
Atsakyti
Skaitau info, kad lagaminas turi būti rankinis iki 55 cm. Draugas paskolino 60 cm aukščio ir dievagojasi, kad su juom jis (rankiniu) parskrido ir jam šis rankinis bagažas tilpo. Aš kažkaip atsargiai į tą lagaminą žiūriu ir nenoriu į jį krautis, man nesitiki... Kiek čia teisybės gali būti? Ar geriua nueiti ir nusipirkti kitą lagaminą?

p.s. turbūt nėra reikšmės, ar skydžio pasai bus atspausdinti spalvotai ar nespalvotai blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 06 kovo 2012 - 10:04
yra tikimybė kad neužklius toks lagaminas. dedant į rėmą, labiau žiūri pločio ir storio, nei aukščio. taigi yra tikimybė. bet yra tikimybė ir kad užklius. tai jūsų valia.

gali būti tikrai nespalvoti. mano būna visada nespalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 03 06, 00:10)
cia rankiniame?

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 06, 09:23)
hm, čia jau prasčiau. arba bandykit skambintis telefonu aiškintis, arba teks už didesnį mokestį oro uoste čekintis. patikrinkite, ar pinigai iš kortelės nuskaičiuoti? nes gal pirkimas iš viso neįvyko? ar turite pirkimo patvirtinimo kodą, kurį parodo internete?
netikrino tai ką, nešvietė? netikiu biggrin.gif matyt kad nieko neklausė ir tiek.

Taip rankiniame, sviesti aisku kad sviete juk kitaip nepraeis, bet gal kaip sakot neklause ir tiek, nzn smulkiai tik susirupinau cia perskaicius kad nepraleidzia tai paskui skambino sako praejom niekam neuzkliuvo. g.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust per kiek laiko gaunat patvirtinimą į e-mailą ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerolina @ 2012 03 06, 22:50)
Norėjau paklaust per kiek laiko gaunat patvirtinimą į e-mailą ? smile.gif

Iš karto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2012 03 06, 22:59)
Iš karto  4u.gif

Beskaitinėjant man kilo dar klausimas. Čia buvo rašyta, kad yra mačiusiu, kad kartais Raynair dar kartą patikrina rankinio bagažo matmenys su kartinine nešiojama dėže, kurios jau nebeužgrūsi ant bagažo kaip metalinėje. Ir jeigu virš normos nors cm tai eina žmonės susimokėt. Kiek? Tipo kaip už registruotą ir priduodą į bagažo skyrių? g.gif
Atsakyti
tos kartoninės nei vienas neatsiliepė kad matęs realiai.
Atsakyti