galima galima
QUOTE(whitey @ 2012 03 03, 21:18)
o jei deshra 'minkshta', galima veztis? neatsakinekit
Negalima jei minksta
Priminkit Ryanair rankinio bagažo matuoklį, į jį reikia stačią ar gulšią bagažą kišti?
QUOTE(Jofky @ 2012 03 04, 18:35)
Priminkit Ryanair rankinio bagažo matuoklį, į jį reikia stačią ar gulšią bagažą kišti?
Stacia
Realiai tai kaip nori, taip kisi. Maciau ir ratukais i virsu gruda
O su tais skysciais, tai suprantu kad visa kosmetika reikes sudeti i ta maiseli, ir talpa visu buteliuku neturi virsyti 100ml o tai kiek tu maiseliu galima imti? jauciu i viena netilps
QUOTE(lucja @ 2012 03 04, 20:23)
O su tais skysciais, tai suprantu kad visa kosmetika reikes sudeti i ta maiseli, ir talpa visu buteliuku neturi virsyti 100ml o tai kiek tu maiseliu galima imti? jauciu i viena netilps
gal 1000 ml
QUOTE(lucja @ 2012 03 04, 20:23)
1 zmogui- 1 1l maisiukas.
Noriu paklausti. Treciadieni turiu skristi i LT, bet taip ir negavau patvirtinimo i el.pasta. Itariu, kad man bilieta pirkes zmogus nurode neteisinga mano el.pasta, nes bandziau cekintis su tuo rezervacijos numeriu ir mano el.pastu, kuri buvau nurodziusi zmogui kuris pirko bilieta, bet sako, kad blogas el.pasto adresas. Ka tokiu atveju daryti?
QUOTE(klaara @ 2012 03 04, 12:49)
Negalima jei minksta
O koka jus skaitot "minksta" desra?
QUOTE(Mili04 @ 2012 03 05, 13:32)
O koka jus skaitot "minksta" desra?
ta, kuri 5.30 rodo