Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(Caca* @ 2012 02 29, 20:24)
Dekui, Zilvinai uz nuoroda. 4u.gif Prasichekinau.Unipark internetu rezervuojant para 10,99lt.

Zigzag.lt 11lt/para.

Uzvedziau tem ne i tema. blush2.gif

Dar skelbimuose radau, kad zmones skelbiasi, kad leidzia savo kieme prisiparkuoti.kaina sutartine.Bet cia tas pats kaip gatvej statyti. g.gif

Zigzag.lt para 5 Lt dar ir šiandien, bet ne Unipark aikštelėje smile.gif
http://www.zigzag.lt...php/pageid/3940 ten žemiau šiaip reguliari 11 Lt kaina. Akcija vis dar galioja, katik patikrinau.

UniPark žada parkingui šiom dienom duoti akciją, būkit būdrūs smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar rankiniame bagaze galima vestis vaistus (tabletes) ar yra kokie apribojimai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('Karina @ 2012 03 01, 22:40)
Sveiki, ar rankiniame bagaze galima vestis vaistus (tabletes) ar yra kokie apribojimai? Aciu  4u.gif

Galima
Atsakyti
sveiki,
gal kas pernai metais sekėte, kaip keitėsi Ryanair kainos skrydžiams į Alikantę? Nuo lapkričio ir iki dabar bilietai atpigo 100 litų, nuo 600 iki 500 (į abi puses). Ar galima vėliau tikėtis pigesnių bilietų? Pvz. į Kosą pernai rugpjūtį buvo galima 3 asmenims už 750-800 Lt maždaug suskraidyti.
P.S. kalbu apie bilietus rugpjūčio mėnesiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pogo66: 01 kovo 2012 - 22:17
QUOTE(Juracka @ 2012 02 29, 23:38)
pvz kaip man smile.gif 59 Lt - kudikiui 76 Lt doh.gif

dar kas su vezimais skridot? O prie vezimo leidzia, kad butu visi pribumbasai: koju uzklotas, lietaus apsauga ir pan? na kazkaip prikabinciau, kad neiskristu, jiem bemetant, nors sunkiai suvokiu, kaip paskutini krovini ir tai dar svaistyti galima....  g.gif

priklauso nuo to ar jus vezima priduosite prie registruoto bagazo ar ilipant i lektuva.
musu buvo sketukas, tai apacioje krepselyje turejau daiktu ir paciame vezime uzklotuka, buteliuka ir pan. mes pridavem pries lipant i lektuva, tai viska pries atiduodant pasiemiau ir sukroviau i tureta papildoma maiseli, nes jau prie lektuvo nebetikrina ar tu su vienu ar dviem lagaminais, maiseliais, nes gal vyras nesa mano, vaiko ir savo lagaminus, o as tik su vaiku.

iki 2 metu vaikams yra fiksuotas mokestis, todel ir gali buti brangiau, nei jusu akcijiniai bilietai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 02 kovo 2012 - 09:09
Sveikos, gal gali kas padet nupirkt bilietukus be korteles mokesciu reik 4 asmenims pirmyn atgal pati as gyv uk becktone mano nr paskambinkit prasau 07414991348 sampana garantuoju....
Atsakyti
sveikos,

esu nusipirkus pora bilietu su ryanair be bagazo, taciau pagalvojau ir noreciau prisideti bagaza. Ar sis pakeitimas kainuos kazkiek papildomai prie pacios bagazo kainos?

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabara @ 2012 03 02, 18:09)
sveikos,

esu nusipirkus pora bilietu su ryanair be bagazo, taciau pagalvojau ir noreciau prisideti bagaza. Ar sis pakeitimas kainuos kazkiek papildomai prie pacios bagazo kainos?

Aciu! 4u.gif

ne
Atsakyti
Kaip del maisto produktu : pvz, kokiu svieziu lasinuku ar galima vezti rankiniam bagaze ? biggrin.gif
Atsakyti
galima kietą maistą
Atsakyti
o jei deshra 'minkshta', galima veztis? g.gif wink.gif biggrin.gif neatsakinekit
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 03 02, 10:07)
priklauso nuo to ar jus vezima priduosite prie registruoto bagazo ar ilipant i lektuva.
musu buvo sketukas, tai apacioje krepselyje turejau daiktu ir paciame vezime uzklotuka, buteliuka ir pan. mes pridavem pries lipant i lektuva, tai viska pries atiduodant pasiemiau ir sukroviau i tureta papildoma maiseli, nes jau prie lektuvo nebetikrina ar tu su vienu ar dviem lagaminais, maiseliais, nes gal vyras nesa mano, vaiko ir savo lagaminus, o as tik su vaiku.

iki 2 metu vaikams yra fiksuotas mokestis, todel ir gali buti brangiau, nei jusu akcijiniai bilietai.

aciu, su vezimu zadu iki pat lektuvo vaziuoti. O tai jei vaiko labai netikrina, tai kazko dar galima ir salia jo prikisti smile.gif Na pvz stora knyga po uzpakaliuku biggrin.gif ne?

QUOTE(vegasa @ 2012 03 03, 19:46)
Kaip del maisto produktu : pvz, kokiu svieziu lasinuku ar galima vezti rankiniam bagaze ?  biggrin.gif
o mane domina tie patys lasiniai, bet jau bagaze rolleyes.gif tai kaip suprantu, galima, nors ir nevakumuoti? blush2.gif
Atsakyti