Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

QUOTE(Caca* @ 2012 02 27, 11:52)
Kaip suprantu uz ja trecias asmuo (agentura)  "check in" atliks  ir jai boarding pasa atsius emeilu.

Atrodo, kad taip 4u.gif

sakykite, o tie maišeliai 20x20 cm sudėti kai kuriems "skysčiams" perkami, duodami tik vietoje, ar turėti savo iš anksto?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 02 27, 11:57)
Atrodo, kad taip  4u.gif

sakykite, o tie maišeliai 20x20 cm sudėti kai kuriems "skysčiams" perkami, duodami tik vietoje, ar turėti savo iš anksto?

galima orouoste arba galima savo tureti.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 02 26, 22:25)
o kokia būna papildomos rezervacijos kaina?

jei aš neturiu nei rezervacijos, nei priority, tai ką - nebeišskrisiu  blush2.gif  blink.gif  ?

as irgi norejau pajuokauti, kad teks stovom skristi, bet nieko - ir taip mergina per daug isgasdinot blush2.gif
as isisvaizduoju, koks "tamsus miskas" kai pirmas skrydis.
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 02 27, 16:04)
as irgi norejau pajuokauti, kad teks stovom skristi, bet nieko - ir taip mergina per daug isgasdinot  blush2.gif
Taigis suaugusi, galėtų jumora suprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 02 27, 16:04)
as irgi norejau pajuokauti, kad teks stovom skristi, bet nieko - ir taip mergina per daug isgasdinot  blush2.gif

QUOTE(tempo @ 2012 02 27, 17:59)
Taigis suaugusi, galėtų jumora suprast  biggrin.gif

ir aš būsiu gudra, kai naktimis medžiosiu pigius skrydžius ir kas savaitgalį būsiu vis kitoj Europos sostinėj biggrin.gif . O šiaip čia man tas atvejis, kad geriau nepasirodyti protingai visažinei, o geriau imti ir paklausto tų, kas turi patirties - per galvą negausiu, o visiems paprotinusiems ir pagasdinusiems - po 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 02 27, 19:53)
ir aš būsiu gudra, kai naktimis medžiosiu pigius skrydžius ir kas savaitgalį būsiu vis kitoj Europos sostinėj  biggrin.gif . O šiaip čia man tas atvejis, kad geriau nepasirodyti protingai visažinei, o geriau imti ir paklausto tų, kas turi patirties - per galvą negausiu, o visiems paprotinusiems ir pagasdinusiems - po  4u.gif  rolleyes.gif

Aš irgi pirmąsyk skrisiu, bet apie bagažo skyrių buvo super lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal yra kas skrendanciu i Leeds Bredford kovo 14 d. is Kauno?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 27, 09:13)
O kad privalu padaryt prieš skrydį check in ir atsispauzdinti bilietus (boarding pass) žinote?  4u.gif

Ir keliones draudimas nepakenktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2012 02 28, 11:45)
Ir keliones draudimas nepakenktu  4u.gif

Gal sveikatos ir nelaimingų atsitikimų turit omeny? Bet jeigu žmogus dirdantis tereikia iš ligonių kasų išsiimti kortelę apie draudimą ir jis galioja visoj ES dėl pirminės pagalbos suteikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2012 02 28, 10:45)
Ir keliones draudimas nepakenktu  4u.gif

QUOTE(Jofky @ 2012 02 28, 10:51)
Gal sveikatos ir nelaimingų atsitikimų turit omeny? Bet jeigu žmogus dirdantis tereikia iš ligonių kasų išsiimti kortelę apie draudimą ir jis galioja visoj ES dėl pirminės pagalbos suteikimo  4u.gif

taip, pasiėmiau Europos veikatos draudimo kortelę iš teritorinės kasos.
Atsakyti
Ir dar norejau paklausti, jei skrydis su persedimu, o tarp ju 3val. tai jei lektuvas nusileidzia i oro uosta, einat is kart registruotis ar kaip darot. Zodziu, ka reikia daryt nuvykus i kita oro uosta?
Beje, pries skrydi is Kauno oro uoste reikia but pries dvi valandas?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2012 02 28, 20:42)
Ir dar norejau paklausti, jei skrydis su persedimu, o tarp ju 3val. tai jei lektuvas nusileidzia i oro uosta, einat is kart registruotis ar kaip darot. Zodziu, ka reikia daryt nuvykus i kita oro uosta?
Beje, pries skrydi is Kauno oro uoste reikia but pries dvi valandas?

Aciu  4u.gif

nejom is karto registruotis..uzkandom,kavos atsigerem thumbup.gif prasidejo registracija,tada ir ejom.
Atsakyti