Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

ot zmoniu nepatiklumas! gi parashiau, kaip buna, nera net ko svarstyti ar kelti. pinigai lengvai sumokami ir antrakart. juolab, klausia ir apie papildoma bagaza, ir priority, ir visus kitus imanomus pirkinius. vietu rezervacija- ne ishimtis
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 02 24, 01:06)
Pandora, perkant bilieta vieta rezervuoji?!? g.gif pirma karta girdziu. va darant check-in, tada gali pasirinkt. pabandyk ir gal nustebsi wink.gif

Taip, perkant bilieta ax.gif Pasirodo praziurejau blush2.gif Patikrinau dar karta-leidzia perkant bilieta rezervuoti vietas. Bet, pasirodo, galima ir darant check-in, dekui mirksiukas.gif Tik keista, kad prie Manage My Booking negalima, viskas yra, visos paslaugos, o vietu rezervacijos nera, nu bet jau nebesvarbu smile.gif
Atsakyti
o man aiškino, kad rezervuoti vietas galima tik per check in, iš anksto neleidžia blink.gif nes blaškausi tarp priority ir vietų rezervacijos. Kai iškart pirkau, nepagalvojau, o dabar - špyga man - rezervuot neleidžia, tik priority pirktis. Nuvariau į agentūrą paklaust, tai ir pasakė, kad bus galima tik darant check in rezervuotis vietas. Dabar laukiu. Neduos, imsiu priority.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 02 24, 11:13)
o man aiškino, kad rezervuoti vietas galima tik per check in, iš anksto neleidžia  blink.gif  nes blaškausi tarp priority ir vietų rezervacijos. Kai iškart pirkau, nepagalvojau, o dabar  - špyga man - rezervuot neleidžia, tik priority pirktis. Nuvariau į agentūrą paklaust, tai ir pasakė, kad bus galima tik darant check in rezervuotis vietas. Dabar laukiu. Neduos, imsiu priority.

Na taip, rezervuoti vietas galima iskart pirkimo metu arba jau tik check-in metu. Per manage my booking galima nusipirkti kitas paslaugas, kaip priority boarding ar bagaza, bet tik ne vietos rezervacija.
Nebijokit, darant check-in leis rezervuoti vietas, pati katik isbandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
ar aš čia ką ne taip suprantu, ar jau ir dabar rynair su vietom padarė? kad turi eit sėstis pagal tai kokią vietą gauni? g.gif
apie kokias čia rezervacijas kalba eina?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 02 24, 20:11)
ar aš čia ką ne taip suprantu, ar jau ir dabar rynair su vietom padarė? kad turi eit sėstis pagal tai kokią vietą gauni?  g.gif 
apie kokias čia rezervacijas kalba eina?

Jeigu nori už papildomą mokestį gali rezervuoti sau vietą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 24, 21:11)
Jeigu nori už papildomą mokestį gali rezervuoti sau vietą  4u.gif
tai reiskia, kad rezervave pirmiau ir i lektuva ileidziami? nes kaip kitaip zinosiu, kur negalima sestis biggrin.gif
Atsakyti
rezervuotos buna dvi eiles paciam prieky po deshine puse, pirma eile po kaire ir abi pilnos eiles ant sparnu. buna uzdeti zenklai 'reserved', nieks neleidzia ten sest, nebent esi ishsipirkes. tad, turint tas vietas, gali lipt paskutinis, vieta bus laisva. tik gali nebut vietos rankiniam bagazui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2012 02 24, 22:52)
tai reiskia, kad rezervave pirmiau ir i lektuva ileidziami? nes kaip kitaip zinosiu, kur negalima sestis biggrin.gif

Kas išsiperka rezervaciaja automatiškai gauna ir priority įlaipinima.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 02 24, 22:58)
rezervuotos buna dvi eiles paciam prieky po deshine puse, pirma eile po kaire ir abi pilnos eiles ant sparnu. buna uzdeti zenklai 'reserved', nieks neleidzia ten sest, nebent esi ishsipirkes. tad, turint tas vietas, gali lipt paskutinis, vieta bus laisva. tik gali nebut vietos rankiniam bagazui wink.gif

Jeigu Ryanair griežtai kontroliuoja rankinį bagažą negali taip būti kad pritrūks jam vietos cool.gif Kiek pastebėjau bagažo matmenys ne iš piršto laužti, kiekvienam keleiviui skirta vieta bagažiui šiek tiek didesnė nei leidžiamas bagažas 4u.gif Kadangi Airbalticas aplaidžiai žiūri į tą reikalą, pas juos dažnai pritūksta vietos keleivių rankiniam bagažiui , bet stiuardesės kažkaip sutvarko šį reikalą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 25, 10:07)
Jeigu Ryanair griežtai kontroliuoja rankinį bagažą negali taip būti kad pritrūks jam vietos  cool.gif  Kiek pastebėjau bagažo matmenys ne iš piršto laužti, kiekvienam keleiviui skirta vieta bagažiui šiek tiek didesnė nei leidžiamas bagažas  4u.gif  Kadangi Airbalticas aplaidžiai žiūri į tą reikalą, pas juos dažnai pritūksta vietos keleivių rankiniam bagažiui , bet stiuardesės kažkaip sutvarko šį reikalą  4u.gif

Visko buna ir pas Ryanair'a smile.gif Mes jau net nebededam virsuj savo krepsiu, labai puikiai telpa po sedyne. Ir is ten patogiau issitraukti, kai ko prisireikia ax.gif
Atsakyti
o kokia būna papildomos rezervacijos kaina?

jei aš neturiu nei rezervacijos, nei priority, tai ką - nebeišskrisiu blush2.gif blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 26 vasario 2012 - 21:26