tos medziagines tashes- nauja mada. nieko, artejam prie 'maxima' maishiuko
jm, o tu ka ten 'sau' bandai??? tikiuos, ne apie problemas ore kalbam?!
o del '100m skraidau', tai populiaresnis- 'londone niekad nesikabino, o lt tai....'. nors visi zino, kaip ten londone buna, tad lt- labai jau 'shvelnu' viskas
zilvinas75, tu turbut tik i shengeno kryptis skraidai jei tau trecias aukshtas reikalingas matai, londonas/dublinas antram aukshte viskas
QUOTE(whitey @ 2012 02 22, 22:13)
zilvinas75, tu turbut tik i shengeno kryptis skraidai jei tau trecias aukshtas reikalingas matai, londonas/dublinas antram aukshte viskas
Jo jo, as dar nepribrendau i ta krypti sesti. Bet kai pamatysiu, kad kontingentas eilej nebedominuoja treningo kelem, butinai
QUOTE(Jofky @ 2012 02 22, 21:51)
Ar aš kažko nesuprantu, ar mes nesušišnekam
sunkiai ir man jau cia jus suprasti, bet.... geriau jau laikysiuos taisykliu arba su nedideliu nukrypimu ir bus ciki
QUOTE(magute @ 2012 02 22, 22:02)
dazniausiai lagaminus tikrina, o tases ir kuprines praleidzia, nes jos medziagines, tai tikriausiai mano, kad esant butinybei sugrustu i ta matuokli
Nu vakar ėjau sau tokia atsipūtusi Dublino oro uoste, nes į priekį skrendant pasisvėrėm, pasimatavom patys dar prieš patikras. O kažkodėl, nors mano tašė už MB ir mažesnė, o ėjo kiti vos ir ne dvigubai didesniais lagaminais netikrinti, bet atsivijo kažkokia bobelė mane jau net praėjusią ir paprašė grįžti atgal ir įkišti į tą rėmą. Į priekį tai sukišau, o atgal tai vos ištraukiau, nes strigo ten į šonines kišenėles pridėlioti daiktai.
Ir dar neplanuotai aplankėm Kauno oro uostą. Dėl vėjo ir sniego lėktuvas vakar vakare Vilniuje nenusileido. Parvežė iš Kauno autobusiukais.
QUOTE(whitey @ 2012 02 22, 21:13)
tos medziagines tashes- nauja mada. nieko, artejam prie 'maxima' maishiuko
man labiausiai patinka sportines rankines del talpumo ir del " igrudimo" i tas dezes jei reiketu ,bet aisku patogiau ir graziau lagaminukai.
whitey,taigi jau aptarem ka mes isbandem,nes klausiau pries skrydi,bet niekas tada nei bandes buvo,nei atsakyti galejo.Todel mes isbandeme ir tikimes naudosime toliau ir problemu nekils.
jm, aptarimas anksciau vyko? tada pamenu
zilvinas75, nematau daug treninguotu, tad gali jau pirktis
zilvinas75, nematau daug treninguotu, tad gali jau pirktis
Nesuprantu, neseniai perkant bilieta tikrai esu macius kaip galima rezervuotis vieta, specialiai paziurejau. Dabar va perkant jau nebedave rinktis vietos. Bandziau paskui per Manage My Booking rezervuotis vieta, bet irgi nera tokio dalyko, tik pirmenybinis ilaipinimas yra, vietos neduoda rezervuotis. Ar kas pasikeite ir nebeleidzia rezervuoti vietu?
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 02 24, 00:50)
Nesuprantu, neseniai perkant bilieta tikrai esu macius kaip galima rezervuotis vieta, specialiai paziurejau. Dabar va perkant jau nebedave rinktis vietos. Bandziau paskui per Manage My Booking rezervuotis vieta, bet irgi nera tokio dalyko, tik pirmenybinis ilaipinimas yra, vietos neduoda rezervuotis. Ar kas pasikeite ir nebeleidzia rezervuoti vietu?
gal jau visi ispirkti ir neleidzia? ar tik tam tikriems skrydziams leidzia
gal kas naudojates sita kortele Moneybookers Prepaid MasterCard? skelbia tokia info apie jas:
Papildyti sąskaitą paprasta
Vietinis mokėjimo pavedimas nemokamai
Banko pavedimas internetu [?] nemokamai
Kredito arba debito kortelė 1.9%
Iš kitų Moneybookers vartotojų gauti mokėjimai nemokamai
kaip suprasti banko pavedimas internetu: tai is tos moneybookers saskaitos i kortele ar is susietos LT saskaitos?
kazkur radau, kad is ukio banko nemokamai. bet kaip yra is tikruju? kiek kainuoja tos korteles papildymas, kad galetum pirkti bilietus?
QUOTE(magute @ 2012 02 23, 23:55)
Tai va, pamasciau, gal tik tam tikriems skrydziams galima, bet susiradau info, kad i visus skrydzius padare vietos rezervacija...
Gal tada rimtai, visos vietos rezervuotos
QUOTE(magute @ 2012 02 23, 23:55)
gal kas naudojates sita kortele Moneybookers Prepaid MasterCard? skelbia tokia info apie jas:
kaip suprasti banko pavedimas internetu: tai is tos moneybookers saskaitos i kortele ar is susietos LT saskaitos?
kazkur radau, kad is ukio banko nemokamai. bet kaip yra is tikruju? kiek kainuoja tos korteles papildymas, kad galetum pirkti bilietus?
tai papildymas tiek ir kainuoja : 1,9 % nuo sumos
is kreditines korteles pinigai greitai patenka i Mastercard Prepaid, o banko pavedimu -nebandziau : lyg ir 2-3 d. uztrunka
metinis korteles mokestis - 10 eur.
Pandora, perkant bilieta vieta rezervuoji?!? pirma karta girdziu. va darant check-in, tada gali pasirinkt. pabandyk ir gal nustebsi
QUOTE(whitey @ 2012 02 24, 01:06)
Pandora, perkant bilieta vieta rezervuoji?!? pirma karta girdziu. va darant check-in, tada gali pasirinkt. pabandyk ir gal nustebsi
kad man atrodo jog perkant bo litus gi lupa už tą rezervaciją, su ja iškart gauni priority ilipimą. vyras neseniai pirko, skrido, bet dabar nebežadinsiu, rytoj pasiklausiu