Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR", 11 tema

viliene, dekui. matai, ash uzrishtom akim kauno oro uosta apeit galeciau, tad tik idomu buvo, kaip cia taip rankini svere tik priesh pat ilipima i lektuva. tik tiek.
Atsakyti
tikrai apie skirtingus dalykus kalbat Kaune smile.gif Pro "gyvatele" praeini, ten stovi Ryanair atstovai, jie gali tikrinti svori ir rankinio bagazo kieki. Tada kyli i trecia auksta, ten oro uosto apsauga praeini, jie svorio ir krepsiu kiekio netikrina. Paskui jau prie vartu vel Ryanair'o atstovai ziuri, ka nesies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 22, 22:14)
tikrai apie skirtingus dalykus kalbat Kaune smile.gif Pro "gyvatele" praeini, ten stovi Ryanair atstovai, jie gali tikrinti svori ir rankinio bagazo kieki. Tada kyli i trecia auksta, ten oro uosto apsauga praeini, jie svorio ir krepsiu kiekio netikrina. Paskui jau prie vartu vel Ryanair'o atstovai ziuri, ka nesies smile.gif

gali nebuvo - tik dėkit krepšį ir jokių nedėsiu, labai griežta babencija tada sėdėjo lotuliukas.gif nekilo noras nesvert tos tašės
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 22, 21:18)
gali nebuvo - tik dėkit krepšį ir jokių nedėsiu, labai griežta babencija tada sėdėjo  lotuliukas.gif  nekilo noras nesvert tos tašės

Taip taip, cia jau kaip pasiseks drinks_cheers.gif musu atveju pasirinktinai tiek ten, tiek prie vartu tikrino mirksiukas.gif todel visad mano patarimas vienas - elgtis pagal taisykles smile.gif
Atsakyti
mes skridom gruodi, tai pries pat lipant i lektuva (kai jau visi stovejo eileje) praejo moteriske su lagamino maketu, ir visus su lyg vienu rankinius bagazus ismatavo, jei itilpo i ta maketa, tai parasiuka uzdedavo ir eidavo prie kito, jei netilpdavo ar matydavo kad gali sverti daugiau nei 10 kg - liepdavo pasverti.ant keliu maciau tai uzdejo raudonas juostas ir paliko toleliau su uzrasu "heavy" ar kazkaip panasiai.arba liepe nuimti virssvori (ir ismesti tikriausiai) arba susimoketi.

o einant per rengena, tai liepe viska nusiimti, dukryte irgi isrenge ir apciupinejo, tik batuku leido nenuauti.

dabar jau pasimokinau, kad skrendant i Lietuva nebereikia su visais tais bagazais tampytis.viska ko gali prireikti, siunciu siuntiniu, o uz 20 kg sumoku 20 euru o ne 50.pasiimam tik pacius butiniausius daiktus vaikui (ko gali prireikt lektuve) i rankini bagaza smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 22 vasario 2012 - 21:24
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 22, 22:22)
Taip taip, cia jau kaip pasiseks  drinks_cheers.gif musu atveju pasirinktinai tiek ten, tiek prie vartu tikrino  mirksiukas.gif todel visad mano patarimas vienas - elgtis pagal taisykles  smile.gif

taisyklės padeda išvengti chaoso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 02 22, 19:53)
jm, tai kur rankini svere? g.gif juolab, ash aprashiau jofky varianta 'gyvai' oro uoste wink.gif nzn tavo 'vieno varianto'

tai vienas ar ne vienas,bet mes realiai isbandeme tai kas mus domino ir mums buvo aktualu. mirksiukas.gif ir kas cia nebuvo aprasyta g.gif o del sverimo,tai jau viskas ir taip aisku,nebesikartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 22, 21:30)
taisyklės padeda išvengti chaoso  thumbup.gif

Tataigi mirksiukas.gif neviena matem su nelendanciai lagaminais i gelezini rema ir rekianciais: 100 metu su tokiu skrendam rankiniam bagaze biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 22, 22:38)
Tataigi  mirksiukas.gif neviena matem su nelendanciai lagaminais i gelezini rema ir rekianciais: 100 metu su tokiu skrendam rankiniam bagaze biggrin.gif  doh.gif

as ir maciau tokiu variantu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar... Negaliu uztikrintai teigti, bet... Mano kuprine netiketai (pirkta pries 100 metu) idealiai atitinka ryanairo leidziamus dydzius. Dar nebuvo, kad ja kas tikrintu, nors aplinkinius LAGAMINUS visus tikrino. Ir del svorio turbut uzmeta aki, ar neperesikrepes nesi smile.gif As daznai savanoriskai noriu prasicheckint, ar telpu, bet mane pasholvonina tos mergaites, tipo geras esi.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 22, 23:52)
Ir dar... Negaliu uztikrintai teigti, bet... Mano kuprine netiketai (pirkta pries 100 metu) idealiai atitinka ryanairo leidziamus dydzius. Dar nebuvo, kad ja kas tikrintu, nors aplinkinius LAGAMINUS visus tikrino. Ir del svorio turbut uzmeta aki, ar neperesikrepes nesi smile.gif As daznai savanoriskai noriu prasicheckint, ar telpu, bet mane pasholvonina tos mergaites, tipo geras esi.

dazniausiai lagaminus tikrina, o tases ir kuprines praleidzia, nes jos medziagines, tai tikriausiai mano, kad esant butinybei sugrustu i ta matuokli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 02 22, 22:02)
dazniausiai lagaminus tikrina, o tases ir kuprines praleidzia, nes jos medziagines, tai tikriausiai mano, kad esant butinybei sugrustu i ta matuokli  lotuliukas.gif

Vat vat, nes mano kuprine irgi buvo pasiputusi, bet reikalui esant as ja i virsu buciau "paplojes", todel jauciausi ramus. Bet bandantiems praeiti "ant ribos" vis tiek geriau imti medziagines terbas nei fiksuotu matmenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 22 vasario 2012 - 22:11