sveikos visos bailiukes!mes ka tik siandien pries pusvalandi pargrizom i namus.ilsejomes Sarme.taigi,nusiraminkite visos!jokiu neramumu nera.vaziavom po kalnus.buvom su viezbucio darbuotoju Nama bejuje,Soho aiksteje,ir jokiu pabaisu nematem.keliones organizuojamos viur.ir i Kaira,ir i Petra ir i Jordanija.tik nerekomendavo i sena Sarmo turgu.vietoj to,nuvaziavom i Soho aikste,tai policininkas kas zingsni istatytas.buvom savarankiskai iseje po miesta pasivaikscioti,niekas nieko,nes visur pilna policijos,ir tikrai jokiu neramumu nesijaute.oras tikrai daug siltesnis,nei buvo prognozese.nera nei ka ziureti ir nervuotis(kalbu is savos patirties.nes jei pasivartysit tema,tai pamatysit,kad as irgi labai pergyvenau del oru ir visu neramumu.bet tikrai nera ko nerimauti.dvi dienas buvo vejuota,tai vakarais buvo vesoka,reikia megztuku.o dienom,susiradus uzuoveje labai smagiai pasideginom,ir dabar sedim rudi kaip sokoladai
kai kas net lupasi
jei dar yra klausimuku,klauskite.
Papildyta:tiesa,o del leduku.kiek esu buvusi Egipte,tiek kokteiliukus vakare geriu su ledukais.ir jokiu bedu niekada nebuve
kaip cia buvo prigasdine,kad net salotu negalima valgyti,atseit,nuplautos tuo blogu vandeniu.patikekit,salotas kimsau kiek tilpo,ir NIEKO.as kaip as,bet MB tai pas mane labai jau isrankus,ir man tenka labai papluseti,kad itikti jo skoniui ir virskinimo traktui
patikekit,valge salotas kartu su manim,ir jokiu nusiskundimu ar "pramusimu"nebuvo
o cia buvo kalbeta del sriubu.kiek esu lankiusis viezbuciuose Egipte ar europoje,kitokios sriubytes kaip trintos nemaciau
nebent butu su juros gerybems,bet ir tai bulves buna trintos.