Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(sraige @ 2012 02 20, 17:01)
sveiki, mes jau po atostogu, turejom gera laika, jokiu neramumu nesijaute, keliones i Kaira organizuojamos, bet gidai nerekomenduoja ten vykti...oras buvo siltas tik vejas didelis. 4u.gif

Smagu girdėti, kad puikios atostogos buvo. thumbup.gif O jūs patys važiavote į ekskursijas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 02 20, 21:58)
Smagu girdėti, kad puikios atostogos buvo. thumbup.gif O jūs patys važiavote į ekskursijas? ax.gif

kadangi buvom su vaikais tai tik vaziavom ziuret delfinu sou ir su povandeniniu laivu plaukem, likusi laika prie juros, baseinu leidom smile.gif
Atsakyti
Gal ei, yra katik grizusiu is Hurgados, kaip ten orai?Oru prognoze tai nezavi kitai savaitei....

QUOTE(tempo @ 2012 02 17, 22:41)
Gyyyvi. Bet užtat loterijoje palošia  biggrin.gif
Mūsų didelė chebra buvo. Valgė, gėrė lyg ir tą patį, o va keli apturėjo tokius pramušimus, kad nuplaukė visos ekskursijos. doh.gif
Papildyta:

Nekoks jausmelis, numanau.... Man is 5 kartu Egipte vieninteli buvo bloga. Galiu pasakyt, kad kvailai dariau, kad tempau 2 dienas, gydziausi savo vaistais. Pasikreipiau i gydytoja trecia diena, per valanda pastate ant koju (su antibais, aisku doh.gif ), bet kad atostogu puse sugadino, tai faktas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oujess @ 2012 02 21, 21:01)
Gal ei, yra katik grizusiu is Hurgados, kaip ten orai?Oru prognoze tai nezavi kitai savaitei....
Nekoks jausmelis, numanau.... Man is 5 kartu Egipte vieninteli buvo bloga. Galiu pasakyt, kad kvailai dariau, kad tempau 2 dienas, gydziausi savo vaistais. Pasikreipiau i gydytoja trecia diena, per valanda pastate ant koju (su antibais, aisku  doh.gif ), bet kad atostogu puse sugadino, tai faktas  verysad.gif

Vaziuoju kovo 20d. 15n. Labai laukiu keliones,skrendu is Varsuvos i
Grand Plaza Resort sharm ar kas esat buve? Pasidalinkyt ispudziais
Atsakyti
[quote=oujess,2012 02 21, 22:01]

Savaitgalį grįžom iš Hurgados. Orai tokie kaip prognozės ir rodo, atrodo vėsoka o nusvilti vis tiek suspėji, vėjas. Į jūrines ekskursijas siūlyčiau pasiimti šiltesnių rūbelių.

Atsakyti
[quote=Jerda,2012 02 22, 20:42]
[quote=oujess,2012 02 21, 22:01]

Savaitgalį grįžom iš Hurgados. Orai tokie kaip prognozės ir rodo, atrodo vėsoka o nusvilti vis tiek suspėji, vėjas. Į jūrines ekskursijas siūlyčiau pasiimti šiltesnių rūbelių.
[/quote]

o kaip del neramumu? hurgadoj ramu ar jauciasi kas nors? i miesta nebaisu buvo eit?
Atsakyti
o del kairo??ar vyksta? gal kas buvote dabar? ar saugu?jau poryt kelione..
Atsakyti
sveikos visos bailiukes!mes ka tik siandien pries pusvalandi pargrizom i namus.ilsejomes Sarme.taigi,nusiraminkite visos!jokiu neramumu nera.vaziavom po kalnus.buvom su viezbucio darbuotoju Nama bejuje,Soho aiksteje,ir jokiu pabaisu nematem.keliones organizuojamos viur.ir i Kaira,ir i Petra ir i Jordanija.tik nerekomendavo i sena Sarmo turgu.vietoj to,nuvaziavom i Soho aikste,tai policininkas kas zingsni istatytas.buvom savarankiskai iseje po miesta pasivaikscioti,niekas nieko,nes visur pilna policijos,ir tikrai jokiu neramumu nesijaute.oras tikrai daug siltesnis,nei buvo prognozese.nera nei ka ziureti ir nervuotis(kalbu is savos patirties.nes jei pasivartysit tema,tai pamatysit,kad as irgi labai pergyvenau del oru ir visu neramumu.bet tikrai nera ko nerimauti.dvi dienas buvo vejuota,tai vakarais buvo vesoka,reikia megztuku.o dienom,susiradus uzuoveje labai smagiai pasideginom,ir dabar sedim rudi kaip sokoladai 4u.gif kai kas net lupasi vacation1.gif vacation4.gif vacation4.gif vacation4.gif jei dar yra klausimuku,klauskite.
Papildyta:
tiesa,o del leduku.kiek esu buvusi Egipte,tiek kokteiliukus vakare geriu su ledukais.ir jokiu bedu niekada nebuve tongue.gif kaip cia buvo prigasdine,kad net salotu negalima valgyti,atseit,nuplautos tuo blogu vandeniu.patikekit,salotas kimsau kiek tilpo,ir NIEKO.as kaip as,bet MB tai pas mane labai jau isrankus,ir man tenka labai papluseti,kad itikti jo skoniui ir virskinimo traktui biggrin.gif patikekit,valge salotas kartu su manim,ir jokiu nusiskundimu ar "pramusimu"nebuvo schmoll.gif
o cia buvo kalbeta del sriubu.kiek esu lankiusis viezbuciuose Egipte ar europoje,kitokios sriubytes kaip trintos nemaciau schmoll.gif nebent butu su juros gerybems,bet ir tai bulves buna trintos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 23, 21:35)
sveikos visos bailiukes!mes ka tik siandien pries pusvalandi pargrizom i namus.ilsejomes Sarme.taigi,nusiraminkite visos!jokiu neramumu nera.vaziavom po kalnus.buvom su viezbucio darbuotoju Nama bejuje,Soho aiksteje,ir jokiu pabaisu nematem.keliones organizuojamos viur.ir i Kaira,ir i Petra ir i Jordanija.tik nerekomendavo i sena Sarmo turgu.vietoj to,nuvaziavom i Soho aikste,tai policininkas kas zingsni istatytas.buvom savarankiskai iseje po miesta pasivaikscioti,niekas nieko,nes visur pilna policijos,ir tikrai jokiu neramumu nesijaute.oras tikrai daug siltesnis,nei buvo prognozese.nera nei ka ziureti ir nervuotis(kalbu is savos patirties.nes jei pasivartysit tema,tai pamatysit,kad as irgi labai pergyvenau del oru ir visu neramumu.bet tikrai nera ko nerimauti.dvi dienas buvo vejuota,tai vakarais buvo vesoka,reikia megztuku.o dienom,susiradus uzuoveje labai smagiai pasideginom,ir dabar sedim rudi kaip sokoladai  4u.gif  kai kas net lupasi  vacation1.gif  vacation4.gif  vacation4.gif  vacation4.gif jei dar yra klausimuku,klauskite.
Papildyta:
tiesa,o del leduku.kiek esu buvusi Egipte,tiek kokteiliukus vakare geriu su ledukais.ir jokiu bedu niekada nebuve tongue.gif  kaip cia buvo prigasdine,kad net salotu negalima valgyti,atseit,nuplautos tuo blogu vandeniu.patikekit,salotas kimsau kiek tilpo,ir NIEKO.as kaip as,bet MB tai pas mane labai jau isrankus,ir man tenka labai papluseti,kad itikti jo skoniui ir virskinimo traktui  biggrin.gif  patikekit,valge salotas kartu su manim,ir jokiu nusiskundimu ar "pramusimu"nebuvo  schmoll.gif
o cia buvo kalbeta del sriubu.kiek esu lankiusis viezbuciuose Egipte ar europoje,kitokios sriubytes kaip trintos nemaciau  schmoll.gif  nebent butu su juros gerybems,bet ir tai bulves buna trintos. unsure.gif

Ooo! Kokie smagūs įspūdžiai! thumbup.gif Labai ačiū už optimistines žinias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 23, 18:35)
sveikos visos bailiukes!mes ka tik siandien pries pusvalandi pargrizom i namus.ilsejomes Sarme.taigi,nusiraminkite visos!jokiu neramumu nera.vaziavom p
...
tiesa,o del leduku.kiek esu buvusi Egipte,tiek kokteiliukus vakare geriu su ledukais.ir jokiu bedu niekada nebuve tongue.gif  kaip cia buvo prigasdine,kad net salotu negalima valgyti,atseit,nuplautos tuo blogu vandeniu.patikekit,salotas kimsau kiek tilpo,ir NIEKO.as kaip as,bet MB tai pas mane labai jau isrankus,ir man tenka labai papluseti,kad itikti jo skoniui ir virskinimo traktui  biggrin.gif  patikekit,valge salotas kartu su manim,ir jokiu nusiskundimu ar "pramusimu"nebuvo  schmoll.gif
o cia buvo kalbeta del sriubu.kiek esu lankiusis viezbuciuose Egipte ar europoje,kitokios sriubytes kaip trintos nemaciau  schmoll.gif  nebent butu su juros gerybems,bet ir tai bulves buna trintos. unsure.gif

geros zinios, mes skrendame sekmadieni. kaip bebutu keista esu irgi visai rami.. oras, kaip bebutu, vistiek bus silciau nei kur gyvenu dabar. neramumai - o kur ramu? vienur cunamiai, kitur zemes drebejimai, Lietuvelej sutemus vaiksciot gatvese oj kaip nesaugu... rolleyes.gif
tiesa, gal kas kita savaite irgi i Sarma ruosiates? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 23, 20:35)
sveikos visos bailiukes!mes ka tik siandien pries pusvalandi pargrizom i namus.ilsejomes Sarme.taigi,nusiraminkite visos!jokiu neramumu nera.vaziavom po kalnus.buvom su viezbucio darbuotoju Nama bejuje,Soho aiksteje,ir jokiu pabaisu nematem.keliones organizuojamos viur.ir i Kaira,ir i Petra ir i Jordanija.tik nerekomendavo i sena Sarmo turgu.vietoj to,nuvaziavom i Soho aikste,tai policininkas kas zingsni istatytas.buvom savarankiskai iseje po miesta pasivaikscioti,niekas nieko,nes visur pilna policijos,ir tikrai jokiu neramumu nesijaute.oras tikrai daug siltesnis,nei buvo prognozese.nera nei ka ziureti ir nervuotis(kalbu is savos patirties.nes jei pasivartysit tema,tai pamatysit,kad as irgi labai pergyvenau del oru ir visu neramumu.bet tikrai nera ko nerimauti.dvi dienas buvo vejuota,tai vakarais buvo vesoka,reikia megztuku.o dienom,susiradus uzuoveje labai smagiai pasideginom,ir dabar sedim rudi kaip sokoladai  4u.gif  kai kas net lupasi  vacation1.gif  vacation4.gif  vacation4.gif  vacation4.gif jei dar yra klausimuku,klauskite.
Papildyta:

Papildyta:
Tikrai optimistinės zinios, dekui smile.gif gryzusi po savaites ir as parasysiu ispudzius ir apie situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ggintarė @ 2012 02 24, 22:08)
Papildyta:
Tikrai optimistinės zinios, dekui smile.gif gryzusi po savaites ir as parasysiu ispudzius ir apie situacija smile.gif

geros keliones ir ramaus poilsio 4u.gif kaip fainai kad jau iskeliaujat, man dar 3 savaites laukti ax.gif
lauksim gristant su geromis ziniomis 4u.gif
Atsakyti