QUOTE(ggintarė @ 2012 02 17, 16:57)
Parasykit del kairo, ar organzuojama, nes vykstam jau kitą savaitgalį. O kiap dėl gėrimų ar tikrai be leduku gerti???
Gerai ir su ledukais, ir gyvi gryžta
QUOTE(fuksas @ 2012 02 17, 14:38)
Jo ir mus labai domintų , tik sugrįžusių info apie situaciją. Ar vyksta ekskursijos ar ne?
Mes jau nusipirkome , bilietus balandžiui , tai dabar mano mama išgirdusi info per Tv baigia galvą "išzyzti" , nevažiuokit , nes nušaus ir viskas. . Tai net ir man neramu pradėjo darytis
Mes jau nusipirkome , bilietus balandžiui , tai dabar mano mama išgirdusi info per Tv baigia galvą "išzyzti" , nevažiuokit , nes nušaus ir viskas. . Tai net ir man neramu pradėjo darytis
Vyksta ekskursijos
Papildyta:
QUOTE(ggintarė @ 2012 02 17, 15:57)
Parasykit del kairo, ar organzuojama, nes vykstam jau kitą savaitgalį. O kiap dėl gėrimų ar tikrai be leduku gerti???
Tai, kad ledukus jie gamina is normalaus vandens, tikrai ne is vandentiekio.
QUOTE(tempo @ 2012 02 17, 11:19)
Keliausim siemet Kosan, Graikijon. Ne blogiausias viesbutis vienam su skrydziu ir trasferu gavosi apie 1400 Lt devynioms naktims. Turint omeny, kad esam porasyk buve Hurgadoj (vienasyk poilsinej, kitasyk kruize) ir Sharme, visai sveika pakeisti sali, ypac, kai mazi vaikai.
aciu, o rinkotes savarankiskai ar per agentura?
QUOTE(Jofky @ 2012 02 17, 16:02)
Gerai ir su ledukais, ir gyvi gryžta
Gyyyvi. Bet užtat loterijoje palošia
Mūsų didelė chebra buvo. Valgė, gėrė lyg ir tą patį, o va keli apturėjo tokius pramušimus, kad nuplaukė visos ekskursijos.
Papildyta:
QUOTE(Cirkas @ 2012 02 17, 20:09)
aciu, o rinkotes savarankiskai ar per agentura?
Patingėjau knistis pati, pasinaudojau agentūra. Labai turiu įtarimų, kad netingint ir savarankiškai perkantis skrydžius su viešbučiu, būčiau labiau sutaupius Bet po mūšio nebėr ko rankom mojuoja
Dar turiu klausima: o vienisai mamai su vaiku keliaujant nereikia jokiu notaro patvirtinimu ar leidimu is tevo?
QUOTE(tempo @ 2012 02 18, 00:41)
Gyyyvi. Bet užtat loterijoje palošia
M o va keli apturėjo tokius pramušimus, kad nuplaukė visos ekskursijos.
Papildyta:
M o va keli apturėjo tokius pramušimus, kad nuplaukė visos ekskursijos.
Papildyta:
kaip suprast ""pramusimus"" ir nuplauke, kas atsitiko?
Papildyta:
QUOTE(fuksas @ 2012 02 17, 16:38)
Jo ir mus labai domintų , tik sugrįžusių info apie situaciją. Ar vyksta ekskursijos ar ne?
kaip jus girsit apie juos, nieko negirdziu, atrodo ir zinias paziuriu, ir neta narsau, nu kaip negirdziu apie tuos neramumus taip negirdziu
bet is kitu girdziu ir taip pat pergyvenu ar vykdomos tos ekskursijos ar ne.
QUOTE(buenavista @ 2012 02 17, 23:10)
Dar turiu klausima: o vienisai mamai su vaiku keliaujant nereikia jokiu notaro patvirtinimu ar leidimu is tevo?
Viena su vaikais keliavau, niekada tėvo leidimo tam nereikėjo. Mes neišsiskyrę.
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 17, 23:28)
kaip suprast ""pramusimus"" ir nuplauke, kas atsitiko?
Pramušė- suviduriavo ir apsivėmė, su tempa. Savijauta tokia buvo, kad nuo tualeto toliau, nei kelių metrų atstumu nėjo, važiuot kažkur nesirįžo. Taip ir liko be ekskursijų. Mes profilaktiškai prieš ir po maisto po kamštuką degtinės makteldavom. Nežinau, ar padėjo, ar ne, bet viskas buvo gerai. Tiesa, tų vietinių maišytų gėrimų privengėm, savo turėjom.
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 17, 23:28)
greičiausiai viduriavo/blogai jautėsi tiek, kad negalėjo išvažiuoti į ekskursiją.
QUOTE(tempo @ 2012 02 18, 10:46)
Viena su vaikais keliavau, niekada tėvo leidimo tam nereikėjo. Mes neišsiskyrę.
Papildyta:
Papildyta:
Super. Tiek ir uztenka. Jei nepraso, tai vadinasi nepraso kai viena keliauji - labai dziaugiuosi, nes niekuom nesirupinau, o ryte jau rytoj isskrendam!
QUOTE(buenavista @ 2012 02 17, 23:10)
Jei Jusu ir vaiko pavardes vienodos tai nieko nereikia. Jei pavardes skirtingos, tada reikia tureti vaiko gimino liudijima.
Mes su vienodom pavardem, bet issiskyrus...Tai matyt nieko ir nereikia