Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Gurmano @ 2012 08 28, 08:10)
Kiek paziuriu, tokios aukstos keliones i Egipta kainos..
Uz kiek skrendat, pasidalinkit..
Man regis ~6tukst 2ms su vaiku ir tikrai ohoo...  doh.gif
Gi paslaugu ir aptarnavimo lygis ten krites, maistas irgi so so...ar verta, ar as cia taip nuvertinu... 
blush2.gif

Kodel Jus taip sakote? g.gif Sumazejus turistu srautui(nors nelabai stipriai ir sumazejo...),kaiptik,viesbuciai pasitempe.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2012 08 28, 11:45)
Sveiki. Neuzilgo pirksime kelione i Egipta. Skrisim su 3 m. dukryte, labai neramu del jos  g.gif man atrodo visa laika nerimausiu, kad tik ji nesusirgtu ten, neapsinuodytu. doh.gif

Pasirinkite geresnį viešbutį, pasiskaitykite atsiliepimus. Važiavom su 1.9 m. dukra. Viskas buvo gerai, tik pirmom dienom nelabai patiko maistas jai, bet vėliau radom ką valgyti. Vieną naktį paleido vidurius tai padėjo smecta. smile.gif Pasiimkit vaistų. Yra tema apie keliones su vaikais, ten rasit daug patarimų.
Atsakyti
Sakykite,kaip jus organizuojate savo keliones,ar jas perkate iš kelionių agentūros ar patys rezervuojates viešbučius tiesiogiai ir perkates lėktuvo bilietus? Turbut patiems organizuotis butų pigiau,bet tam reikalinga anglu kalba, ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2012 08 29, 21:53)
Sakykite,kaip jus organizuojate savo keliones,ar jas perkate iš kelionių agentūros ar patys rezervuojates viešbučius tiesiogiai ir perkates lėktuvo bilietus? Turbut patiems organizuotis butų pigiau,bet tam reikalinga anglu kalba, ar ne taip?

Pora kartų buvau Egipte, abu kartus iš kelionių organizatorių pirkau paketus( skrydis+ viešbutis+ pervežimas) Vieną kart iš Lietuvos, kitą kart iš Latvių. Nemanau kad labai išeitų sutaupyti perkant savarankiškai bilietus. Bent jau jei skristi ruošiaties iš LT. Tiesioginai skrydžiai tik užsakomieji, iš Tezturo ar Novaturo tuomet jau visas paketas tik truputį brangiau gaunasi. Nebent per kitas šalis.
Atsakyti
ziuriu Novaturo nuolaidos ziemos sezonui iki rugpjucio 31. kazi ar pratesines.
Atsakyti
dar klausimukas - ar kas esat buve Egipte tarpusvenciu (tarp Kaledu ir Nauju).
Ar organizuojamos ekskursijos? gal visi svencia?
Atsakyti
Sveikučiai,

keletas klausimų apie Egiptą:

1. Ar elektros srovė ir kištukai tokie patys kaip Lietuvoje?
2. Ar Hurgadoje keičia litus į jų vietinę valiutą? g.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUCIUKAS ;0): 30 rugpjūčio 2012 - 15:48
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2012 08 30, 16:48)
Sveikučiai,

keletas klausimų apie Egiptą:

1. Ar elektros srovė ir kištukai tokie patys kaip Lietuvoje?
2. Ar Hurgadoje keičia litus į jų vietinę valiutą? g.gif

ačiū  4u.gif

Sveika 4u.gif
1.elektros srove ir kistukai tokie patys.
2.litu ten nepasikeisite,dolerius,eurus-be problemu
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 30 rugpjūčio 2012 - 16:08
QUOTE(LORIJURA @ 2012 08 30, 18:08)
Sveika  4u.gif
1.elektros srove ir kistukai tokie patys.
2.litu ten nepasikeisite,dolerius,eurus-be problemu
smile.gif

ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2012 08 30, 15:34)

Esu. Ekskursijos organizuojamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa.B @ 2012 08 24, 10:01)
Mes pirkom šią savaitę į Hurgadą lapkričio galui, tai norimai datai lėktuvo bilietų nebuvo, tai nukėlėm 3 dienom į priekį ir tai sakė paskutiniai 3 bilietai tai datai. Aišku, jei planuojate savaitei, tai bilietų, kiek sakė, būna. O dabar juk yra nuolaidų iki 08,31 žiemos kelionėms. g.gif

per kokia agentura pirkot? mes irgi planuojam lapkriti vaziuoti. Ar gera kaina?
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2012 08 30, 16:34)

Buvau
mūsų naujieji - jiems ne šventė
švenčia tik dėl turistų, daro šventines vakarienes, koncertus. Bilietai tam laikotarpiui brangesni
user posted image
Atsakyti