Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(asharsandra @ 2012 08 26, 19:05)
nagi seimos.mamos gal kas vaziuojat rugsejo 10d i egipta hurgada

o plius i egipta skrendant kokie rankinio bagazo matmenys turetu buti ar neko tokio jai didesnis butu rankinis bagazas nei ismatavimuose
Atsakyti
QUOTE(asharsandra @ 2012 08 27, 16:33)
o plius i egipta skrendant kokie rankinio bagazo matmenys turetu buti ar neko tokio jai didesnis butu rankinis bagazas nei ismatavimuose

Nieko tokio ,jei truputi didesnis smile.gif ,gi ne lagamina atsinesite ax.gif
Atsakyti
Kiek paziuriu, tokios aukstos keliones i Egipta kainos..
Uz kiek skrendat, pasidalinkit..
Man regis ~6tukst 2ms su vaiku ir tikrai ohoo... doh.gif
Gi paslaugu ir aptarnavimo lygis ten krites, maistas irgi so so...ar verta, ar as cia taip nuvertinu...
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 28 rugpjūčio 2012 - 08:11
QUOTE(Gurmano @ 2012 08 28, 08:10)
Kiek paziuriu, tokios aukstos keliones i Egipta kainos..
Uz kiek skrendat, pasidalinkit..
Man regis ~6tukst 2ms su vaiku ir tikrai ohoo...  doh.gif
Gi paslaugu ir aptarnavimo lygis ten krites, maistas irgi so so...ar verta, ar as cia taip nuvertinu... 
blush2.gif

Taip, aš irgi pastebėjau aukštas kainas... unsure.gif Sakau pasižvalgysiu pavasariui į Egiptą ko nors, tai labai nustebau, kad net perkant taip iš ankto 5žv. viskas įskaičiuota 2suaug. ir 2 vaikai be 8000 nepaimsi... g.gif .Tikėjausi bent už 6000. Reiks žiūrėti iš Lenkijos...
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 08 28, 08:28)
Taip, aš irgi pastebėjau aukštas kainas... unsure.gif Sakau pasižvalgysiu pavasariui į Egiptą ko nors, tai labai nustebau, kad net perkant taip iš ankto 5žv. viskas įskaičiuota 2suaug. ir 2 vaikai be 8000 nepaimsi... g.gif .Tikėjausi bent už 6000. Reiks žiūrėti iš Lenkijos...

sveikos, grizome is Marsa Alamo, skridome is Berlyno biggrin.gif kainos geros, zmogui apie 1500 lt. Nebuvome Egipte beveik 3 metus del susiklosciusios situacijos ten, bet dabar nepajutom nieko neramaus smile.gif labai stengiasi viesbuciai, matyt sumazejo klijentu ir stengiaisi juos islaikyti . Siuo metu Marsa Alame nebuvo nei vieno ruso, na mes ju nesutikom 4u.gif tik vakarai smile.gif zodziu esu patenkinta, gal tik nardymo kainos ten yra didesnes nei Sharme ar Hurghadoj, nes nera tokio pasirinkimo 4u.gif taip, kad neapsiribokit vien LT, ieskokit ir is kitur kelioniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 08 28, 08:55)
sveikos, grizome is Marsa Alamo, skridome is Berlyno  biggrin.gif kainos geros, zmogui apie 1500 lt. Nebuvome Egipte beveik 3 metus del susiklosciusios situacijos ten, bet dabar nepajutom nieko neramaus smile.gif labai stengiasi viesbuciai, matyt sumazejo klijentu ir stengiaisi juos islaikyti . Siuo metu Marsa Alame nebuvo nei vieno ruso, na mes ju nesutikom  4u.gif tik vakarai  smile.gif zodziu esu patenkinta, gal tik nardymo kainos ten yra didesnes nei Sharme ar Hurghadoj, nes nera tokio pasirinkimo  4u.gif taip, kad neapsiribokit vien LT, ieskokit ir is kitur kelioniu  4u.gif

bigsmile.gif 4u.gif Klausykit, o griebėt pask.minute kokiam aerouoste, ar iš LT užsisakėt? Ir kaip iki Berlyno nusigavot- su pigiu skrydžiu? Kiek papidomai prisidėjo pinigėlių? Štai kaip klausimais apipyliau blush2.gif ax.gif Nes taip dar nekeliavom ax.gif O reikia viską suskaičiuoti, nes kai planuoji 4 asm., tai labai jaučiasi kiekvienas litas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 08 28, 09:42)
bigsmile.gif  4u.gif Klausykit, o griebėt pask.minute kokiam aerouoste, ar iš LT užsisakėt? Ir kaip iki Berlyno nusigavot- su pigiu skrydžiu? Kiek papidomai prisidėjo pinigėlių? Štai kaip klausimais apipyliau  blush2.gif  ax.gif Nes taip dar nekeliavom  ax.gif O reikia viską suskaičiuoti, nes kai planuoji 4 asm., tai labai jaučiasi kiekvienas litas... g.gif

mes gyvenam DE smile.gif bet norejau pasakyti, kad nebijotumet ieskot is toliau, nes LT taip kainas uzsiplese operatoriai doh.gif ir vasarais Vilniaus iki Berlyno ir is vaziavom uz 9 lt su Ecolines, dabar bilietai 117 lt 4u.gif ir aplamai nuo Warsuvos jau A2 magistrale iki Berlyno 4u.gif bet galima ir is kokios Poznanes ziuret ar kitu vietu Lenkijij. Juk galima pasidaryt faina kelione ir iki ten smile.gif o pirkau as per www.trawel24.com pasirinkit koki oro uosta ir pasiziurinekit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Neuzilgo pirksime kelione i Egipta. Skrisim su 3 m. dukryte, labai neramu del jos g.gif man atrodo visa laika nerimausiu, kad tik ji nesusirgtu ten, neapsinuodytu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 08 28, 10:30)
o pirkau as per www.trawel24.com pasirinkit koki oro uosta ir pasiziurinekit  4u.gif

Oi kaip ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 08 28, 10:46)
Oi kaip ačiū Jums  4u.gif

atsiprasau www.travel24.com 4u.gif
Atsakyti
Mes i Hurgada skrendam 1 savaite is Vilniaus, 2000 Lt vienam asmeniui i 4+, viskas iskaiciuota. Nezinau daug ar mazai.
Idomu koks skirtumas su Lenkija, turint omeny kaina parvaziavimo i Varsuva ir atgal.
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 08 28, 09:28)

Na, mūsų 4 asmenų šeimai lapkritį gausis 6700 Lt į 5 žvaigždučių viešbutį, viskas įskaičiuota (čia jau su vizom) . Žinoma prieš planuojant kelionę tikėjomės, kad pavyks pigiau prasisukt biggrin.gif
Atsakyti