Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(tigriux @ 2012 08 13, 19:22)
Ir aš ieškau pigios keliones, ir galvoju nu kaip brangu,bet kaip pažiūrėjau į nauja novaturo kataloga  bigsmile.gif nustebau. Egipte buvau 2008 metais ir iki šiolei negaliu pamiršti nuostabios jūros vaizdų. Už kelione mokėjau 2400 lt.su draudimu ir AI maitinimu,viešbutis ,,Bella Vista,, 3 žvaigždučių ,o dabar paziurejus 1469 lt. Po to perziurejus visa kataloga sulyginau su dabartinem siūlomomis kainomis ir jos pigesnės . Nesuprantu ,kodel jos taip nukrito ,o dabar sparčiai kyla. blush2.gif gal aš kažką praziopsoja g.gif

2008+2010,"Bella Vistos' kainas labai uzkele operatoriai,nes masiskai Lietuviai i si viesbuti vaziavo.Atsiliepimu blogu nelabai buvo,o ir viesbutukas pacioje Hurghadoje .
Man jis visai mielas,nors ir nedidukas,bet turi savo papludimiuka,gan gausiai apzeldintas. wub.gif Aisku personalas tais metais turistams teko nekoks,laaabai jau viska pagal duodama doleriuku skaiciu vertinantis. ax.gif
Siaip neblogai priziurimas ,nes pats savininkas (Italas)gan daznai ten apsilanko.Jei atostogos sutaps su savininko vizitu,tuomet isties bus superinis aptarnavimas,bendravimas,maitinimas,demesys ir tt....
Atsakyti
Mes jau ryt i Marsa Alam wub.gif nebuvus nei ten nei egipte vasara, papasakosiu grizus smile.gif o dar sestadieni baigs ramadana , tai svente bus smile.gif
Atsakyti
Norėjau sužinoti, o kaip su kelionės draudimu? Čia reikia per vežančią agentūrą draustis? Kokia kaina maždaug būna jei vykstama 7 naktims? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 08 16, 09:13)
Norėjau sužinoti, o kaip su kelionės draudimu? Čia reikia per vežančią agentūrą draustis? Kokia kaina maždaug būna jei vykstama 7 naktims? g.gif

Draustis galima bet kokioj agenturoj, priklausomai kokios draudimo kompanijos draudimo jus norit. Kaina priklausomai nuo draudimo rusies gali svyruot nuo ~20 iki ~27 lt zmogui uz 8d (nes paprastai jei 7 nakvynes tai skaiciuojamos 8 dienos, bet galit skaiciuot uz 7 dienas bus pigiau ). Cia apytiklses kainos. Bet jei noresit platesnio spektro, tai gali ir dar daugiau kainuot. As parasiau kainas kaip mes paprastai draudziames. Ir dar njuansas, kad vienoj agenturoj man paskaciavo ta pati draudima tos pacios kompanijos pigiau nei kitoj. Nzn kaip ten tas kainas skaiciuoja.
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 08 16, 08:13)

Kaina priklauso nuo Jusu pasirinkto draudimo. Galite draustis nuo neivykusios kelione,bagazo dingimo,butinosios med pagalbos ir tt...Kuo platesni paketa pasirenkate ,tuo didesne kaina.Man asmeniskai priimtiniausias draudimo variantas-kur nereikia moketi savu pinigeliu uz suteikta pagalba(pvz.medicinine),nes rinkti tuos cekiukus,poto cia Lietuvoje vezioti juos...ir galvoti apmokes ar ne... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 08 16, 10:01)
Kaina priklauso nuo Jusu pasirinkto draudimo. Galite draustis nuo neivykusios kelione,bagazo dingimo,butinosios med pagalbos ir tt...Kuo platesni paketa pasirenkate ,tuo didesne kaina.Man asmeniskai priimtiniausias draudimo variantas-kur nereikia moketi savu pinigeliu uz suteikta pagalba(pvz.medicinine),nes rinkti tuos cekiukus,poto cia Lietuvoje vezioti juos...ir galvoti apmokes ar ne... doh.gif

Tai manau kad visiems toks variantas priimtiniausias, tik kuri draudimo kompanija toki siulo? Kaip tai suzinot, nes kiek klausiau nieko aiskaus/normalaus nepasako. Gerai kad dar ne karto neteko pasinaudot draudimu.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 08 16, 09:07)
Tai manau kad  visiems  toks variantas priimtiniausias, tik kuri draudimo kompanija toki siulo? Kaip tai suzinot, nes kiek klausiau nieko aiskaus/normalaus nepasako. Gerai kad dar ne karto neteko pasinaudot draudimu.

Na mums irgi neteko pasinaudoti (tfu tfu tfu)... rolleyes.gif
Jau daug metu draudziuosi toje pacioje bendroveje,ir butent tokiu draudimu,kad nereiktu paskui Lietuvoje dar papildomai vargti ,del pinigeliu atgavimo.Nezinau ar butu gerai cia ivardinti kompanijos pavadinima-gal kazkas supyks,pagalvos,kad reklama. 4u.gif
Manau,kad agenturose,kur perkate kelione tikrai turetu Jums surasti tokio tipo draudima.Juk kelioniu agenturos dirba ne su viena draudimo kompanija. ax.gif
Atsakyti

Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 16 rugpjūčio 2012 - 09:26

vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 16 rugpjūčio 2012 - 09:25
https://esales.seesa...ones-draudimas/
Paskutinius kartus naudojuosi jų paslaugomis. Bet kol neivyko draudiminis įvykis, nieko negaliu pasakyti nei gero ar blogo nei apie vieną draudimo kompaniją 4u.gif
P.s. Papraščiausia man jais naudotis labai patogu ir operatyvu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 16 rugpjūčio 2012 - 09:25
Dėl draudimo ..
man labiausiai patinka Draudimas
praskanuoja kelias draudimo kompanijas, pateikia rezultatus man suprantama forma, belieka pasirinkt
Apmoki internetu ir išart gauni polisą
Jei labai nori - kainas pasitikrini pačiose draudimo bendrovėse, kiek bandžiau - pigiau nebuvo.

Jei turit gyvybės draudimą arba draudimą kurį duoda su kreditine kortele - galit ir nesidraust, su keliais minusais - bet galioja.

Jei iš Egipto planuojat į Izraelį, atkreipkit dėmesį, kad Izraeliui reikalingas kitoks draudimas negu Egiptui
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 08 16, 10:40)
Jei iš Egipto planuojat į Izraelį, atkreipkit dėmesį, kad Izraeliui reikalingas kitoks draudimas negu Egiptui

Jeigu Izraeliui reikalingas kitoks draudimas, ar nėra taip kad tokiu kitokiu draudimu privalu draustis visai kelionei? g.gif
Planavau kelionę 10 dienų, iš kurių tiksliai žinojai kurią dieną užsiimsiu padidintos rizikos veikla, tai draudimo kompanija man išaiškino, kad turiu visą kelionę drausti kaip padidintos riziką. Kiek domėjausi ir skaičiau, taip ir yra, priešingu atveju draudimas negalioja. Ar nebus tas pats variantas su Izraeliu? 4u.gif
Atsakyti