QUOTE(tigriux @ 2012 08 13, 19:22)
Ir aš ieškau pigios keliones, ir galvoju nu kaip brangu,bet kaip pažiūrėjau į nauja novaturo kataloga nustebau. Egipte buvau 2008 metais ir iki šiolei negaliu pamiršti nuostabios jūros vaizdų. Už kelione mokėjau 2400 lt.su draudimu ir AI maitinimu,viešbutis ,,Bella Vista,, 3 žvaigždučių ,o dabar paziurejus 1469 lt. Po to perziurejus visa kataloga sulyginau su dabartinem siūlomomis kainomis ir jos pigesnės . Nesuprantu ,kodel jos taip nukrito ,o dabar sparčiai kyla. gal aš kažką praziopsoja
2008+2010,"Bella Vistos' kainas labai uzkele operatoriai,nes masiskai Lietuviai i si viesbuti vaziavo.Atsiliepimu blogu nelabai buvo,o ir viesbutukas pacioje Hurghadoje .
Man jis visai mielas,nors ir nedidukas,bet turi savo papludimiuka,gan gausiai apzeldintas. Aisku personalas tais metais turistams teko nekoks,laaabai jau viska pagal duodama doleriuku skaiciu vertinantis.
Siaip neblogai priziurimas ,nes pats savininkas (Italas)gan daznai ten apsilanko.Jei atostogos sutaps su savininko vizitu,tuomet isties bus superinis aptarnavimas,bendravimas,maitinimas,demesys ir tt....