[/quote
Bet kelioniu agenturose už nepilnamečius vistiek skaičiuoja kaip už suaugusius ? Tuomet tai žinoma kad du numeriai apsimoketu labiau.
[/quote]
Nuo 14m. Jau skaitosi suauges zmogus ir nuolaidos netaikomos
Mums buvo atvejis-Turkijoje besiilsint ,dukrai suejo 7m.,tai puse atostogu jai skaiciavo viena kaina,o likusias dienas-kita Nes,pasirodo iki septyniu dar pigiau iseina,po to iki keturiolikos berods...
Dabar irgi ruosiames i Egipta,jai liepa suejo 14m.-skaiciuoja kaip uz suaugusia +vyresnis brolis ,tai imam jiems atskira kambari
QUOTE(LORIJURA @ 2012 08 09, 08:10)
Nuo 14m. Jau skaitosi suauges zmogus ir nuolaidos netaikomos
Mums buvo atvejis-Turkijoje besiilsint ,dukrai suejo 7m.,tai puse atostogu jai skaiciavo viena kaina,o likusias dienas-kita Nes,pasirodo iki septyniu dar pigiau iseina,po to iki keturiolikos berods...
Dabar irgi ruosiames i Egipta,jai liepa suejo 14m.-skaiciuoja kaip uz suaugusia +vyresnis brolis ,tai imam jiems atskira kambari
Šiaip priklauso ne nuo agentūros, bet nuo viešbučio politikos, vienas viešbutis egipte kiek žinau vaiką vertina iki 15 metų.
QUOTE(Udrius @ 2012 08 09, 12:32)
Šiaip priklauso ne nuo agentūros, bet nuo viešbučio politikos, vienas viešbutis egipte kiek žinau vaiką vertina iki 15 metų.
Na,nesigincisiu Tas viesbutis kur mes vaziuojam,vaikams butu kaip ir nemokamai.Bet sudejus kambariu kaina suaugusiems ir skrydi ,gaunasi brangiau nei agenturoje imti su vaikais.Plius vaziuojant su vaikais be agenturos "globos" nedrisciau,nes esam aptureje nemazu rupesciu del vaiko sveikatos. Tai jei ne TezTour merginu super greitas reagavimas ir visakeriopa pagalba,nezinau kaip mums ten butu pasibaige Todel kol kas net minciu nera vaziuoti su vaikais ir savarankiskai
Tuomet viskas aišku ,vaikai nuo 14 metu tampa suaugusiais O aš dar turejau vilties ,kad už viena žmogų bus pigiau
QUOTE(tigriux @ 2012 08 09, 20:28)
Tuomet viskas aišku ,vaikai nuo 14 metu tampa suaugusiais O aš dar turejau vilties ,kad už viena žmogų bus pigiau
nenusiminkite, tiesiog pažaiskite sistemose su kainomis, veskite vieną amžių , kitą, ir t.t. Kartais taip žaidžiant susitaupo apie 1000 ltl...
QUOTE(rossa @ 2012 08 11, 11:44)
kurį mėnesį būna pigiausi paskutinių minučių bilietai į Egiptą?
Visus menesius buna siulomos paskutines minutes keliones
O pigiausios keliones-ne sezono metu-ziema
QUOTE(LORIJURA @ 2012 08 11, 12:46)
Visus menesius buna siulomos paskutines minutes keliones
Egipte NE ZEZONAS - vasarą
Mažai atsiranda norinčių atostogaut prie 38-40 temp.
QUOTE(rossa @ 2012 08 11, 11:44)
kurį mėnesį būna pigiausi paskutinių minučių bilietai į Egiptą?
Anksčiau būdavo aplink rugsėjo 1 gerų, netgi labai gerų kainų, bet dabar sunku pasakyti ar bus...
Ir aš ieškau pigios keliones, ir galvoju nu kaip brangu,bet kaip pažiūrėjau į nauja novaturo kataloga nustebau. Egipte buvau 2008 metais ir iki šiolei negaliu pamiršti nuostabios jūros vaizdų. Už kelione mokėjau 2400 lt.su draudimu ir AI maitinimu,viešbutis ,,Bella Vista,, 3 žvaigždučių ,o dabar paziurejus 1469 lt. Po to perziurejus visa kataloga sulyginau su dabartinem siūlomomis kainomis ir jos pigesnės . Nesuprantu ,kodel jos taip nukrito ,o dabar sparčiai kyla. gal aš kažką praziopsoja
QUOTE(tigriux @ 2012 08 13, 20:22)
Ir aš ieškau pigios keliones, ir galvoju nu kaip brangu,bet kaip pažiūrėjau į nauja novaturo kataloga nustebau. Egipte buvau 2008 metais ir iki šiolei negaliu pamiršti nuostabios jūros vaizdų. Už kelione mokėjau 2400 lt.su draudimu ir AI maitinimu,viešbutis ,,Bella Vista,, 3 žvaigždučių ,o dabar paziurejus 1469 lt. Po to perziurejus visa kataloga sulyginau su dabartinem siūlomomis kainomis ir jos pigesnės . Nesuprantu ,kodel jos taip nukrito ,o dabar sparčiai kyla. gal aš kažką praziopsoja
2008 metais 3* AI - 2400 Lt
čia už kelis asmenis?
Tais laikais už tokią sumą galima buvo gaut 5* UAI
QUOTE(tigriux @ 2012 08 13, 19:22)
jus gal ziurite gruodi sausi, aisku ne per sventes. Tada kainos yra zemiausios bet vistiek labai brangiai mokejot, cia gal buvo uz kambari ?