Sveiki,
planuojam i Egipta 2 rugsejo pusej
Norejau paklauisti del ekskursiju. Norim nuvaziuoti is Hurgados i Luxora. Kiek suprantu kelione uztruks visa diena? Ka su savimi imti i ta kelione ir kaip apsirengti?
QUOTE(xglobus @ 2012 08 07, 12:18)
Sveiki,
Norejau paklauisti del ekskursiju. Norim nuvaziuoti is Hurgados i Luxora. Kiek suprantu kelione uztruks visa diena? Ka su savimi imti i ta kelione ir kaip apsirengti?
VANDENS kuo daugiau, kremą, kepurę ir akinius nuo saulės, natūralaus pluošto rūbūs, pripučiama pagalvėlę miegojimui, ir jeigu per daug užšaldys su kondicionierium autobuse megztinio prireiks ir pinigų
Sveiki,
Nepamiršti užsakyti ir pasiimti viešbučio maitinimo paketo
Tolioau:
Pasas
Patogūs batai
Kepurė nuo saulės
Akiniai
Medvilninis ar lino kažkoks rūbelis
Daug vandens
Kokia kuprinėlė
Pinigų suvenyrams
Mano nuomone daugiau nieko nereikia
Sveiki,
Merginos jau surase praktiskai viska ko gali prireikti As savo ruoztu siulau Lietuvoje nusipirkti dez.dregnu serveteliu arba dez. skyscio (buna vaistinese) labai pravercia ir kelionej (nevisada rasi vandens rankoms nusiplauti) ,ir viesbutyje susinaudoja.
Sakykit prašau, ar dabar saugu Egipte? Visos tos revoliucijos, valdžios pasikeitimai... Mes esame buvę 3 kartus, bet dar prieš visa tai.
QUOTE(domisodo @ 2012 08 07, 16:57)
Sakykit prašau, ar dabar saugu Egipte? Visos tos revoliucijos, valdžios pasikeitimai... Mes esame buvę 3 kartus, bet dar prieš visa tai.
Mes buvom pavasary,tai viskas po senovei ,tik mieste truputi naglesni pardavejai,o gal nervuotesni?
Kokia situacija dabar -neaisku,patys zadam lekt rugseji,tai ir paziuresim
QUOTE(gurmans @ 2012 08 07, 13:11)
Uodai ten isties laaabai agresyvus .Vienintele priemone (man asmeniskai)i kuria jie dar reaguoja -Bens 100.O kiti purskalai ju neveikia.Beje ir tas vietiniu dumijimas ju jau nebevaikia,matomai jie jau priprate prie tu dumu smarves.
Nezinau kodel,bet organizmas i Egiptietisko uodo ikandima reaguoja kurkas baisiau nei i Lietuvisko...
Nezinau kodel,bet organizmas i Egiptietisko uodo ikandima reaguoja kurkas baisiau nei i Lietuvisko...
Aš taip pasimokiau Egipte ,tai kai važiavau į Turkija veziausi "BROS" elektrinį fumigatorių nuo uodų,manau kad man jis padėjo ,nes ten jų irgi buvo tik manęs jie neliete,bet sukandžiojo mūsų draugus kitame numeryje.Na Turkijoje jie ne tokie aršus .Aš galvoju ,kad kur daugiau apželdinimo ten ir uodų netrūksta.
Sveiki,
Reik psiimti daug kantrybes ir stengtis viska daryti patiems Nes uz tai, kad paduos ranka ilipant i laiveli kai plauksit Nilu paprasys dolerio, uz tai, kad nufotografuos paprasys dolerio, dar ir siaip parasys dolerio O Luxore visur lankomuose objektuose labai daug pardavinejanciu skaras, ivairius suvenyrus. Tai jei nenorit visko pirkti, tai reikia daug kantrybes
Buvom per pacius karscius Luxore, pries savaite, tai aisku, gerti irgi reikia labai daug pasiimti, arba autobuse uz doleri viska parduoda
QUOTE(LORIJURA @ 2012 08 07, 05:31)
Del oro tai nesukepsit pavesyje ,o ir pastovus vejelis labai palengvina ta karsti.
Na, tas vejelis nera garantuotas Mes kur buvom, tai daugiau uzuoveja ir vejo gusis buvo retas reiskinys (na, bent tokiam karstyje, tai tikrai atrode per retas). Uztat kazkurioj temoj ir rasiau, kad labai ilgejausi veduokles. Taigi siulau pagalvoti kaip galima atsivesinti jei to vejelio nebus
QUOTE(domisodo @ 2012 08 07, 14:57)
Liepos pradzioj viskas buvo gerai. Tik eiles prie benzino, kas musu nepaveike
Gal galėtumėte man ne viską suprantanciai išsiaiškinti. Aš su MB norime nuvykti į Egiptą su šeima.Tik daba nesuprantu kaip man skaičiuojasi,mano vaikams po 17 ir 14 metu ,tai kaip išeina ,kad mes 4 suaugusieji ir mes negausime 1 numerio,reikes 2 numeriu?
QUOTE(tigriux @ 2012 08 08, 17:18)
Gal galėtumėte man ne viską suprantanciai išsiaiškinti. Aš su MB norime nuvykti į Egiptą su šeima.Tik daba nesuprantu kaip man skaičiuojasi,mano vaikams po 17 ir 14 metu ,tai kaip išeina ,kad mes 4 suaugusieji ir mes negausime 1 numerio,reikes 2 numeriu?
Manau,kad esant norui ir finansinei galimybei,jus galite rezervuotis Family room.Bet ,kiek zinau ,pigiau imti 2 Standart room,tik paprasykite,kad jie butu salia. Mes taip darome kai keliaujame su vaikais.Niekada nebuvo problemu
[quote=LORIJURA,2012 08 08, 18:38]
Manau,kad esant norui ir finansinei galimybei,jus galite rezervuotis Family room.Bet ,kiek zinau ,pigiau imti 2 Standart room,tik paprasykite,kad jie butu salia. Mes taip darome kai keliaujame su vaikais.Niekada nebuvo problemu
[/quote
Bet kelioniu agenturose už nepilnamečius vistiek skaičiuoja kaip už suaugusius ? Tuomet tai žinoma kad du numeriai apsimoketu labiau.
[/quote
Bet kelioniu agenturose už nepilnamečius vistiek skaičiuoja kaip už suaugusius ? Tuomet tai žinoma kad du numeriai apsimoketu labiau.