QUOTE(Marius ir Ramune @ 2012 02 16, 19:55)
dekui uz atsakyma arbatpinigiu daug duodavote?kurioje zonoje gyvenote?
Iskart atvyke gavome kambari toliausiai, langai auksti, tik pasistiebus buvo galima pro juos matyti ir tai... statybas
nors pirkom kambary see view. Davem 10$ gavom jauku, tvarkinga kambari su balkonu i pagrindini baseina, viskas salia, vieta labai patogi. Prasem salia draugu, kad butu, siaip rinkciausi siek tiek toliau prie juros, ramiau. Bet kiti lietuviai su kuriais bendravom ten gyveno, tai pirmom labai vejuotom dienom, siaubingai vejas baladojosi, sunku buvo miegoti.
Arbatpinigiu labai daug niekam nedavem, tiesiog nebuvo progos. Vyrai viena vakara baliavojo pub'e, tai dave pora $, kambariniui palikdavom po 1$, isvaziuojant davem 2$
Ir dar tam, kuris lagaminus nuveze.
Ai, beje, coca-colos mano vaikas beveik negere. Tiek dziaugesi, kad gales ja gerti, o nuvaziaves vis vandens prase
Asmeniskai as negeriau jokio alkoholio, nei colos, dantis skalavau su vandentiekio vandeniu ir nei vienas nesusirgom.
Viena nakti vemiau, bet kaip itariu nuo nesveiko maisto. Man tinkamo maisto buvo labai sunku rasti, tai pirmom dienom su visais kisau fri bulves. As visiskai nepratusi prie tokio maisto, tai skrandis iskart sustreikavo. O po to isigudrinau, prisikraunu pilna lekste ivairiu darzoviu, pasislakstau skaniais cesnakiniais, zoleliu padaziukais ir ieskau kur kepa kokia neriebia mesyte. Ir skaniausios salotos
Pusryciams italu restoranelyje kruasanai
Eidavau ryte i kavine antram aukste kavos, tada i italus.
Mano patarimas del maisto: neapsistokit kinieciu restorano pusej arba pagrindinej, eikit vietos ieskotis link italu puses ir zinoma, nepulkit pirmi, bet ir ne paskutiniai