QUOTE(Adade @ 2012 07 21, 14:38)
idomu buvo perskaityt :)vasara dar nebuve, vaziuosim rugpjucio antroj pusej, todel idomu vandens temperatura ?? nes kiek buvau, ilgai snorkelinant visada pasidarydavo salta, dabar manau tas negresia
Na,rugpjuti ir mes nebuve,bet vaziuodavom rugsejo pradzioje.Tai galiu tikrai pasakyti vanduo labai siltas-arbatele
26-28.Pluduriuodavau puse valandos ir nesusaldavau
Aisku ir oras atitinkamai-34-36 pavesyje,bet Egipto klimate tas karstis ne taip jauciasi kaip Lietuvoje.Tai rugpjutyjeyje,manau bus visai siltas vandenelis-mirksi neislipdama
Papildyta:
QUOTE(Linciaika @ 2012 07 26, 10:10)
laba
niu jus man pasakykit ar as labai durna...kad 09.06 su 3men kudikiu skrendu i Hurgada
sitas viesbutis:
http://www.tripadvis..._and_Sinai.html
skrendam 5 suauge + lelius is Varsuvos, daug kas sako kad man kuku
sukepsiu...nu buvau as pati ten pries 7 metus, tai man ok buvo, nors karscio nepernesu...
Cia manau priklauso nuo jusu noru ir kiek vaikas yra priprates keliauti. Mano nuomone 3 men. mazylis dar tikrai per mazas tokiai kelionei:kelione iki Varsuvos,skrydis +klimato pasikeitimas+karstis,manau dar sunku jam bus,o tuo paciu ir jums.Gydytojai rekomenduoja mazuosius keliauninkus veztis apie 4-5m. Bet cia jau jums
spresti.
Del oro tai nesukepsit pavesyje ,o ir pastovus vejelis labai palengvina ta karsti.