Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Adade @ 2012 07 21, 12:38)
idomu buvo perskaityt :)vasara dar nebuve, vaziuosim rugpjucio antroj pusej, todel idomu vandens temperatura ?? nes kiek buvau, ilgai snorkelinant visada pasidarydavo salta, dabar manau tas negresia smile.gif

Aciu 4u.gif
Tiksliai vandens temperaturos nepasakysiu, bet salta tikrai nebuvo ir snorkelinom tikrai netrumpai. Saltesnio vandens gaudavom tik uz rifo (kur baigiasi sekluma ir zenkliai pagileja, turbut aisku apie ka as cia), bet ir tai, kadangi laikaisi pavirsiui vanduo labai siltas ir tik nuleidus kojas zemyn, kai isneri vandens isspjaut ar pan, pasijaucia vesesnis vanduo. Bet kaip sakiau nesusalom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 07 20, 19:14)
Tai skonio reikalas  4u.gif  Priklausomai ką norit ir veikti. Pasyviam poilsiui tokiu metu man Turkijoj per šalta, jau ir lietaus būna, vėjo, jūra banguota. Bet ekskursijoms gerai. Taip sakant pensininkų metas  biggrin.gif Egipte tuo metu bus karšta  4u.gif

Norim pasyvaus poilsio. Egipte jau buve, Turkijoj ne, bet kazkodel i ja ir netraukia. Raudonoji jura uzbure ir vel traukia prie jos... Panardyti,lasinukus pasvilinti bus idealu vel Egipte turbut smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

niu jus man pasakykit ar as labai durna...kad 09.06 su 3men kudikiu skrendu i Hurgada ax.gif
sitas viesbutis:
http://www.tripadvis..._and_Sinai.html

skrendam 5 suauge + lelius is Varsuvos, daug kas sako kad man kuku blush2.gif sukepsiu...nu buvau as pati ten pries 7 metus, tai man ok buvo, nors karscio nepernesu...
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 07 23, 08:09)
Norim pasyvaus poilsio. Egipte jau buve, Turkijoj ne, bet kazkodel i ja ir netraukia. Raudonoji jura uzbure ir vel traukia prie jos... Panardyti,lasinukus pasvilinti bus idealu vel Egipte turbut smile.gif

nu jo 4u.gif mums tas pats 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linciaika @ 2012 07 26, 09:10)
laba 4u.gif

niu jus man pasakykit ar as labai durna...kad 09.06 su 3men kudikiu skrendu i Hurgada ax.gif
sitas viesbutis:

skrendam 5 suauge + lelius is Varsuvos, daug kas sako kad man kuku blush2.gif sukepsiu...nu buvau as pati ten pries 7 metus, tai man ok buvo, nors karscio nepernesu...

buvau rugsejo pabaigoj spalio pradzioj, tai oras bene geriausias, buvom ir rudeni ir pavasari 4u.gif be abejo diena karsta, bet yra kur pasislept smile.gif tik kelione gal sunkiau pernest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 07 27, 20:09)
nu jo  4u.gif  mums tas pats  4u.gif
Papildyta:
buvau rugsejo pabaigoj spalio pradzioj, tai oras bene geriausias, buvom ir rudeni ir pavasari  4u.gif be abejo diena karsta, bet yra kur pasislept smile.gif tik kelione gal sunkiau pernest  smile.gif

buvau ir as ten rugseji prie skeleta metu, bet va leliuskitaip...nors sian grizom po savaites nuo LT juros ir mazius laikesi super tai ir ten viskas bus ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2012 07 29, 22:06)
buvau ir as ten rugseji prie skeleta metu, bet va leliuskitaip...nors sian grizom po savaites nuo LT juros ir mazius laikesi super tai ir ten viskas bus ok biggrin.gif

nu jei siom dienom musu pajury istveret, tai ten bus manau tikros atostogos tongue.gif
Atsakyti
Gal kas jau planuoja naujus metus sutikt Egipte ?
Ar galima tiketis nuolaidu, ar geriau dabar uzsisakyti kelione ?
Atsakyti
QUOTE(vedita @ 2012 08 05, 16:44)
Gal kas jau planuoja naujus metus sutikt Egipte ?
Ar galima tiketis nuolaidu, ar geriau dabar uzsisakyti kelione ?

Nuolaidų nesitikėkite, mano vlaia būtų per naujus metus į egiptą nevažiuoto - po naujų metų kelionės bene dvigubai pigesnės. Vien dėl to kad prisideda Naujametinės, Kalėdinės vakarienės , o kas dar durniausia ir dar rusų Kalėdinės vakarienės.
Atsakyti
Aš gal dabar ne į tema,bet norėčiau priminti visiems keliaujantiems į Egiptą ,pasiimti apsisaugojimo priemones nuo uodų . Tik tam ,kad neatsitiktų taip kaip man. Buvau Hurgadoje pries pora metu,lapkričio men. Oras pasitaikė gražus + 27,o naktimis mane kandziojo uodai.Gaila nemoku įkelti nuotraukos,parodyciau kaip atrodziau po pirmos nakties. Mano rankos nuo alkunes iki delnu buvo žiauriai sukandziotos. Antra naktį sukandžiojo kojas. Po poros naktų atrodziau kaip raupsuota,jei patepčiau zelionka,tai kuno odos nesimatytu,net į paplūdimį gėda buvo eiti. Keisčiausia buvo tai ,kad sukandžiojo tik mane,o MB nei vienas uodas. Vaistai nupirkti vietinėje vaistinėje nepadėjo,tik susipažinus su lietuve,pasiūlė vaistų nuo alergijos. Po to paprašiau personalo,kad kiekvieną vakarą išpurkštu kambarį,nuo uodų(moskitų). Kvapas ne iš maloniuju,bet buvo ramu. Pasirodo ,kad ne viena as buvau tokia skani.
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 07 21, 14:38)
idomu buvo perskaityt :)vasara dar nebuve, vaziuosim rugpjucio antroj pusej, todel idomu vandens temperatura ?? nes kiek buvau, ilgai snorkelinant visada pasidarydavo salta, dabar manau tas negresia smile.gif

Na,rugpjuti ir mes nebuve,bet vaziuodavom rugsejo pradzioje.Tai galiu tikrai pasakyti vanduo labai siltas-arbatele thumbup.gif 26-28.Pluduriuodavau puse valandos ir nesusaldavau biggrin.gif Aisku ir oras atitinkamai-34-36 pavesyje,bet Egipto klimate tas karstis ne taip jauciasi kaip Lietuvoje.Tai rugpjutyjeyje,manau bus visai siltas vandenelis-mirksi neislipdama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Linciaika @ 2012 07 26, 10:10)
laba 4u.gif

sitas viesbutis:

Cia manau priklauso nuo jusu noru ir kiek vaikas yra priprates keliauti. Mano nuomone 3 men. mazylis dar tikrai per mazas tokiai kelionei:kelione iki Varsuvos,skrydis +klimato pasikeitimas+karstis,manau dar sunku jam bus,o tuo paciu ir jums.Gydytojai rekomenduoja mazuosius keliauninkus veztis apie 4-5m. Bet cia jau jums smile.gif spresti.
Del oro tai nesukepsit pavesyje ,o ir pastovus vejelis labai palengvina ta karsti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 07 rugpjūčio 2012 - 06:39
[quote=LORIJURA,2012 08 07, 08:31]
Na,rugpjuti ir mes nebuve,bet vaziuodavom rugsejo pradzioje.Tai galiu tikrai pasakyti vanduo labai siltas-arbatele thumbup.gif 26-28.Pluduriuodavau puse valandos ir nesusaldavau biggrin.gif Aisku ir oras atitinkamai-34-36 pavesyje,bet Egipto klimate tas karstis ne taip jauciasi kaip Lietuvoje

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mes atostogavom paciame spalio gale toks pat buvo oras ir vanduo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 07 rugpjūčio 2012 - 07:08
QUOTE(tigriux @ 2012 08 06, 21:45)
Aš gal dabar ne į tema,bet norėčiau priminti visiems keliaujantiems į Egiptą ,pasiimti apsisaugojimo priemones nuo uodų . Tik tam ,kad neatsitiktų taip kaip man. Buvau Hurgadoje pries pora metu,lapkričio men. Oras pasitaikė gražus + 27,o naktimis mane kandziojo uodai.Gaila nemoku įkelti nuotraukos,parodyciau kaip atrodziau po pirmos nakties. Mano rankos nuo alkunes iki delnu buvo žiauriai sukandziotos. Antra naktį sukandžiojo kojas. Po poros naktų atrodziau kaip raupsuota,jei patepčiau zelionka,tai kuno odos nesimatytu,net į paplūdimį gėda buvo eiti. Keisčiausia buvo tai ,kad sukandžiojo tik mane,o MB nei vienas uodas. Vaistai nupirkti vietinėje vaistinėje nepadėjo,tik susipažinus su lietuve,pasiūlė vaistų nuo alergijos. Po to paprašiau personalo,kad kiekvieną vakarą išpurkštu kambarį,nuo uodų(moskitų). Kvapas ne iš maloniuju,bet buvo ramu. Pasirodo ,kad ne viena as buvau tokia skani.

Uodai ten isties laaabai agresyvus doh.gif .Vienintele priemone (man asmeniskai)i kuria jie dar reaguoja -Bens 100.O kiti purskalai ju neveikia.Beje ir tas vietiniu dumijimas ju jau nebevaikia,matomai jie jau priprate prie tu dumu smarves. ax.gif
Nezinau kodel,bet organizmas i Egiptietisko uodo ikandima reaguoja kurkas baisiau nei i Lietuvisko... rolleyes.gif
Atsakyti