Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ajste @ 2012 07 03, 17:38)

taip, si moteriske ir kompanija labai gera, aptarnavimu ir ekskursiju kokybe bei kaina likom labai patenkinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 04, 15:30)
Kaip jum smagu  thumbup.gif  Mes kita treciadieni kilsim i Sharma  cool.gif  Oru prognozes 37-40  karsta.gif  Na, jei ka, tai ir sedesim vienam is isreklamuotu baseinu (greiciausiai tam su baru  hihihi.gif  ) ir tiek. Juk labai kelioniu neplanuojam, nebent i dykuma ir panardyt. Kalbant apie nardyma, kaip jus darot su fotoaparatais? Ar neimat visai ar fotografuojat tik krante/laive ar turit tuos spec deklus kur gali fotografuot nardydamas? Norisi graziu foto ir siaip megstu pyskinti, bet gaila butu fotoaparato jei jam kas nutiktu  verysad.gif

Aš tik labai bijau, kad bus per karšta.. unsure.gif Dievinu jūrą ir dėl jos ten važiuoju (beveik), tad nelabai ketinu leisti laiką baseine, tačiau mano viešbutis siūlo kokteilius neišlipant iš baseino net bigsmile.gif biggrin.gif
O, dėl fotoaparato- nieko negaliu pasakyti, niekad nekilo jokių problemų dar, esu fotkinusi laive, o pliaže nuo smėliuko pasaugoti tik reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 04, 01:31)
O jeigu ne?  unsure.gif  Visokiuose forumuose skaiciau poru atsiliepimus apie romantiskas atostogas, viesbuty irgi siuloma paslaugu poroms, bet noretusi labiau apciuopiamos info, pvz ar oro uoste neklausinejo, ar siaip kreivai neziuri jei laikaisi uz ranku, apsikabini, paksteli i skruosta ir t.t. Kaip jie, zinantys: pasienieciai, viesbucio darbuotojai reaguoja i sitokius dalykus? Ta prasme, kad ne sutuoktiniai. Na nesinori, kad kreivai ziuretu kiekvienam zingsny  doh.gif  nors lazdos perlenkt su viesais pasimylavimais nezadu, bet  pvz instinktyviai isikimbu MB i ranka nepazistamoj vietoj blush2.gif
Linksmesne nata, jau turiu visa sarasiuka ko reik kelionei, ryt dar abu susesim ji perziuret ir po truputi pakuosimes lagaminus  cool.gif  Tikiuos nepaaiskes, kad begales visko reik pirkt  doh.gif

Jeigu jis egiptietis (kažkodėl taip nemanau) kaip teisingai elgtis jis pats turi jums paaiškinti biggrin.gif Jeigu trumpai, tai nedarytkit to, ko ir LT nedarot, visa kita su savo MB yra normalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 07 04, 13:11)
Aš tik labai bijau, kad bus per karšta.. unsure.gif  Dievinu jūrą ir dėl jos ten važiuoju (beveik), tad nelabai ketinu leisti laiką baseine, tačiau mano viešbutis siūlo kokteilius neišlipant iš baseino net bigsmile.gif  biggrin.gif
O, dėl fotoaparato- nieko negaliu pasakyti, niekad nekilo jokių problemų dar, esu fotkinusi laive, o pliaže nuo smėliuko pasaugoti tik reikia smile.gif

Ziurint kaip pernesi karsti. Man toks sausas karstis nera baisu, daug blogiau kai pas mus apie 30 laipsniu ir tokia dregme doh.gif Va tada tai neimanoma isbut lauke.
Pas mus viesbuty irgi yra baseinas su baru, kur priplaukt gali thumbup.gif Itariu bus mano megstamiausias drinks_cheers.gif Jei visi kiti viesbucio gyventojai ten nebus sukrite doh.gif
Del fotoaparato tei reiks butinai papildomos info ieskot, nes labai noretusi tas grazias zuvytes ir koralus pafotografuot smile.gif

QUOTE(Jofky @ 2012 07 04, 14:01)
Jeigu jis egiptietis (kažkodėl taip nemanau) kaip teisingai elgtis jis pats turi jums paaiškinti  biggrin.gif  Jeigu trumpai, tai nedarytkit to, ko ir LT nedarot, visa kita su savo MB yra normalu  biggrin.gif

lotuliukas.gif Vienas geriausiu patarimu thumbup.gif Britas mano MB ir abu pakankamai padorus esam (viesumoj ax.gif ) taai tikiuos problemu nebus smile.gif
Aciu visoms uz patarimus, esu tikra, kad iki keliones dar koki keista klausima isgalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 07 04, 13:52)
taip, si moteriske ir kompanija labai gera, aptarnavimu ir ekskursiju kokybe bei kaina likom labai patenkinti. 4u.gif

Susisieket telefonu su ja jau sarme ,ar is karto uzsisaket is namu per skype?
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2012 06 15, 23:43)
Oi jau tik ne Turkija  nestuke.gif , nes ten oras dregnesnis nei Egipte ir nesciom ziauru (pati patyriau... kai dienas skaiciavau, kad tik greiciau namo  doh.gif , avienos kvapas erzino ir t.t., oras karstas ir dregnas  doh.gif ). Egipto karstis lengvesnis, kad ir kiek rodytu laipsniu (visai normalu ir + 36 kai mes buvom).  Taigi is visu variantu atrodo, kad tinkamiausia vasarai Graikija: ir su vaiku gerai bus, ir oras turetu tikti. Buvau visose salyse ir palyginus viska, as jau turbut n karta (bet rudeni) rinkciausi Egipta  ax.gif Buvom ir vieni, ir su vaiku, viskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tik, aisku, viesbuti gera 5* imkit ir atostogos bus geros.

Aisku cia galbut ne i ta tema bet parasysiu kadangi grizom is 2 savaiciu atostogu Turkijoj tai manes kvapai visiskai neveike (as ir siaip nejautri kvapams), o karsti visiskai normaliai pernesiau nors buvo 42, bet as ir esu saltise man reik kad butu silta man net vanduo juroj ir baseine buvo per saltas blush2.gif As tai skaiciavau dienas ir vis norejau kad jos ilgiau eitu visai nenorejau grist. O ir va 4u.gif ikas galvojau bus ramesnis del karsciu o ji visai kaip be galvos dzin jai buvo biggrin.gif

Na bet kad butu i tema tikiuos kitais metais iseis mums i Egimta nuvaziuot jau nebe nestuke.gif bet su dviem kleckais
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 07 04, 14:52)

Sakykit, o ta moteriske tik paciam Egipte organizuoja ekskursijas, ar uzsisakyti reikia is anksto, ar jau atvykus i Egipta? Busiu dekinga uz atsaka!
Atsakyti
QUOTE(Vidutele @ 2012 07 08, 15:52)
Sakykit, o ta moteriske tik paciam Egipte organizuoja ekskursijas, ar uzsisakyti reikia is anksto, ar jau atvykus i Egipta? Busiu dekinga uz atsaka!

Galiu atsakyti, jei kalbat apie Irina Sharme. Pirma karta as su ja el. pastu susirasiau kokiu ekskursiju noresiu, kada atvyksiu ir kur apsistosiu. Po to atvykus pasiunti sms koks kambarys, ji perskambina i viesbuti. Antra karta atvykus i Egipta vietoj parasiau sms ir kur esu apsistojus ir kokiu ekskursiju noriu. Man dar patiko is sios vietines agenturos pirkti:
http://sinai-travel.ru/. Taip pat viena is anksto buvau uzsisakius , kita pasirinkom jau vietoj. Atkreipkit demesi kokiom dienom organizuojamos ekskursijos,tik dalis vyksta kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2012 07 07, 23:39)
Susisieket telefonu su ja jau sarme ,ar is karto uzsisaket is namu per skype?

bendravom tik internetu per pasta, viska sutarem, duomenis vizom siuntem, o kai nuvykom i Egipta, ji mums paskambino i Viesbuti. viskas vyko apsoliuciai be jokiu keblumu thumbup.gif
Atsakyti
O kokie orai būna Hurgadoje spalio pradžioje? Pirmą kartą norim skristi į Egiptą ax.gif Gal galite rekomenduoti kokį gerą viešbutį su gera animacija, geru maistu ir gera lokalizacija. Va, kiek daug reikalavimų blush2.gif 4u.gif
Pagalvojau, gal iš anksto perkant žiemos kelionę bus pigiau, nei kai sezonas prasidės.
Atsakyti
Sveiki:)gal kas gali patarti,ar gera kaina 1800 uz Festival Le Jardin viesbuti,10naktu,gruodzio men?gal kas buvote jame?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 10 liepos 2012 - 13:31
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 07 10, 14:20)
Sveiki:)gal kas gali patarti,ar gera kaina 1800 uz Festival Le Jardin viesbuti,10naktu,gruodzio men?gal kas buvote jame?smile.gif

buvo ir pigiau ,siaip viesbutis neblogas
Atsakyti