Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Udrius @ 2012 06 06, 15:07)
Tenerifėje prastokai su nardymu, JAE aišku bus brangoka, skrydis tiesa tiesioginis... kainas galite jau dabar žiūrėti.

JAE tikrai perbrangu, nes vaziuosim su 7-8 menesiu kudikiu ir manau neverta tiek isleisti ir sedet vesbucio teritorijoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(archeologe @ 2012 06 08, 21:48)
Sveiki

norejau paklaust ar rekomenduotumet skrist i Egipta birzelio II pusei su 1,5 m vaiku as laukiuosi, ar geriau rinktis kita sali? Svarstom tarp Egipto Turkijos ir Graikijos. Taip pat gal galit konkreciau parekomenduot kur geriau skrist i Egipta su tokio amziaus vaiku?aciu 4u.gif

as tai neskrisciau i Egipta... ten gi karas dabar... kam kisti nosi i pavoju.
geriau jau rinkciausi Turkija ar Graikija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2012 06 10, 22:07)
geriau jau rinkciausi Turkija ar Graikija  mirksiukas.gif

Ir su kuo kariauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2012 06 10, 23:07)
JAE tikrai perbrangu, nes vaziuosim su 7-8 menesiu kudikiu ir manau neverta tiek isleisti ir sedet vesbucio teritorijoj smile.gif
Papildyta:

man drauge irgi sake kad ten vel kazkokie neramumai, bet niekaip nepataikau ziniu paziuret o internete nieko nerandu kas dabar ten vyksta gal galima konkreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 06 10, 23:17)
man drauge irgi sake kad ten vel kazkokie neramumai, bet niekaip nepataikau ziniu paziuret o internete nieko nerandu kas dabar ten vyksta gal galima konkreciau  g.gif

Prezdentą Egiptas renką, štai ir visi neramumai, o kai kam tai net karą panašu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2012 06 10, 21:07)
Papildyta:

blink.gif blink.gif Nu siaubas,gal pries rasydama (as) tokius ispejimus pirma pasidomekit kas ten vyksta.Kuriame kurorte tas karas !?! doh.gif Nenustebciau jei ryt kas parasys,kad girdejo,jog puse viesbuciu subombordavo.... lotuliukas.gif
Ir kokia prasme tokius pletkus rasyti??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 06 11, 09:32)
Prezdentą Egiptas renką, štai ir visi neramumai, o kai kam tai net karą panašu  biggrin.gif

va sita ir as zinau biggrin.gif
Atsakyti
gal per riebiai parasiau biggrin.gif ne karas, o nepaprastoji padetis. kiekvienas turi teise rinktis vaziuoti ar ne.
bet kam klausti kitu nuomones, jei jau esi nusprendes, kad vyksi g.gif
Atsakyti
Mes irgi atsisakem minties apie atostogas Egipte butent del neramumu. Maza ka rolleyes.gif Palauksim geresniu laiku, kada aprims viskas, dabar geriau bus kitur pasikaitinti ir paatostogauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2012 06 11, 12:35)
gal per riebiai parasiau biggrin.gif ne karas, o nepaprastoji padetis. kiekvienas turi teise rinktis vaziuoti ar ne.
bet kam klausti kitu nuomones, jei jau esi nusprendes, kad vyksi  g.gif

as klausiau bet butent todel kad nenusprendem kur geriau vykt, o apie kara ar neramia padeti niekur negirdejau. Na bet mes issirinkom vykt i Turkija del kitu priezasciu ne del karo
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 06 09, 01:48)
Sveiki

norejau paklaust ar rekomenduotumet skrist i Egipta birzelio II pusei su 1,5 m vaiku as laukiuosi, ar geriau rinktis kita sali? Svarstom tarp Egipto Turkijos ir Graikijos. Taip pat gal galit konkreciau parekomenduot kur geriau skrist i Egipta su tokio amziaus vaiku?aciu 4u.gif

manau pagailekit saves ir vaiko, juk ten bus nerealus karstis... rinkites geriau Graikija ar Turkija, ir oras svelnesnis - ir mano manymu graziau ten nei Egipte... (cia mano nuomone), bet budama nescia ir dar su tokiu maziuku Egipto nesirinkciau vien del karscio (tokiu laiku). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 06 13, 12:25)
manau pagailekit saves ir vaiko, juk ten bus nerealus karstis... rinkites geriau Graikija ar Turkija, ir oras svelnesnis - ir mano manymu graziau ten nei Egipte... (cia mano nuomone), bet budama nescia ir dar su tokiu  maziuku Egipto nesirinkciau vien del karscio (tokiu laiku).  ax.gif

Oi jau tik ne Turkija nestuke.gif , nes ten oras dregnesnis nei Egipte ir nesciom ziauru (pati patyriau... kai dienas skaiciavau, kad tik greiciau namo doh.gif , avienos kvapas erzino ir t.t., oras karstas ir dregnas doh.gif ). Egipto karstis lengvesnis, kad ir kiek rodytu laipsniu (visai normalu ir + 36 kai mes buvom). Taigi is visu variantu atrodo, kad tinkamiausia vasarai Graikija: ir su vaiku gerai bus, ir oras turetu tikti. Buvau visose salyse ir palyginus viska, as jau turbut n karta (bet rudeni) rinkciausi Egipta ax.gif Buvom ir vieni, ir su vaiku, viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik, aisku, viesbuti gera 5* imkit ir atostogos bus geros.
Atsakyti
Sveiki
nepernesu karscio

Egipto sausas oras, tai +38 pernesiau kuo puikiausiai. Nebuvo karsta, buvo puiku.
Noriu tik i Egipta, tik ten visada.

Turkijoje buvau, patiko, bet net +30 man buvo karsta.gif karsta.gif karsta.gif

Buciau nestuke, arba su leliuku rinkciausi .
O ka :
jums sprest - Egiptas toliaus skristi, Turkija arciau siek tiek.
dar priklauso nuo viesbucio.
Egipte esu buvus ir 4+ zvaigzdutese - su akvaparku ir puikiausiai praleidom laika. Maistas buvo puikus, pramogu, viso kito tikrai pakako.

Turkijoje buvom 5 zv. tai kaip ir turi but puikus poilsis, Delphin Botanik ir vaikams pramogu pilna.

O kaip jau pradedi kabinetis , rasi prie ko prisikabint bet kur ir bet kada...
Atsakyti