[quote=gurmans,2012 05 29, 10:43]
[quote=borra,2012 05 29, 08:20]
Kiek girdėjau dabar Tez Touras keliones i egipta (Hurgada) su nuolaida parduoda. SEA VIEW HOTEL 2*viešbutis, 7 nakvynių, kai maitina pusryčius ir vakarinę žmogui 1000 Lt, tas pats SULTANA BEACH RESORT 3*. Ir svarbiausia, kad į kainą įeina gidas, skrydis, pervežimas ir viešbutis. Pernai buvau pirmam antram viešbutyje, labai patiko
Neklaidinkit zmoniu!
Arba Jus tuose viesbuciuose isviso nebuvote,arba norite zmonems sugadinti atostogas.Netgi tiems,kas itin daug ekskursiju tures(ir tik vakarais gris),man butu nesmagu rekomenduoti tokius viesbucius,o ypac pirmaji.Labai butu idomu suzinoti,kas Jums asmeniskai taip patiko ten???Na nebent megstate sutintus sojinukus,vonia vietoj baseino,ar Jums patiko tu kosminio dydzio konteineriu kvapas,o gal megstate iki juros eiti praktiskai kilometra?Tikriausiai tarakonu(laaaabai masyviu)irgi nematete?
O del Jusu parasymo,kad iskaiciuota skrydis ,gidas ir tt.dar laaaabai tiktu ir nemokamas kondicionierius autobuse
Ir tikriausiai pamirsote pamineti,kad kuro mokestis -neiskaiciuotas.
Jei neklystu,tai butent Jusu isliaupsintam viesbuciui ir buvo atimta zvaigzdute,del beprotisko kiekio blogu atsiliepimu.
Kai kurie zmone isties labai ilgai taupo pinigelius kelionei,todel negrazu rekomenduoti viesbucius,kur zmones netgi normaliu sanitariniu salygu netures.
Atsiprasau,jei izeidziau
[/quote]
Visų pirma, tai mano asmeninė nuomonė, jei Jums reikia 5*, tai tikrai tokio dalyko nerekomenduočiau. Apie tarakonus, tai manau,kad čia jau tik jusu vaizduotes vaisius. Jei turite kazka rekomenduoti prasom. As rekomendavau is savo asmeninio patyrimo. Pasiskaitytkite pats nuejes ir suzinosite,kad jei kuro mokestis neiskaiciuotas, jis turi buti irasyta, kaippapildoma salyga.