Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(vaniline55 @ 2012 05 21, 17:24)
nes kai prisiklausai apie sukepusias lūpas ir kažką panašaus baisu darosi biggrin.gif bet manau rizikuosime wink.gif

blink.gif blink.gif o mirt nebijot? bet ne nuo saules, o nuo kokio kalasnikovo...

Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2012 05 22, 20:20)
blink.gif  blink.gif  o mirt nebijot? bet ne nuo saules, o nuo kokio kalasnikovo...

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 05 22, 21:37)

Labai juokinga...
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2012 05 22, 21:20)
blink.gif  blink.gif  o mirt nebijot? bet ne nuo saules, o nuo kokio kalasnikovo...

O prie ko čia Egiptas? Tokiu būdu galima numirti bet kur, net ir Lietuvoje.
Man net keista, ką veikiate šioje temoje su tokia nuomone apie poilsį Egipte g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2012 05 22, 21:20)

Nesuprantamos tokios replikos...labai juokingos, o svarbiausia protingos.
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2012 05 22, 20:20)

atsiprašau, kad mano klausimas jums toks nesuprantamas ir elementarus pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2012 05 03, 12:26)
Sveiki,

Na mes labai norime pamatyt Egiptą, tik iš Lietuvos skristi mano manymu dabar brangu...
Taigi radome iš Lenkijos krūvas gerų pasiulymų. Turbūt imsime šį: http://www.traveligo...ml?d=2012-06-15
5* AI 3300 zlotų dviems smile.gif Kas gaunasi 2800Lt.  Arba į Harmony Makadi Bay tokia pati kaina.
Tik labai norime, kad būtų bent keli lietuviai viešbutyje, taip nesinori vien tarp lenkų ir rusų būti.. :/
Gal kas skrendate birželio vidury?
Ir kitas dalykas, MB labai bijo, kad ten net į Hurgadą nebus galima nuvažiuot, neva visi tik ir tyko užpult. Skydalioja, žodžiu. Aš kiek domiuosi, dar negirdėjau, kad kažkokį turistą būtų ten nudobę smile.gif Ar saugu ten? Nuraminkit.

Dar neblogas variantas: 5* AI - 3000zlotų DVIEMS. Taigi 2550LTL smile.gif
čia: http://www.traveligo...ml?d=2012-06-15

Autobusas iš LT keikvieną dieną kursuoja į ir iš Varšuvos oro uostą. Kaina į abi puses 100Lt žmogui.
O jeigu 4iese ar 5iese, tai ir su mašina variantas  važiuoti smile.gif

Gal kas susigundys į kompaniją ?  ax.gif

Sveiki,

mes irgi labai norim pamatyti Egipta:( kaip tik bus musu medaus menesis,bet per LT labai brangiai pirkti:(pasiskaiciau ,kad per lenkija pigiau.tai labai prasau,gal galit padeti,kaip cia galima butu isigyti kelione,kaip iki varsuvos nuvaziuot ir visus kitus smulkienus:((patarkit prasau,buciau dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(agnieszka1 @ 2012 05 28, 11:56)
Sveiki,

mes irgi labai norim pamatyti Egipta:( kaip tik bus musu medaus menesis,bet per LT labai brangiai pirkti:(pasiskaiciau ,kad per lenkija pigiau.tai labai prasau,gal galit padeti,kaip cia galima butu isigyti kelione,kaip iki varsuvos nuvaziuot ir visus kitus smulkienus:((patarkit prasau,buciau dekinga:)

ir labai atsiprasau del klaidu:( darbe nespeju rasyti
Atsakyti
Kiek girdėjau dabar Tez Touras keliones i egipta (Hurgada) su nuolaida parduoda. SEA VIEW HOTEL 2*viešbutis, 7 nakvynių, kai maitina pusryčius ir vakarinę žmogui 1000 Lt, tas pats SULTANA BEACH RESORT 3*. Ir svarbiausia, kad į kainą įeina gidas, skrydis, pervežimas ir viešbutis. Pernai buvau pirmam antram viešbutyje, labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
Va ką radau jų FB profilyje, gal kam pagelbės

Hurgadą birželio 4 - 11 dienomis:

SEA VIEW HOTEL 2*, maitinimo tipas pusryčiai + vakarienė, 7n., - nuo 1010 Lt
SULTANA BEACH RESORT 3*, maitinimo tipas pusryčiai + vakarienė, 7n., -
nuo 1010 Lt
HOR PALACE 3*, maitinimo tipas pusryčiai + vakarienė, 7n., - nuo 1108Lt
ZAHABIA VILLAGE & BEACH RESORTS +3*, maitinimo tipas pusryčiai +
vakarienė, 7n., - nuo 1108 Lt
SULTANA BEACH RESORT 3*, maitinimo tipas viskas įskaičiuota, 7n., -
nuo 1108 Lt

Dėmesio!
- Į kainą įskaičiuotas gido paslaugos, viešbutis, skrydis, pervežimas
- kaina nurodyta asmeniui dviviečiame numeryje
- vietų skaičius pagal šį specialų pasiūlymą yra ribotas
Atsakyti
[quote=borra,2012 05 29, 08:20]
Kiek girdėjau dabar Tez Touras keliones i egipta (Hurgada) su nuolaida parduoda. SEA VIEW HOTEL 2*viešbutis, 7 nakvynių, kai maitina pusryčius ir vakarinę žmogui 1000 Lt, tas pats SULTANA BEACH RESORT 3*. Ir svarbiausia, kad į kainą įeina gidas, skrydis, pervežimas ir viešbutis. Pernai buvau pirmam antram viešbutyje, labai patiko thumbup.gif

Neklaidinkit zmoniu! schmoll.gif Arba Jus tuose viesbuciuose isviso nebuvote,arba norite zmonems sugadinti atostogas.Netgi tiems,kas itin daug ekskursiju tures(ir tik vakarais gris),man butu nesmagu rekomenduoti tokius viesbucius,o ypac pirmaji.Labai butu idomu suzinoti,kas Jums asmeniskai taip patiko ten???Na nebent megstate sutintus sojinukus,vonia vietoj baseino,ar Jums patiko tu kosminio dydzio konteineriu kvapas,o gal megstate iki juros eiti praktiskai kilometra?Tikriausiai tarakonu(laaaabai masyviu)irgi nematete?
O del Jusu parasymo,kad iskaiciuota skrydis ,gidas ir tt.dar laaaabai tiktu ir nemokamas kondicionierius autobuse lotuliukas.gif
Ir tikriausiai pamirsote pamineti,kad kuro mokestis -neiskaiciuotas.
Jei neklystu,tai butent Jusu isliaupsintam viesbuciui ir buvo atimta zvaigzdute,del beprotisko kiekio blogu atsiliepimu.
Kai kurie zmone isties labai ilgai taupo pinigelius kelionei,todel negrazu rekomenduoti viesbucius,kur zmones netgi normaliu sanitariniu salygu netures. doh.gif

Atsiprasau,jei izeidziau 4u.gif
Atsakyti
[quote=gurmans,2012 05 29, 10:43]
[quote=borra,2012 05 29, 08:20]

Neklaidinkit zmoniu! schmoll.gif Arba Jus tuose viesbuciuose isviso nebuvote,arba norite zmonems sugadinti atostogas.Netgi tiems,kas itin daug ekskursiju tures(ir tik vakarais gris),man butu nesmagu rekomenduoti tokius viesbucius,o ypac pirmaji.Labai butu idomu suzinoti,kas Jums asmeniskai taip patiko ten???Na nebent megstate sutintus sojinukus,vonia vietoj baseino,ar Jums patiko tu kosminio dydzio konteineriu kvapas,o gal megstate iki juros eiti praktiskai kilometra?Tikriausiai tarakonu(laaaabai masyviu)irgi nematete?
O del Jusu parasymo,kad iskaiciuota skrydis ,gidas ir tt.dar laaaabai tiktu ir nemokamas kondicionierius autobuse lotuliukas.gif
Ir tikriausiai pamirsote pamineti,kad kuro mokestis -neiskaiciuotas.
Jei neklystu,tai butent Jusu isliaupsintam viesbuciui ir buvo atimta zvaigzdute,del beprotisko kiekio blogu atsiliepimu.
Kai kurie zmone isties labai ilgai taupo pinigelius kelionei,todel negrazu rekomenduoti viesbucius,kur zmones netgi normaliu sanitariniu salygu netures. doh.gif

Atsiprasau,jei izeidziau 4u.gif
[/quote]

Visų pirma, tai mano asmeninė nuomonė, jei Jums reikia 5*, tai tikrai tokio dalyko nerekomenduočiau. Apie tarakonus, tai manau,kad čia jau tik jusu vaizduotes vaisius. Jei turite kazka rekomenduoti prasom. As rekomendavau is savo asmeninio patyrimo. Pasiskaitytkite pats nuejes ir suzinosite,kad jei kuro mokestis neiskaiciuotas, jis turi buti irasyta, kaippapildoma salyga.
Atsakyti
QUOTE(borra @ 2012 05 29, 08:57)
Visų pirma, tai mano asmeninė nuomonė, jei Jums reikia 5*, tai tikrai tokio dalyko nerekomenduočiau. Apie tarakonus, tai manau,kad čia jau tik jusu vaizduotes vaisius. Jei turite kazka rekomenduoti prasom. As rekomendavau is savo asmeninio patyrimo.  Pasiskaitytkite pats nuejes ir suzinosite,kad jei kuro mokestis neiskaiciuotas, jis turi buti irasyta, kaippapildoma salyga.

Aciu uz atsakyma,bet taip ir neparasete,kas Jums patiko tame viesbutyje.
Del tarakonu,pastovaus vandens nebuvimo,baldu nesaugumo(didzioji dalis suluzusi,isklerusi),baisulines rukstanciu konteineriu smarves ir tt.man vaizduote nereikalinga,pakanka pamatyti tai savo akimis,arba paziureti i nuotraukas padarytas ten apsistojusiu poilsiautoju.
Bet tebunie Jusu rekomendacija-Jusu sazines reikalas.Manau,kad ten nuvykusieji(Jusu rekomendaciju deka)tikrai "padekos"Jums uz "saunias" atostogas.

Atsakyti