QUOTE(knoti @ 2012 04 18, 08:33)
Sveiki, gal galėtumėte išduoti paslaptį kokiame viešbutyje buvote apsistojusios ir ar rekomenduotumėte kitiems?
ačiū už ats.
Mes buvome Verginia Sharm (buves Sol Verginia), 4*. Tiesiai sviesiai - pasirinkau si, nes tuo metu buvo pigiausias variantas is mano svarstytu.
Internete atsiliepimai ne kokie, bet man asmeniskai patiko. Pirkom AI, diena gerimai buvo dalinami tokiose mini stiklinaitese, kokiu 150ml (buvo del to priekaistaujanciu, ypac pernelyg atsipalaidavusiu rusu), o nuo 18val - normaliomis tauremis. Del to problemos as nekeliau. Maistas mano lietuviskam skrandziui patiko, jokiu nemalonumu neturejom. Nors ir siaip nesu isranki. Kiekviena vakara gamino kazka ir "prie akiu" (makaronai, kebabai, BBQ, etc.).
Teritorija nera didele, bet viens i kita nesitrynem. Vietos uzteko. Tik vaziuojant su vaikais gal pramogu mazoka butu. Yra du baseinai - vaikams ir didesnis suaugusiems. Vyksta vandens aerobika, rytines mankstos, tinklinio varzybos, dartai, etc. Prie juros reikia vaziuoti. Kas valanda kursuoja nemokamas viesbucio autobusas.
Personalui priekaistu neturiu, patiko animatoriai.
Kambari gavome labai erdvu, dideli, su terasa. Vonios kambarys siek tiek pavarges buvo, bet tik tiek.
Savaites tinginio atostogoms sis viesbutis mums puikiai tiko. As pati su mielu noru vaziuociau vel.