Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ciklomena @ 2012 04 04, 15:00)
Ka manote apie si iskirtini Novaturo pasiulyma? :

http://www.noriukeli...7#axzz1r4TGzDTG

Cia smugis visiems nusipirkusiems isankstinius pasiulymus doh.gif Pirma karta matau pasiulyma ilsetis 23 d. vos kiek brangiau nei paskutines min pasiulymai 7 n

Cia Novaturas apsirijo?  g.gif

As apakau doh.gif doh.gif doh.gif Reiks varyt iki Novaturo pasiteiraut ar cia tikra blink.gif
Atsakyti
Tikra faktas, nes diena skambinau savo agentei, ir apgaules nera. Novaturo pusl. pabandykit isivest 04-21, keliones trukme nuo 23 iki 23 d. Hurgada- ax.gif visas kainas rodo
Dabar svarstau pagal isanktinio pirkimo salygas buvo punktas, kad viena karta galima kelione keist nemokamai, ar nepasikeitus i si pasiulyma g.gif
Atsakyti
Sveiki, vis svarstau del vykimo i Egipta si menesi. Kas buve, ar verta demesio atotstogs ten? ar silta dabar? blush2.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, kuo skiriasi Hurgados ir Sarm el Seicho kurortai?
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2012 04 04, 17:00)
Ka manote apie si iskirtini Novaturo pasiulyma? :

http://www.noriukeli...7#axzz1r4TGzDTG

Cia smugis visiems nusipirkusiems isankstinius pasiulymus doh.gif Pirma karta matau pasiulyma ilsetis 23 d. vos kiek brangiau nei paskutines min pasiulymai 7 n

Cia Novaturas apsirijo?  g.gif

pirma karta mata toki bajeri, bet jei tureciau tiek laisvo laikui tokiam periodui, imciau, bet gal 23 naktys per dauk.. va 14 tai pats tas.
Papildyta:
QUOTE(ugnuzhe @ 2012 04 04, 22:27)
Sveiki, vis svarstau del vykimo i Egipta si menesi. Kas buve, ar verta demesio atotstogs ten? ar silta dabar?  blush2.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, kuo skiriasi Hurgados ir Sarm el Seicho kurortai?

as buvau sharme, dabar vaziuosiu i Hurgada, kuom jie skiriasi mano galva - tai ,kad jie skirtingai (ir gan tolokai) vienas nuo kito nutole, ir toks ispudis, kad Sharmas siek tiek brangesnis kurortas, bet is jo pigiau nuvykti i Jeruzale ir Petra, o va iki piramidziu ir Luxoro jau brangu ir toli, o nuo Hurgados arti ir pigu iki piramidziu ir Luxoro, bet dauk brangiau iki Jeruzales ir Petros.
cia merginos , kas nardo, gal pasakys, kurio kurorto vandenys tam geresni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 04 05, 16:11)
pirma karta mata toki bajeri, bet jei tureciau tiek laisvo laikui tokiam periodui, imciau, bet gal 23 naktys per dauk.. va 14 tai pats tas.
Papildyta:
as buvau sharme, dabar vaziuosiu i Hurgada, kuom jie skiriasi mano galva - tai ,kad jie skirtingai (ir gan tolokai) vienas nuo kito nutole, ir toks ispudis, kad Sharmas siek tiek brangesnis kurortas, bet is jo pigiau nuvykti i Jeruzale ir Petra, o va iki piramidziu ir Luxoro jau brangu ir toli, o nuo Hurgados arti ir pigu iki piramidziu ir Luxoro, bet dauk brangiau iki Jeruzales ir Petros.
cia merginos , kas nardo, gal pasakys, kurio kurorto vandenys tam geresni  ax.gif

Prieš rašant, pasidomėkit. Nuo Šarmo iki Kayro 510 km, o nuo Hurgados iki Kayro 548 km. O kaina jeigu pirkti iš vietinių, vienoda. Tarp Šarmo ir Hurgados skirtumas didžiulis ir ne brangume, žiūrint ką pirkti ir kur leisti pinigus. Šarmas tai kurortinis miestas su neaukštais pastatais, daugiaaukščių ten statyba neleidžiama, tvarkingas be vietinių gaujų, nes ten atvažiuoja tik uždarbiauti ir šeimų yra labai mažai. O Hurgada tai pilnai gyvenamas miestas su daugiaukščiais namais, trumpai tariant didelis "šiukšlių konteineris", yra ir išpuosėlietų vietelių turistams, bet jomis pasidžiaugti užtenka pusdienio 4u.gif
Atsakyti
Teko pabuvoti ir Hurhadoje ir Sharme,Sharmas man patiko daug labiau svariau gyviau viskas,nors viskas ir dirbtinis,koralai tukstanti kartu geresni Sharme mano nuomone tikrai geriau rinkis Sharm El Sheicha nors gal but ir kainuoja daugiau...cia tik mano asmenine nuomone... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 04 05, 18:08)
Prieš rašant, pasidomėkit. Nuo Šarmo iki Kayro 510 km, o nuo Hurgados iki Kayro 548 km. O kaina jeigu pirkti iš vietinių, vienoda. Tarp Šarmo ir Hurgados skirtumas didžiulis ir ne brangume, žiūrint ką pirkti ir kur leisti pinigus. Šarmas tai kurortinis miestas su neaukštais pastatais, daugiaaukščių ten statyba neleidžiama, tvarkingas be vietinių gaujų, nes ten atvažiuoja tik uždarbiauti ir šeimų yra labai mažai. O Hurgada tai pilnai gyvenamas miestas su daugiaukščiais namais, trumpai tariant didelis "šiukšlių konteineris", yra ir išpuosėlietų vietelių turistams, bet jomis pasidžiaugti užtenka pusdienio  4u.gif

tai, kad tik del kairo suklydau, o kaip del luxoro ir jeruzales...neteisi?

kazkodel kainos tai labai skiriasi jei vaizuot is sharmo pvz i luxora - kaina mazdauk-200 us, o is hurgados - apie 80-90 us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 06 balandžio 2012 - 08:57
sveiki, nesenai esam grįžę iš Hurgados (atostogavom kovo 24 iki 31 d.), oras buvo puikus, visas dienas giedras dangus, pirmos dvi dienos buvo šiek tiek vėjuotos, o vėliau nė vėjo nebebuvo, tai saulėj nežinau tikrai virš 30 laipsnių buvo, atostogavom alf leiloj wa leiloj, jei kam reikia kokios inf klausikite, egipte buvom pirmą kartą, bet esu tikra, kad tikrai kada nors grįšime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 04 06, 09:55)
tai, kad tik del kairo suklydau, o kaip del luxoro ir jeruzales...neteisi?

kazkodel kainos tai labai skiriasi jei vaizuot is sharmo pvz i luxora - kaina mazdauk-200 us, o is hurgados - apie 80-90 us

Nes į Luksorą iš Šarmo ekskursija organizuojama su lėktuvu, nežinau kaip jiems sekasi surinkti grupes, bet pagrinde visi stengesi susuplanuoti ekskursijas pagal tai kur polsiauja. Iš Hurgados - Luksoras, Kayras, Aleksandrija. Iš Šarmo - Kayras, Aleksandrija, Jeruzalė, Jordanija 4u.gif

Įmanoma ir iš bet kurio vieno miesto viską aplankyti, bet tai brangiau ir su skrydžiais lėktuvu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 06 balandžio 2012 - 14:55
Apie Egiptą, kultūrą ir t.t. http://egyptholiday.eu
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 04 06, 13:53)
Iš Hurgados - Luksoras, Kayras, Aleksandrija. Iš Šarmo - Kayras,  Aleksandrija, Jeruzalė, Jordanija  4u.gif

Kažkada rasėte apie rašybos klaidas mirksiukas.gif tai patikslinsiu,kad ne Kayras,bet Kairas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 07 balandžio 2012 - 18:59
QUOTE(JM @ 2012 04 07, 19:54)
Kažkada rasėte apie rašybos klaidas  mirksiukas.gif tai patikslinsiu,kad ne Kayras,bet Kairas 4u.gif

Gal šventinio stalo ruošimu užsiimkit 4u.gif Aš apie klaidas pastabą daviau, kai jau buvo neimano perskaityti, kas antra raidė ir tos pačios sukeistos vietomis cool.gif
Atsakyti