sveikos, uzvakar grizom is Egipto, pirma diena nuvykus buvo tikrai salta, paskuj iskeliavom i Izraeli,ten dar salciau, o kai grizom po 3 dienu i Egipta, buvo tikrai silta, na gal vejas nemazas tik.
I Kaira neorganizuoja nei Novaturas nei vietiniai, tikrai daug apsaugos postu, net musu autobusas norejo vienu keliu ciut trumpesniu vaziuoti, neleido, sake nesaugu. nazinau ar gandai ar ne, bet mums bunant vietinis paaiskino,kad i Kaira neorganizuoja,nes dingo ar pagrobti 3 turistai.
Dar viena diena pabuvau Jordanijoje ir aisku paskuj labai ant saves pykau, kad vaziavau vienai dienai, nes ten reikia maziausiai 3 dienu
Kadangi buvau pirma karta, pats Egiptas man ispudzio nepaliko, ypac sausas oras, pirmas dienas siaubingai perstejo gerkle. nardyti, kad ir pavirsiniu nardymu taip ir neisdrysau, nors visi tiek gyre, bet tiek to, nesigailiu as visai. Keistai su tuom deginimusi, pirma diena tepiau spf10, gal vos vos padegiau per visa diena, sekancia diena visa diena isbuvau nesitepusi kremu ant saules ir nieko, svelniai parudavau, tad man keista,kad kai skaitau,kad kiti nudega, bent jau pas mus saule nebuvo aktyvi.
Kadangi ilsejomes naujame kurorte Taboje, tai tikrai nesutikome ikyriu vietiniu, visi malonus, buvo galima pasilygti, pajuokauti, gavom ir dovanu. Ir viesbutukas musu fainas tikrai, neturiu priekaistu. tik as nejau i jura maudytis, o du poilsiautojai uzlipo ant juros eziu, nors buvo su batais, vistik teko kviesti gydytojus.
Daugiau kaip ir nieko naujo