Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(ZAIKA2 @ 2012 03 09, 00:59)
gismeteo ir is novaturo puslapio wetwrungraund . Prognoze 2 sav

nu tai taip.....
bet as kazkaip uzsifiksvau, kad jau cia progznuozoja, kad dartoliau vis orai bloges ax.gif
Atsakyti
bendrai tai jus teisios, prisimenu kai as rugsejo pabaigoj i turkija skrigau tai pranasavo 14-16 laipsniu. Realiai tada buvo 27. Tikiuosi ir si karta taip bus.
beje gal kas su vaikais i soly mar club makadi 03.17- 03.30 vaziuojate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 09 kovo 2012 - 17:58
Tai niekas nezino kada svinta ir kada temsta Egipte? g.gif
Atsakyti
Mes skrendam 24 diena is rygos gal dar yra skrendanciu ? Tiesa norejau paklausti ar daug papildomu pinigeliu reikia isideti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 09, 19:21)
Tai niekas nezino kada svinta ir kada temsta Egipte?  g.gif

svinta labai anksti.vasario viduri,tai svito gal apie5 ryto.temsta greitai.apie sesta jau gal ir tamsu.na,galiu klysti pusvalandziu,nes atostogos juk toks metas,kada nesinesioji laikrodzio vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 10 kovo 2012 - 10:27
QUOTE(aftersun @ 2012 03 09, 20:21)
Tai niekas nezino kada svinta ir kada temsta Egipte?  g.gif

Kova svisti pradeda apie puse sesiu,taip ,kad nuo 7 jau galima ruostis kremuka nuo saulutes,o realiai degintis ,tai kazkur iki puses penkiu imanoma.Nes po sauletos dienos,man jau apie 4val,vesoka darosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 03 10, 10:27)
svinta labai anksti.vasario viduri,tai svito gal apie5 ryto.temsta greitai.apie sesta jau gal ir tamsu.na,galiu klysti pusvalandziu,nes atostogos juk toks metas,kada nesinesioji laikrodzio  vacation4.gif

QUOTE(gurmans @ 2012 03 10, 13:18)
Kova svisti pradeda apie puse sesiu,taip ,kad nuo 7 jau galima ruostis kremuka nuo saulutes,o realiai degintis ,tai kazkur iki puses penkiu imanoma.Nes po sauletos dienos,man jau apie 4val,vesoka darosi mirksiukas.gif

aciu 4u.gif tai vadinasi pirma diena atvykus, pasideginti galimybes jau nebebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 10, 20:19)
aciu  4u.gif  tai vadinasi pirma diena atvykus, pasideginti galimybes jau nebebus  verysad.gif

biggrin.gif Man asmeniskai pirmaja diena geriau visus reikalus susitvarkyti,viska susipirkti susidelioti grafikus ,ir poto jau ramiai atostogauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 12 kovo 2012 - 10:05
Gavau dovaną, kuria negaliu pasinaudoti, nes pati išskrendu į Portugaliją. Dovana - 2 suagusiems 7 nakvynės 5* viešbutyje su pusryčiais ir vakariene čia http://www.novaturas...person/noCity/1 Superior tipo kambaryje.
Gal kam įdomu rolleyes.gif
Galimos išvykimo datos:
2012-03-17
2012-03-22
2012-03-24

Papildomai reikia susimokėti : Skrydis Vilnius – Hurgada – Vilnius 1299 Lt/asm.
Egipto viza 50 Lt/asm. Dabar pažiūrėjau, tai skrydžiai kitur net po ~5000 lt blink.gif

Norėčiau ~1000 lt
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 03 12, 10:04)
biggrin.gif Man asmeniskai pirmaja diena geriau visus reikalus susitvarkyti,viska susipirkti susidelioti grafikus ,ir poto jau ramiai atostogauti. mirksiukas.gif

o as asmeniskai lagamina i sona, uzsivelku maudymke,issipiriu i pliazankes ir einu maudytis degintis. Reikalus speju susitvarkyti ir kai atvesta, sutemsta biggrin.gif
Atsakyti
KAs ka tik buvot ar jau ruosiate s- kokias kainas "pagaunat"?
Su AI 2 suaugusiems ir vaikas 5 metuku.~10 dienu
Ar tikrai ~6 tukst? Kainos sukilusios nuo pernai ar man taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 03 13, 21:43)
KAs ka tik buvot ar jau ruosiate s- kokias kainas "pagaunat"?
Su AI 2 suaugusiems ir vaikas 5 metuku.~10 dienu
Ar tikrai ~6 tukst? Kainos sukilusios nuo pernai ar man taip atrodo?  g.gif

tai ziurint koki viesbuti jus renkates?
jei 5*, tai panasiai.
nors ir tie pigiausi kanos prasideda nuo 1600/1800 g.gif
istiesu geru kainu reikejo pagaudyti Vivaturo mugej pries 2 savaites, mes ten gavom gera kaina i norima viesbuti, toks ineternete buvo apie 2200/2300 be vizu , o parodoj gavom uz 2000 lygiai asmeniui su vizom
dabar paziurejau, isvis i si viesbuti ismete kainas nuo 2400 iki 2900 blink.gif

Atsakyti