Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Darla @ 2012 03 05, 23:04)
Mes šiame viešbutyje praleidom 2 savaites. Iš tikrųjų sakyčiau,kad pakankamai didelė teritorija yra aptverta. Mes gavome kambarį, pro kurio langą matėme gražų vaizdą, tai kaip ir remontas netrukdė. Bet kitoje pusėje gyvenę turistai,manau,kad nelabai buvo patenkinti, nes matė tik skudurais uždengtą vaizdą. Būna ir gimnastika, vandens aerobika, pilvo šokiai... Viskas įskaičiuota reiškia, kad jūs papildomai nemokėsite už gėrimus, maistą iki 24 val. (aišku, jei norėsite apsilankyti restoranuose, tai taip pat reikės papildomai mokėti). Taip pat mums prikllausė apsilankyti nemokamai 1 kartą meksikiečių restorane. Tvarka,sakyčiau, nebloga, bet jau daugiau nesirinkčiau šio viešbučio, nors pagal rekomendacijas, atsiliepimus jis yra 13 vietoje. Norint pamatyti koralus, reikia paėjėti, paplaukti nemažai.

nevaziuotumet tik del toli esanciu koralu?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 05, 22:43)

blink.gif Tikriausiai ne koralai,o remontai cia lemiama taska padejo. g.gif
Atsakyti
Na, mes nesame labai jau išrankūs biggrin.gif Remontai ir didelės įtakos neturėjo. Koralai turėjo smile.gif Maistas tas pats per tą patį, vienintelis pliusas, kad buvome su mažais vaikais ir nei vienas neapsirgome, nors tikrai nesisaugojome smile.gif Manau,kad čia kiekvienam savo: vieniems šis viešbutis superinis, kitiems - normalus 4u.gif Kalbėjom ir su žmonėmis,kurie dirba kelionių agentūrose ir atvyko apžiūrėti šio viešbučio, nes jį rekomendavo klientai, bet jų nuomonė taip pat ne per geriausia 4u.gif Na, mes pailsėjom, pakeliavome ir tai viską kompensavo 4u.gif Kitą kartą rinkčiausi kitą viešbutį, tokia mano nuomonė 4u.gif

QUOTE(astulka1 @ 2012 03 05, 22:43)

Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2012 03 06, 12:07)
Na, mes nesame labai jau išrankūs  biggrin.gif Remontai ir didelės įtakos neturėjo. Koralai turėjo  smile.gif Maistas tas pats per tą patį, vienintelis pliusas, kad buvome su mažais vaikais ir nei vienas neapsirgome, nors tikrai nesisaugojome  smile.gif Manau,kad čia kiekvienam savo: vieniems šis viešbutis superinis, kitiems - normalus  4u.gif  Kalbėjom ir su žmonėmis,kurie dirba kelionių agentūrose ir atvyko apžiūrėti šio viešbučio, nes jį rekomendavo klientai, bet jų nuomonė taip pat ne per geriausia  4u.gif Na, mes pailsėjom, pakeliavome ir tai viską kompensavo  4u.gif  Kitą kartą rinkčiausi kitą viešbutį, tokia mano nuomonė  4u.gif

bet remontai, juk nesites ten amzinai., jeigu tik del to, tai keista.
mum sake, jeikas - visa laika galesime naudptis kito viesbuvio paslaugomis, o savajame tik nakvoti... tad kaip ir....
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 06, 12:33)
bet remontai, juk nesites ten amzinai., jeigu tik del to, tai keista.
mum sake, jeikas - visa laika galesime naudptis kito viesbuvio paslaugomis, o savajame tik nakvoti... tad kaip ir....

Tai,kad raso,jog remontai dideles itakos neturejo ax.gif Vat,koralai ir vienodas maistas as suprantu ,jog nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
Taip kad cia kokie jau poreikiai, vieniems super, kitiems - ne. Labai individualu.. Apsispresti reikia patiems smile.gif nes kad ir koks viesbutis butu visada galima prisikabinti..
Atsakyti
tai as irgi tokios nuomones.
del maisto ... as neisranki ax.gif
koralu man nereikia...
svarbu atostogos, as asmeniskai ne valgyt ten vaziuoju, mano vyras tai taip biggrin.gif bet mes nepriekabus.

Papildyta:
QUOTE(ggintarė @ 2012 03 06, 15:32)
Taip kad cia kokie jau poreikiai, vieniems super, kitiems - ne. Labai individualu.. Apsispresti reikia patiems smile.gif nes kad ir koks viesbutis butu visada galima prisikabinti..

as taip pat tokios nuomones 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif Siandien suzinojau,kad visgi nesusidaro grupe is Vilniaus i Taba, tai skrisim i Sarm el seika, o is ten autobusu vaziuosim i Taba verysad.gif kas zino kiek laiko vaziuoti is ten iki Tabos arba iki Izraelio pasienio mazdaug?
visai nuotaika sugedo, tai iki Vln vaziuosim 4-5 val skrydis 4 val, jei dar iki viesbucio kokios 4 val kelio, tai koks cia poilsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 06, 19:38)
verysad.gif Siandien suzinojau,kad visgi nesusidaro grupe is Vilniaus i Taba, tai skrisim i Sarm el seika, o is ten autobusu vaziuosim i Taba  verysad.gif  kas zino kiek laiko vaziuoti is ten iki Tabos arba iki Izraelio pasienio mazdaug?
visai nuotaika sugedo, tai iki Vln vaziuosim 4-5 val skrydis 4 val, jei dar iki viesbucio kokios 4 val kelio, tai koks cia poilsis  doh.gif

Jei neklystu iki Tabos apie 200 km 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 06, 19:14)
Jei neklystu iki Tabos apie 200 km  4u.gif

aciu, tai bus panasiai 3 val kelio g.gif na ka darysi, gal viskas gerai bus ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jungiuosi prie Egipto kovo 15 diena isskrendam i Hurghada/ Madinat Makadi, laukiu nesulaukiu saules ir zydros juros su margaspalvem zuvytem. Tik pirma karta skrendam su 1.5 metu mazyliu, tai sunku isivaizduoti kaip ten mums seksis..labai jau tylu sioje temoje.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 06, 16:58)
tai as irgi tokios nuomones.
del maisto ... as neisranki  ax.gif
koralu man nereikia...
svarbu atostogos, as asmeniskai ne valgyt ten vaziuoju, mano vyras tai taip  biggrin.gif  bet mes nepriekabus.

Papildyta:
as taip pat tokios nuomones  4u.gif

Jei tik pailsėti, tai tikrai puikiai tai padarysite 4u.gif Jau vien tas (kaip aš juokauju), kad valgyt ruošt nereikia, kamabrių tvarkytis taip pat, vienu žodžiu, jokių namų ruošos darbų thumbup.gif Tereikia mėgautis geru oru, saule, vacation4.gif , ir aišku Raudonąja jūra thumbup.gif
Papildyta:
Viskas bus gerai mirksiukas.gif Mes ir skridome su panašaus amžiaus mažyliu ir pirmą kartą, viskas buvo super smile.gif Tik lėktuvan buvau paėmusi patriaukšti riestainių, nes mažajam labai prailgo sėdėti vienoje vietoje tongue.gif Aišku, dar mes prieš tai atlaikėme kelionę į Varšuvą smile.gif
QUOTE(Rutacka @ 2012 03 07, 13:24)
Sveiki  4u.gif

Jungiuosi prie Egipto kovo 15 diena isskrendam i Hurghada/ Madinat Makadi, laukiu nesulaukiu saules ir zydros juros su margaspalvem zuvytem. Tik pirma karta skrendam su 1.5 metu mazyliu, tai sunku isivaizduoti kaip ten mums seksis..labai jau tylu sioje temoje.. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darla: 07 kovo 2012 - 13:27