Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Sense @ 2013 04 17, 22:51)
Ne smile.gif
Jus sukurėt per savo profilį grupę? Ir po to pakeitėt tuos?

kadangi as nezinojau nuo ko pradeti tai ir gavos pirma nuo naujo profilio ir po to besiaiskinant pasidariau puslapi, ko butu uzteke savo asmeniniam profilyje ta puslapi susikurti... taip man pasake po to ... ax.gif
Atsakyti
Gal kas fb lošete šios žaidimus: 4u.gif
Framville2 - Kaip yra daug gyvuneliu tarkim karve jau nei pieno neduoda nieko buteliuku, o tik suri, ar galima ja parduot kazkaip brangiau, ir pirktis baby karvyte nauja, nes tu gyveniu pilva jau neina išmaikynti sunku, o misijas vykdyti sunku yra kaip nera pieno ar vilnos kamuoliuku.
village life - Ten šeimos gyvenimas, daug yra šeimu, bet nera leliuku kaip ten reikia leliuka susilaukti? biggrin.gif Ten yra pas bureja aleksyru, bet jie kainuoja 200 monetu, bet ju neina tiek surinkti per zaidima, o reikia pirkti monetas tai nelabai samone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meege: 18 balandžio 2013 - 19:17
Kas zino, ka reiskia tas poke facebook'e? biggrin.gif kokia jo funkcija? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 19 balandžio 2013 - 21:39
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 04 19, 22:39)
Kas zino, ka reiskia tas poke facebook'e? biggrin.gif kokia jo funkcija? biggrin.gif

Kibina biggrin.gif Kitaip tariant isdykauja mirksiukas.gif As per diena apie 60 tokiu bakst sulaukiu Linksma biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Nežinau, ar šiame forume žmonės domisi tiesiog linksmais paveikslėliais, tačiau ir aš pabandysiu.
Siūlau peržiūrėti, prieš porą dienu įkurtą FB grupę, kuri manau tikrai nors šiek tiek "pagyvins" Jūsų facebook'o srautą.

http://www.facebook.com/TroliuPelke

Kuo ji geriau nei -+1000 kitų?

O gi tuo, kad joje dedami tik naujausi komiksai arba taikliausios gyvenimo įžvalgos.

Kodėl turėčiau like'inti?

Todėl, kad nieko nekainuoja + galbūt kokią niūrią dieną Jus pralinksmins

Kviečiu užeiti, manau nepasigailėsit smile.gif
Atsakyti
Liaba,

gal žinot kaip faceboke pasidaryt nematoma? Ta prasme kad manes online nematytu, o aš matyčiau kas prisijunge? Labai labai reikia!!!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2013 04 27, 11:03)
Liaba,

gal žinot kaip faceboke pasidaryt nematoma? Ta prasme kad manes online nematytu, o aš matyčiau kas prisijunge? Labai labai reikia!!!! wink.gif

jeigu pasidarysi nematoma,tai kitų nematysi pasijungusių irgi. nebent galima padaryti kad tik tam tikriems draugams matytumeis tu pasijungus, bet kad taip visiems ne, o tu matytum tai nežinau ar galima.

o šiaip tai apačioj po dešine puse yra toks kaip ratelis, ten paspaudus rašo chat off.
Atsakyti
QUOTE(Sandrukas1 @ 2013 04 25, 10:24)
Sveiki,

Nežinau, ar šiame forume žmonės domisi tiesiog linksmais paveikslėliais, tačiau ir aš pabandysiu.
Siūlau peržiūrėti, prieš porą dienu įkurtą FB grupę, kuri manau tikrai nors šiek tiek "pagyvins" Jūsų facebook'o srautą.

http://www.facebook.com/TroliuPelke

Kuo ji geriau nei -+1000 kitų?

O gi tuo, kad joje dedami tik naujausi komiksai arba taikliausios gyvenimo įžvalgos.

Kodėl turėčiau like'inti?

Todėl, kad nieko nekainuoja + galbūt kokią niūrią dieną Jus pralinksmins

Kviečiu užeiti, manau nepasigailėsit smile.gif

Tai kad rodo jog neegzistuoja sis puslapis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2013 04 27, 19:26)
Tai kad rodo jog neegzistuoja sis puslapis  blink.gif

tikrai, kaip keista g.gif buvau palaikinus prieš kelias d. bet šiandien kaip tik atlaikinau biggrin.gif nes nepasirodė įdomus, bet dabar tikrai žiūriu neatidaro...
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2013 04 27, 13:03)
gal žinot kaip faceboke pasidaryt nematoma? Ta prasme kad manes online nematytu, o aš matyčiau kas prisijunge?

Kol kas nera tokios galimybes. Arba tu nematai ir taves nemato, arba tu matai ir tave mato.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti