Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

Turiu klausymą ir aš, gal kam pavyko pakeisti puslapio pavadinimą facebooke.Žinau, kad neleidžiama to daryti, jei puslapis turi daugiau nei 200 fanų. Tačiau, gal žinote kur būtų galima išsiųsti prašymą, kad pavadinimą pakeisti leistų, arba žinote kitą būdą kaip pakeisti pavadinimą, jei yra virš 200 fanų.Labai reika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svogūnėlis @ 2013 04 11, 18:57)
Puslapis pirmas negali rašyti žmonėms žinučių, taip FB apsaugo nuo spaminimo.Jei žmogus jums parašys, tada jam rašyti galėsite ir jūs.

Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos , sian pasidariau FB, bet noreciau kad jis butu tik su zenkliuku LIKE , o dabar turiu su Friends. Kaip imanoma tai pakeisti, ieskojau info nu niekaip nerandu. Ka tureciau padaryti kitaip, kad mano puslapis butu tik megstamas, bet be jokiu draugu ?

noreciau,kad butu kaip sitam puslapyje, desiniajame, kampe PATIKO ir ZINUTE
http://www.facebook.com/mamos.receptai
gal kas zinot kaip tai padaryti, aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 12 balandžio 2013 - 19:26
viska jau pasidariau mirksiukas.gif ir issiaiskinau.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 13, 13:10)
viska jau pasidariau  mirksiukas.gif  ir issiaiskinau.

Tai papasakokie ir mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 04 13, 14:42)
Tai papasakokie ir mums smile.gif

pasirodo viskas paprasta ten, tereikejo savo asmeniniam FB susikurti puspali ir tiek ax.gif nereikia net kurti atskiro FB tam bigsmile.gif
Dabar bandysiu issiaiskinti kaip jis veikia ir kaip ji reikia reklamuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 13, 14:49)
pasirodo viskas paprasta ten,  tereikejo  savo asmeniniam FB  susikurti puspali ir tiek  ax.gif  nereikia net kurti atskiro FB  tam bigsmile.gif 
Dabar bandysiu issiaiskinti kaip jis veikia ir kaip ji reikia reklamuoti  ax.gif

O matos kas kūrėjas?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 04 15, 14:36)
O matos kas kūrėjas?

pasakyk man ar matos biggrin.gif mirksiukas.gif
Cia
Atsakyti
Ar galima padaryti jog paieškoje tavęs negalėtų surasti kiti žmonės? Kažkaip niekur nerandu. O gal išvis įmanoma laikinai užblokuoti savo profilį jo neištrinant, kad nei aš pati nei kiti negalėtų peržiūrėti
Atsakyti
Sveiki gal galit paaiskint kaip padaryti kad kiti uzeja ant mano profilio tai yra NEdraugai neamatytu jokiu mano irasu ir veiklos? Nuotraukas uzsiblokavau, o va siena visa rodo ir profilio nuotrauka. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(cebnete @ 2013 04 15, 17:01)
Ar galima padaryti jog paieškoje tavęs negalėtų surasti kiti žmonės? Kažkaip niekur nerandu. O gal išvis įmanoma laikinai užblokuoti savo profilį jo neištrinant, kad nei aš pati nei kiti negalėtų peržiūrėti

Galima. Per privatumo nutatymus (kas gali matyti, surasti, atrasti ir t.t.) Seniai ta jau dariau, tai konkreciai dabar zingsniu nenurodysiu, primirsau.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 15, 16:55)
pasakyk man ar matos  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Cia

Ne smile.gif
Jus sukurėt per savo profilį grupę? Ir po to pakeitėt tuos?

QUOTE(Visgi @ 2013 04 15, 21:07)
Galima. Per privatumo nutatymus (kas gali matyti, surasti, atrasti ir t.t.) Seniai ta jau dariau, tai konkreciai dabar zingsniu nenurodysiu, primirsau.

Profilio nuotrauką vistiek lygtais rodys g.gif visa kita galima padaryt, kad matytu tik draugai.
Atsakyti