Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

Tas fb dažnai naujinasi biggrin.gif O kaip čia yra, kitiems pažėjau šone rodo, 2009, 2010, 2011, 2012 metu yrašus, o pas mane nera tik 2009m ir viskas, seniau buvo visi, tai gal kur reikia nustatymuose pažet ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
Fb lik vel eina virusas, mano sesė nebuvo fb ir iš jos išsiuntinėjo laišku draugams kas buvo onlines, su nuoroda kad paspaustu draugai, o ten visuras vel, bet kaip čia taip ilenda kažkas, sakiau pakeisti slaptažodi. :]
Atsakyti
o pagal kokius kriterijus rikiuojami prisijungę draugai? dešinėj pusėj kur būna. kodėl pvz, kai kurie draugai visada yra sąrašo viršuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 31, 22:32)
o pagal kokius kriterijus rikiuojami prisijungę draugai? dešinėj pusėj kur būna. kodėl pvz, kai kurie draugai visada yra sąrašo viršuje?  smile.gif

ne alfabetiškai? g.gif g.gif

aš niekada nebūnu pasijungus, ka matytų,tai nebeprisimenu kaip ten būna, bet galvoju kad gal alfabetiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 04 01, 01:05)
ne alfabetiškai?  g.gif  g.gif

aš niekada nebūnu pasijungus, ka matytų,tai nebeprisimenu kaip ten būna, bet galvoju kad gal alfabetiškai  g.gif

o kad tikrai pagal vardą alfabetiškai... aš į pavardes žiūriu ir nesuprantu biggrin.gif aišku dabar 4u.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif niu va išsiaiškinom
Atsakyti
Padėkite atsikasti. Facebooke atsiradau "aš" du kartus. Anksčiau susikūriau savo profilį ir juo mažai naudojausi. Vėliau susikūriau dar kartą, tik įsidėjau savo nuotrauką. Ir visada, kai jau jungdavausi, mane prijungdavo būtent prie to profilio, kur aš esu su nuotrauka. Čia vyksta visi mano pokalbiai, visi man artimi žmonės su savais kontaktais. Aną pirmąjį variantą (be nuotraukos) jau buvau ir pamiršusi, nes ten niekada nesijungdavau. Net nebežinau, kas atsitiko, gal ką padariau ne taip, gal ką suvedžiau ne taip..., bet dabar visada prisijungiant mane prijungia prie to senojo pirmojo profilio, kur esu be nuotraukos. Aš noriu jį panaikinti. Noriu, kad liktų tik tas antrasis variantas, kur esu su nuotrauka. Niekaip nepavyksta. Beje, visai neseniai nusprendžiau, kad man tą ( be nuotraukos) reiktų panaikinti, kadangi nesinaudoju, tai pasikeičiau slaptažodį, maniau, kad mane kažkaip apjungs tuo pačiu e.paštu ir tuo pačiu slaptažodžiu. Bet gavosi nesąmonė. Į tą profilį, kur su nuotrauka, manęs nebeįleidžia. Gal man kas padėtų atsikasti ir susitvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 03 23, 23:42)
Ta prasme- dar naujesnis? Nesupratau sorry unsure.gif

pas mane sis ir nepatinka,gal galima senaji nustatyt?
Atsakyti
QUOTE(Garbanes @ 2013 04 06, 12:16)
pas mane sis ir nepatinka,gal galima senaji nustatyt?

abejoju ar galima g.gif
Atsakyti
Su FB isvis nesamones darosi.Gavau ka tik bloka uz nuotrauku zymejima draugams blink.gif Is savo puslapio kuris yra mano sukurtas ir mano draugai gerbejai dekojantys uz tas nuotraukas...as gavau bloka!!! Virsune.Nera paaskinimo bet ismeta lentele kad gali parasyt jiems jeigu manai kad neteisingai uzblokavo.Nei ant kiek dienu raso nei taisykles ismeta... Absurdas gun_rifle.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kas pagelbės su FB puslapio kūrimu. Puslapį sukūriau panaudodama "Prekinis ženklas arba produktas" variantą, viska sukėliau, ką norėjau, jau ir keli žmonės prisijungė per LIKE. Bet va toks klausimas iškylo. Kaip man tarkim tiems prisijungusiems žmonėms parašyt žinutę? Nes, tarkim, užėjus ant jų profilio, man parodo tik to žmogaus nuotrauką, bet nėra jokių mygtukų, nieko. Tarkim kai per savo profilį einu, tai yra galimybė paspausti PATINKA ar ŽINUTĖ, bet per naująjį sukurtą psl aš tokios galimybės neturiu. Ar čia kažkokie nustatymai, ar kaip? Galima ir per až. Tikiuosi supratot, ką aš čia norėjau pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 04 10, 11:27)
Sveikos merginos,
Gal kas pagelbės su FB puslapio kūrimu. Puslapį sukūriau panaudodama "Prekinis ženklas arba produktas" variantą, viska sukėliau, ką norėjau, jau ir keli žmonės prisijungė per LIKE. Bet va toks klausimas iškylo. Kaip man tarkim tiems prisijungusiems žmonėms parašyt žinutę? Nes, tarkim, užėjus ant jų profilio, man parodo tik to žmogaus nuotrauką, bet nėra jokių mygtukų, nieko. Tarkim kai per savo profilį einu, tai yra galimybė paspausti PATINKA ar ŽINUTĖ, bet per naująjį sukurtą psl aš tokios galimybės neturiu. Ar čia kažkokie nustatymai, ar kaip? Galima ir per až. Tikiuosi supratot, ką aš čia norėjau pasakyt  biggrin.gif

Puslapis pirmas negali rašyti žmonėms žinučių, taip FB apsaugo nuo spaminimo.Jei žmogus jums parašys, tada jam rašyti galėsite ir jūs.
Atsakyti