Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(giedrehp @ 2012 03 06, 19:01)
AR niekas nezinote?

Ir man šis klausimas aktualus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrehp @ 2012 03 06, 19:01)
AR niekas nezinote?

Aš specialiai nenaudojamą emeilą paskyrus FB, nes eina kiekvienas pakomentavimas ten, nekalbant apie žinutes, labai nepatogu. Va ir dabar patikrinau, tai 95 gauti laiškai ir vien feisbukas.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrehp @ 2012 03 04, 18:00)
sveikos,o gal zinote kaip panaikinti kad facebooko zinutes neitu i emaila ???norejau susikurusi yahoo irasyti vietoj senojo,bet nepasikeicia..ka daryti,nes jau uzkniso pilnas emailas facebooko komentaru.
4u.gif

QUOTE(deltadu @ 2012 03 06, 21:05)
Ir man šis klausimas aktualus.. ax.gif

Sveikos
As jau labai seniai esu atsisakius tokios paslaugos (nesiust i el.pasta), kadangi tai buvo itin seniai tai smulkiai zingsniu negaliu nupasakoti, bet pamenu kad per paskyros ar privatumo nustatymus- is siu dvieju ieskokit kazkurioje, tikrai rasit

Papildyta:
„Facebook“ išleido savo interneto pokalbių programą
http://www.15min.lt/...8#axzz1oKt37VwM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 kovo 2012 - 14:29
QUOTE(Visgi @ 2012 03 07, 14:28)
As jau labai seniai esu atsisakius tokios paslaugos (nesiust i el.pasta), kadangi tai buvo itin seniai tai smulkiai zingsniu negaliu nupasakoti, bet pamenu kad per paskyros ar privatumo nustatymus- is siu dvieju ieskokit kazkurioje, tikrai rasit

Pasikapsčiau, žiūrėsim ar gavosi, jei taip, papasakosiu smulkiai, kaip tai padaryti. Dabar tik reik palaukt, gausiu ar ne pranešimus į paštą.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 03 07, 17:48)
Pasikapsčiau, žiūrėsim ar gavosi

ar gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 03 07, 20:38)
ar gavosi?

Tai kad nelabai kas komentuoja ir rašo kol kas, nežinau kaip patikrint biggrin.gif
Bet galit pabandyt, gal pataikiau: paskyros nustatymai -> pranešimai -> visi pranešimai -> nuimti varneles nuo visų visų (spaudžiant redaguoti) ir išsaugoti.
Pamėginkit, kam reik 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal kas nors susidūrėt su tokia mistine problema, kad nematot ant draugo sienos tam tikrų įrašų? Žiūrėjom abu - aš esu viską iš jo užsiprenumeravus, o jis manęs neužblokavęs, bet nebematau jo būsenos atnaujinimų - matau tik kai dalinasi nuotraukomis, video, kai draugai kažką prikabina, bet niekada nebematau būsenos atnaujinimų...
Atsakyti
QUOTE(agnea @ 2012 03 08, 17:27)
Labas  4u.gif
Gal kas nors susidūrėt su tokia mistine problema, kad nematot ant draugo sienos tam tikrų įrašų? Žiūrėjom abu - aš esu viską iš jo užsiprenumeravus, o jis manęs neužblokavęs, bet nebematau jo būsenos atnaujinimų - matau tik kai dalinasi nuotraukomis, video, kai draugai kažką prikabina, bet niekada nebematau būsenos atnaujinimų...

yra nauja funkcija , gali zmogu itraukti i igoruojamus , netrinant is draugu ir neblokuojant ax.gif ir jis matys tik svarbiausius tavo ivykius t.y naujas foto ir pan . labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2012 03 08, 23:54)
yra nauja funkcija , gali zmogu itraukti i igoruojamus , netrinant is draugu ir neblokuojant  ax.gif  ir jis matys tik svarbiausius tavo ivykius t.y naujas foto ir pan . labai patogu.

Glima plačiau, kur reikia eiti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 09 kovo 2012 - 06:49
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 09, 06:49)
Glima plačiau, kur reikia eiti?  rolleyes.gif

Bandyk čia: privatumo nustatymai -> Užblokuoti žmonės ir programos (Blokavimo tvarkymas) -> Pridėti draugus į uždraustųjų sąrašą (Pridėjus draugus į uždraustųjų sąrašą, jie galės matyti tik visiems žmonėms prieinamus įrašus. Pridėjus draugus į uždraustųjų sąrašą, jie nėra įspėjami). Vadinasi, ką dėsi "public", tą tas žmogus matys, o daugiau kaip ir nieko 4u.gif
Atsakyti
o ar galima įtraukiant į tą ignoruojamų sąrašą pasirinkti, kokias mano naujienas tas žmogus matys? šiaip jis savo pofilyje uždėjęs daug apribojimų, t.y. public nieko nesimato, nei video, nei nuotraukų, nei įrašų ant sienos. tai, jei jis mane pridėjo prie ignoruojamų, aš turėčiau matyti tik tai, kas yra dalijamasi public? bet matau daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnea: 09 kovo 2012 - 15:26
Kaip reikia Facebook nustatyti nauja ta stilių? biggrin.gif
Atsakyti