Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Sielonešė @ 2012 02 21, 11:28)
Ar galima pakeisti FB puslapio pavadinimą? Ačiū  4u.gif

galima.
Atsakyti
Labai reikia pagalbos vienu klausimu. Ar galima redaguoti savo anketos pavadinima? As esu vardu ir pavarde uzsiregistravusi. Dabar noriu istrinti savo pavarde ir palikti tik varda. Ar taip galima? kaip tai padaryti? Nerandu blush2.gif Ar jau viskas, reikia trinti lauk anketa ir kurti nauja? Ko labai nesinoretu.
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2012 02 25, 16:24)
Labai reikia pagalbos vienu klausimu. Ar galima redaguoti savo anketos pavadinima? As esu vardu ir pavarde uzsiregistravusi. Dabar noriu istrinti savo pavarde ir palikti tik varda. Ar taip galima? kaip tai padaryti? Nerandu blush2.gif  Ar jau viskas, reikia trinti lauk anketa ir kurti nauja? Ko labai nesinoretu.

Paskyros nustatymai -> vardas -> redaguoti
Atsakyti
Ar galima pakeisti el.pasta, kuri ivedame prisijungdami?
Atsakyti
Na vis tiek man neaišku.Kodėl kai kurias nuotraukas leidžia laikinti ir komentuoti,kai kurių ne,tik dalintis leidžia,nors abejas rodo,kad ''public'' ?
Labai prašau paaiškinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2012 02 27, 17:08)
Na vis tiek man neaišku.Kodėl kai kurias nuotraukas leidžia laikinti ir komentuoti,kai kurių ne,tik dalintis leidžia,nors abejas rodo,kad ''public'' ?
Labai prašau paaiškinimo 4u.gif

Mano asmeniniu supratimu, kad žmogus (arba puslapis, reklamuojantis kažką) nustato, taip ir rodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 27, 17:21)
Mano asmeniniu supratimu, kad žmogus  (arba puslapis, reklamuojantis kažką) nustato, taip ir rodo wink.gif

Na kad žinokit ne ax.gif Va šiandien pvz du draugo draugai įdėjo po nuotrauką.Šalia abiejų gaubliuko simbolis (public),bet po viena nuotrauka yra ''patinka'' ir komentuoti galima,o po kita tik ''dalintis'' g.gif Tai dabar ir suku galvą,kaip yra.Nes tarkim aš pati viską ''public'' pasidariusi,bet nuotraukų,nuorodų įvertinimo sulaukiu tik iš draugų,anksčiau būdavo,kad daug visokių draugų draugų laikina,komentuoja,dabar tik dalinasi.Tai jaučiu kad ir po mano foto tik ''dalintis''yra,o kaip padaryt platesniam ratui?
Tai tada nebesuprantu,kuo funkcija ''draugų draugams'' skiriasi nuo ''public''...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giurza online: 27 vasario 2012 - 18:26
QUOTE(Giurza online @ 2012 02 27, 18:16)
Na kad žinokit ne ax.gif Va šiandien pvz du draugo draugai įdėjo po nuotrauką.Šalia abiejų gaubliuko simbolis (public),bet po viena nuotrauka yra ''patinka'' ir komentuoti galima,o po kita tik ''dalintis'' g.gif Tai dabar ir suku galvą,kaip yra.Nes tarkim aš pati viską ''public'' pasidariusi,bet nuotraukų,nuorodų įvertinimo sulaukiu tik iš draugų,anksčiau būdavo,kad daug visokių draugų draugų laikina,komentuoja,dabar tik dalinasi.Tai jaučiu kad ir po mano foto tik ''dalintis''yra,o kaip padaryt platesniam ratui?
Tai tada nebesuprantu,kuo funkcija ''draugų draugams'' skiriasi nuo ''public''...

O kur taškelis uždėtas privatumo nustatymuose: ties public ar draugai?
Tiesa, kaip tik patyrinėjau aš tai, taigi, mano atveju, visi draugų draugai teikia galimybę tik "dalintis", o draugai "patinka".
Anksčiau kitokie nustatymai būdavo, dabar truputį smulkiau viskas, reikia eit ir reguliuotis. Nes, anksčiau man rodydavo visus "laikinimus" draugų, o dabar matau labai ribotai.. nes pati reguliavau n+1 kartą privatumus visus.
Todėl, atsakyti tiksliai į klausimą, neturiu kompetencijos blush2.gif esu tik mėgėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertyio: 27 vasario 2012 - 21:01
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 27, 20:38)
O kur taškelis uždėtas privatumo nustatymuose: ties public ar draugai?
Tiesa, kaip tik patyrinėjau aš tai, taigi, mano atveju, visi draugų draugai teikia galimybę tik "dalintis", o draugai "patinka".
Anksčiau kitokie nustatymai būdavo, dabar truputį smulkiau viskas, reikia eit ir reguliuotis. Nes, anksčiau man rodydavo visus "laikinimus" draugų, o dabar matau labai ribotai.. nes pati reguliavau n+1 kartą privatumus visus.
Todėl, atsakyti tiksliai į klausimą, neturiu kompetencijos blush2.gif  esu tik mėgėja biggrin.gif

Dėkui ir už tiek 4u.gif O ''eit ir reguliuotis'' čia kur?Nes vakar darkart peržiūrėjau anketą ir visus,kur tik įmanoma,sudėliojau ''public''.
Dar klausimas - nebūtinai jums,tik tam pačiam poste.Apie prenumeratą.Visi draugai padaryti ''prenumeruojama dauguma atnaujinimų''.Jei tarkim noriu pasidaryti ''prenumeruojama visi atnaujinimai'',ar prie mano prenumeratos tai bus matyti?Na,kad aš neva ne puslapį ar visuomenės veikėją prenumeruoju,bet keleto draugų visus atnaujinimus?
Atsakyti
Gal kas žinote, kaip šitame puslapyje paslėpti įrašą sienoje, jei paspaudžiu "Patinka nuotrauka", kad kiti nematytų, kas man patinka smile.gif Ieškojau angliškų atsakymų į klausimą How to hide "photo like" publishing on my wall, bet nerandu
Atsakyti
Sveiki!
Kazkada paspaudziau, kad ant sienos nerodytu, kokius komentarus rasau.Pas mane tas naujasis Facebookas dabar, ir niekur nerandu, kaip atjungt atgal sita reikala, kad rodytu. ...
Gal kas galite padeti? smile.gif
Atsakyti
sveikos,o gal zinote kaip panaikinti kad facebooko zinutes neitu i emaila ???norejau susikurusi yahoo irasyti vietoj senojo,bet nepasikeicia..ka daryti,nes jau uzkniso pilnas emailas facebooko komentaru.
4u.gif
Atsakyti