QUOTE(pipire @ 2012 02 16, 20:04)
o kodel taip sakot? tai dabar visokiu bekvapiu dazu yra...tai gal nebutu nesmirdetu:)
gal bus gerai ir balta spalva, kad nebutu perkrayta paskui visokiu spalvu.
gal bus gerai ir balta spalva, kad nebutu perkrayta paskui visokiu spalvu.
Na jei sau, tai del to nesukciau galvos, bet gi vaikas tai maziukas, o ir miega daug. Tik rupestis butu, ar nekenkia tie dazai. Kam toks vargas... grazi labai ir balta lovyte, ar medine. Geriausia tai medine, nes nudazytos linkusios i lupimasi. Man tik medinej juoda kate nepatinka, bet tai cia kaip kam juk. Be to prie baltos visos vaikiskos patalynes daug graziau atrodo nei prie raudonos. Sios serijos raudona kedute esu macius Ozo virsutiniam aukste tarp kaviniu vaiku salelej kazkurioj, paciupinekit, pamatysit kokybe.
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 16, 20:24)
Neseniai turėjom svečių iš Anglijos, taigi jie nužvelgę mūsų baldelius užklausė "Do you have Ikeeeaaaa"??? Ir paskui užmetė, kad "na, nieko čia tokio, gi geri tie baldai", tai ir pasijutom kaip niekučiais apsistatę. Aš labai myliu Ikea, praktiškai pradedu ir baigiu dieną planuodama ką dar iš jos imsim, bet "susijaudinau", kad gal negerai darom vien ją pirkdami, o dr ta nuomonė, kad "Ikea is swedish for crap" ir pan. Praktiška, gražu, patogu rinktis, gražus dizainas ir pan., bet būkim teisingos, anoks "prestižas".
Labai teisingai parasete Ikea europoje zinoma kaip nuomojamu butu, studentu kambariu, universiteto bendrabuciu baldu gamintoja. Ir tik pavieniai daiktai yra iprastuose bustuose. Lietuvoje kai pasirinkimo nera, tai ikeja is tiesu geriausia. O jei Lt nori stilingo baldo, tai bus tukstantis uz kede ir penki uz stala.
Nemanau, kad jum verta investuoti i baldus, pirkejai to gali ir neivertinti. O kai susilauksit vaiku, tai visos prabangios sofos ir sekcijos bus taip perstilizuotos, kaip jokiam zurnale nematet O siaip ikejoj yra ir geresnes kokybes, gryno medzio baldu, jie brangesni. Zodziu, jus sutrikde draugai is Anglijos (tie, pas kuriuos kriauklese du kranai... ) , pasikvieskit lietuviu, tikrai liks suzaveti