QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 16, 14:50)
nusprendžiau pažiūrėti kuo čia ją "atmiešti", bet kai permečiau akimis lietuviškąją pasiūlą
Atrodo kaina padori, bet tai šen tai ten brokas, tai durelės nesueina, tai dizainas be ryšio... Žodžiu, bent jau praktiškumu ir kokybe už atitinkamą kainą Ikėja nepralenkiama
Man kartais ieškant čia LT baldų norisi verkti
Nesakau, kad visiškai nėra, ką pirkti. Būna neblogų dalykų už padorią kainą, ir, pvz., mes namą tikrai nežadame apstatyti vien Ikea (bet čia pirmiausia todėl, kad ten tiesiog nėra visko, ko mes norėtumėme
). Bet va pavyzdys, nusipirkome odinę sofą, prie jos reikia kavos staliuko. Ikėjiniai man netinka (ta prasme, tiesiog neatitinka mano vizijos ir kuriamo stiliaus). Radau lyg tinkantį SBA. Bet kaina - 450 lt
Blyn, Ikėjoje valgomąjį stalą galima už tokius pinigus galima nusipikrti, o čia faneruotas kavos staliukas 75x75 cm
Nu nenormalūs pinigai, mano manymu. O juk daugeliui baldų taip užkeltos kainos
Kas dar baisiau, tos kainos nereiškia, jog daiktai kokybiški
O kas dėl tų anglų... Iš kažko girdėjau, kad kokie pasipūtę vokiečiai ar anglai "varo" ant Ikėjos, bet patys patyliom ten perka
O ir tas pasakymas, jog "o, turite LT Ikea" reiškia, jog baldus atpažįsta, vadinasi patys ten lankosi ir žino asortimentą (o gal ir patys turi
)