Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 16, 14:50)
Pasidaviau vyro burbėjimams, kad nesąmonė paskutinius pinigus sukišti į prestižinį butą, o apstatyti vien Ikea <...>

... o man nesuvokiama, kam pirkti prestižinį butą, jeigu už jį atiduodami paskutiniai pinigai ax.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 02 16, 16:12)
na kitiem juk reikia pirkti brangius, tam kad patys zinotu ir kitiem galetu papasakoti kokie brangus ju baldai smile.gif

... na, turbūt irgi tam, kad kitiems parodyti, "kokiam brangiam bute mes gyvename" ax.gif

Sorry už OT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 16 vasario 2012 - 16:39
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 16, 16:35)
išskirtinė tauta tie lietuviai  lotuliukas.gif 
man tai nesuvokiama  biggrin.gif

aš tik tiek kad noriu Vilniuje gyventi, jei kas duotų mieste sklypą, statyčiau namą iš molio  biggrin.gif  ir viskas būtų natural mixed su Ikea  cool.gif

seip tai visur visokiu yra, lietuviai man niekuo neiskirtine tauta,cia tik seip labai nevykes bruozas, norejimas pasirodyti ... laiko gaisimas, geriau gyventi sau ir pagal save ir maziau ziureti kas darosi pas kitus 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 02 16, 15:18)
o jei,kiek visokiu navarotu reik zinoti,as kaip tik balta ziurejau,nes vaiku kambary balta dviaukste lova, pusine butu visai ne i tema g.gif

Tai pirkit balta, tokios konstrukcijos jis pakanakamai patvarus, tik begiukus reiks prisukti 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 02 16, 17:38)
... o man nesuvokiama, kam pirkti prestižinį butą, jeigu už jį atiduodami paskutiniai pinigai ax.gif

lotuliukas.gif Ta pati pagalvojau, bet jau susilaikiau neparasius biggrin.gif

QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 16, 15:50)
Pasidaviau vyro burbėjimams, kad nesąmonė paskutinius pinigus sukišti į prestižinį butą, o apstatyti vien Ikea ir nusprendžiau pažiūrėti kuo čia ją "atmiešti", bet kai permečiau akimis lietuviškąją pasiūlą  doh.gif Atrodo kaina padori, bet tai šen tai ten brokas, tai durelės nesueina, tai dizainas be ryšio... Žodžiu, bent jau praktiškumu ir kokybe už atitinkamą kainą Ikėja nepralenkiama  ax.gif  blush2.gif

Arba as arba kitos skaitancios nelabai supratom minti vyro, nes cia pakomentavo, kad "protingas vyras, nes pirkti prabangius baldus nera gerai", bet as supratau, kad vyras kaip tik nori ko nors prabangaus, o ne ikejos? Ar jums ikea yra irgi prestizas? biggrin.gif Atsiprasau iskart 4u.gif

QUOTE(silke:) @ 2012 02 16, 16:45)
. Svarstau tarp sios ir tos kitos ryskios languotos  BRUNKRISSLA  patalynes. Tai IKEA patalyniu uzvalkalai visi be saguciu ar uztrauktuku, taip?

Nea, ne visos. Turim Emelinna Knopp, tai su knopkem. Bet musu didziausias dydis, nepamenu, ar cia nuo dydzio dar priklauso.

Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 16, 16:46)
Tai pirkit balta, tokios konstrukcijos jis pakanakamai patvarus, tik begiukus reiks prisukti 4u.gif

arba jei medinis nelakuotas, tai nutept kelis kartus balinančiu laku, pinotexu ar pan. ir pabals gražiai, toje pačioje ikea yra, bet brangokas, yra alternatyvų pigesnių smile.gif
Atsakyti
Nu mano nuomone galima pasidaryti ergonomiska, patogu busta ir paprastom primonem, bet pats pasidarymas gali kainuoti, arba atrodyti labai brangiai lotuliukas.gif geriausia, jei jau labai norisi pasigirti, galima prikabinti birkute:kaina 9000: o ko tai dzin ar litu, ar zlotu, ar kokiu tiugriku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LT saulele @ 2012 02 16, 18:14)
arba jei medinis nelakuotas, tai nutept kelis kartus balinančiu laku, pinotexu ar pan. ir pabals gražiai, toje pačioje ikea yra, bet brangokas, yra alternatyvų pigesnių  smile.gif

lakuotas 4u.gif
Atsakyti
Dėl apstatymo - neapstatymo Ikea, tai juk labiausiai nuo mūsų pačių priklauso, kaip mes tuos daiktus "matom", man ikea patinka tuo, kad daiktai dauguma paprasti, dažnai neapdorotais paviršiais, todėl man jie kaip "bazė", kuo gali pavirst toliau, dažų ar pan. pagalba.

Pvz. patys paprasčiausi dėklai žurnalams, va šie:

user posted image

Nutepus pinotex'u atrodo visai iš kitos "operos", kaip pakankamai prabangūs mediniai biggrin.gif:

user posted image

Balinančiu nutepus irgi gerai smile.gif, vaikui vieną buvau nutrinamais lipdukais padekoravus, "einamus" piešinius susimest, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 02 16, 16:38)

... na, turbūt irgi tam, kad kitiems parodyti, "kokiam brangiam bute mes gyvename" ax.gif

na su ikea irgi gali atrodyti prabangiai. Visi pas mus klausia kiek kainavo vaiko kambario baldai, kai pasakom kaina issizioja. Tas pats su tulike esanciais pakabinamu sepeciu ir popieriaus laikikliu - atrodo labai gerai ir nepigiai.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 16, 17:25)
Nu mano nuomone galima pasidaryti ergonomiska, patogu busta ir paprastom primonem, bet pats pasidarymas gali kainuoti, arba atrodyti labai brangiai lotuliukas.gif geriausia, jei jau labai norisi pasigirti, galima prikabinti birkute:kaina 9000: o ko tai dzin ar litu, ar zlotu, ar kokiu tiugriku biggrin.gif
Papildyta:

lakuotas 4u.gif

o tai lakuoto jau neiseina balinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 16 vasario 2012 - 19:07
QUOTE(meile_G @ 2012 02 16, 13:22)
3a ir yra pavasarine, o jei dar ne pukai, tai kazko ziemai nelabai ir galima buvo tiketis
Papildyta:

Pavyktu, bet dazai bent puse metu garuotu

o kodel taip sakot? tai dabar visokiu bekvapiu dazu yra...tai gal nebutu nesmirdetu:)
Papildyta:
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 16, 17:02)
manau kad pavyktu nusidazyti ir visai neprastai su voleliu,nors man atrodo jei pirktum balta lova ir uzdetum grazia ryskia patalyne tai vaizdas butu tikrais grazus,ir prie baltos lovos bet kokia pataline ir bet koks interjeras puikiai tiks!

aciu uz patarimus, reiks kai viska isiruosi ziureti kaip atrodys, gal bus gerai ir balta spalva, kad nebutu perkrayta paskui visokiu spalvu.. O patalynes grazuma tai zinau, bet as ant lovytes klosiu lovos uztiesaliuka:)
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 02 16, 14:38)

Sorry už OT 4u.gif

Čia žiūriu labai daug kalbančių už mane, tai matyt reik ir man "pasiaiškint" ax.gif
Matot, mes dar visai jaunučiai, tai ir už prastą butą būtume "paskutinius" pinigus atidavę, taigi ne tame esmė. Logika sakytų, kad į "biešnus" pinigus kainuojančią mašiną kaip ir neina tiesti užvalkalų iš Gariūnų ar dėti variklį iš Zaporožiečio, tas pats ir su mūsų butu. Neseniai turėjom svečių iš Anglijos, taigi jie nužvelgę mūsų baldelius užklausė "Do you have Ikeeeaaaa"??? Ir paskui užmetė, kad "na, nieko čia tokio, gi geri tie baldai", tai ir pasijutom kaip niekučiais apsistatę. Aš labai myliu Ikea, praktiškai pradedu ir baigiu dieną planuodama ką dar iš jos imsim, bet "susijaudinau", kad gal negerai darom vien ją pirkdami, o dr ta nuomonė, kad "Ikea is swedish for crap" ir pan. Praktiška, gražu, patogu rinktis, gražus dizainas ir pan., bet būkim teisingos, anoks "prestižas". Ir ne tai, kad to prestižo ieškom, tiesiog baldelius perkamės bent keliems metams į priekį, jei parduosim butą, parduosim su jais, taigi šiokia tokia investicija. Nežinau, ar aiškiai išsireiškiau, bet nenoriu nieko įžeisti, liūdinti ar pykdyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte96: 16 vasario 2012 - 19:25
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 16, 14:50)
nusprendžiau pažiūrėti kuo čia ją "atmiešti", bet kai permečiau akimis lietuviškąją pasiūlą  doh.gif Atrodo kaina padori, bet tai šen tai ten brokas, tai durelės nesueina, tai dizainas be ryšio... Žodžiu, bent jau praktiškumu ir kokybe už atitinkamą kainą Ikėja nepralenkiama  ax.gif  blush2.gif

Man kartais ieškant čia LT baldų norisi verkti doh.gif Nesakau, kad visiškai nėra, ką pirkti. Būna neblogų dalykų už padorią kainą, ir, pvz., mes namą tikrai nežadame apstatyti vien Ikea (bet čia pirmiausia todėl, kad ten tiesiog nėra visko, ko mes norėtumėme biggrin.gif ). Bet va pavyzdys, nusipirkome odinę sofą, prie jos reikia kavos staliuko. Ikėjiniai man netinka (ta prasme, tiesiog neatitinka mano vizijos ir kuriamo stiliaus). Radau lyg tinkantį SBA. Bet kaina - 450 lt doh.gif doh.gif doh.gif Blyn, Ikėjoje valgomąjį stalą galima už tokius pinigus galima nusipikrti, o čia faneruotas kavos staliukas 75x75 cm doh.gif Nu nenormalūs pinigai, mano manymu. O juk daugeliui baldų taip užkeltos kainos verysad.gif Kas dar baisiau, tos kainos nereiškia, jog daiktai kokybiški verysad.gif
O kas dėl tų anglų... Iš kažko girdėjau, kad kokie pasipūtę vokiečiai ar anglai "varo" ant Ikėjos, bet patys patyliom ten perka biggrin.gif O ir tas pasakymas, jog "o, turite LT Ikea" reiškia, jog baldus atpažįsta, vadinasi patys ten lankosi ir žino asortimentą (o gal ir patys turi ax.gif ) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti