Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(meile_G @ 2012 02 16, 13:55)
Assembled size
Pillow length: 50 cm
Pillow width: 80 cm
Filling weight 1: 800 g
Filling weight 2: 550 g
Total weight 1: 1350 g
Total weight 2: 625 g
Quilt length: 200 cm
Quilt width: 150 cm

aciu, man iskleidus tik gramus rode g.gif

QUOTE(Patricia Mode @ 2012 02 16, 14:02)
lenkiskam variante pagalve bus 50x60 cm

aha, jau visas pacekinau, man riekia 50x80 sad.gif
Atsakyti
Pasidaviau vyro burbėjimams, kad nesąmonė paskutinius pinigus sukišti į prestižinį butą, o apstatyti vien Ikea ir nusprendžiau pažiūrėti kuo čia ją "atmiešti", bet kai permečiau akimis lietuviškąją pasiūlą doh.gif Atrodo kaina padori, bet tai šen tai ten brokas, tai durelės nesueina, tai dizainas be ryšio... Žodžiu, bent jau praktiškumu ir kokybe už atitinkamą kainą Ikėja nepralenkiama ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 16, 14:22)
3a ir yra pavasarine, o jei dar ne pukai, tai kazko ziemai nelabai ir galima buvo tiketis
Papildyta:

QUOTE(Forgete @ 2012 02 16, 14:25)
o mes sita irgi pirkom, man labai patinka, kadangi nemegstu sunkiu antklodziu,  tai si tikrai super. Ir silumos man pakanka.

siaip ir man ji patinka. Tik pries tai naudojau Merkio sintetiniu uzpildu (kitokiu uzpildu negaliu), tai kai pakeiciau i sia - ji tokia lengva ir plonesne pasirode. Nors Merkio irgi buvo pagal siltumo skale Nr. 3. O as ziema megstu silciau isirausti. doh.gif Bet dabar jau pripratau ir su sia susigyvenau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(atenee @ 2012 02 16, 13:24)
turiu šitą, man patinka, nenusiskalbė, nei sagučių nei kitokių užsegimų ji neturi.

dekui uz atsakyma. Svarstau tarp sios ir tos kitos ryskios languotos BRUNKRISSLA patalynes. Tai IKEA patalyniu uzvalkalai visi be saguciu ar uztrauktuku, taip?
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 16, 14:50)
Pasidaviau vyro burbėjimams, kad nesąmonė paskutinius pinigus sukišti į prestižinį butą,

protingas labai Jūsų vyras 4u.gif
man išvis nesuvokiama kaip galima pirkti brangius baldus, kurie ankščiau ar vėliau atsibos, nusiniokos...
nebent tai būtų ąžuoliniai baldai biggrin.gif arba geras antikvaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2012 02 16, 09:18)
buvo kilusi tokia mintis nusidazyti, bet kazin kaip pavyktu:) aciu smile.gif

manau kad pavyktu nusidazyti ir visai neprastai su voleliu,nors man atrodo jei pirktum balta lova ir uzdetum grazia ryskia patalyne tai vaizdas butu tikrais grazus,ir prie baltos lovos bet kokia pataline ir bet koks interjeras puikiai tiks!
Atsakyti
Sveiki, renkuosi stalines lempas ir pakabinama sviestuva miegamajam. Kadangi vaikas yra, noretusi kad gaubtai butu ne stikliniai. Gal kas ka jau turit ir galetumet pasiulyt is ikejos?
Bent jau gal kas matet gyvai sias lempas ir ka manot?
user posted image
Atsakyti
pipire va cia tokios butu vaikisko patalines is ikea
http://www.ikea.com/...ducts/60107753/
Atsakyti
Mes pirkos antklode +365 serijos. 6 silumos lygio. jokiu priekaistu neturiu. Kadangi rinkausi specialiai sintetiniu uzpildu ir kvepuojanciu, galiu pasakyti kad mano priekabes visas atlaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 16, 15:53)
protingas labai Jūsų vyras  4u.gif 
man išvis nesuvokiama kaip galima pirkti brangius baldus, kurie ankščiau ar vėliau atsibos, nusiniokos...
nebent tai būtų ąžuoliniai baldai  biggrin.gif  arba geras antikvaras  smile.gif

na kitiem juk reikia pirkti brangius, tam kad patys zinotu ir kitiem galetu papasakoti kokie brangus ju baldai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglija001 @ 2012 02 16, 16:07)
Sveiki, renkuosi stalines lempas ir pakabinama sviestuva miegamajam. Kadangi vaikas yra, noretusi kad gaubtai butu ne stikliniai. Gal kas ka jau turit ir galetumet pasiulyt is ikejos?
Bent jau gal kas matet gyvai sias lempas ir ka manot?
user posted image

gyvai maciau visai neblogos turiu pastebeti
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 16, 16:12)
na kitiem juk reikia pirkti brangius, tam kad patys zinotu ir kitiem galetu papasakoti kokie brangus ju baldai smile.gif

as tai gyvenu ne lietuvoje,tai cia tokio supratimo nera kazkam kazka parodyti ar pasirodyti! tiesa,kai sugebu ikea isigyti ka nors uz kelis eurus kai tuo tarpu tas daktas kainuoja 50e visada savo draugems pasigiriu,kaip gerai prasisukau 4u.gif !!! visi gamintojai juk mus vistiek kasdiena apvagineja blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 16, 16:12)

išskirtinė tauta tie lietuviai lotuliukas.gif
man tai nesuvokiama biggrin.gif

aš tik tiek kad noriu Vilniuje gyventi, jei kas duotų mieste sklypą, statyčiau namą iš molio biggrin.gif ir viskas būtų natural mixed su Ikea cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 16 vasario 2012 - 16:36