QUOTE(amaliute @ 2012 03 09, 13:12)
tai nesuprantu bus komentaru apie si foteli ar as ne cia papuoliau...
http://www.ikea.com/...032/#/S99875790
Konkrečiai fotelio tikriausiai neturi niekas, bet apskritai Ektorp serija, bent kiek girdėjau apie sofas, yra labai nebloga. Užvalkalas nusiima, kas yra gerai, nes galima išskalbti. Dėl medžiagos ilgaamžiškumo sunku kažką pasakyti, bet vėlgi, jeigu jau labai susidėves, tai galima bus naują užvalkalą nusipirkti toje pačioje Ikėjoje, arba pagal esamą pasisiųti naują (gi tikrai nekainuos daugiau, negu pats fotelis). Gal 30 metų ir neatlaikys, na bet ir kaina nėra tokia, kad visam gyvenimui investicija būtų
QUOTE(meile_G @ 2012 03 09, 13:23)
Man asmeniškai šitas kažkaip ne prie širdies, toks, nežinau, grubokos formos. O tas kažkaip labai
Atrodo, ir vyną būtų faina įsipilti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 09, 13:23)
Is nuotraukos atrodo, kad lygintuvas kristi atgal gali laisvai, taip nera?
Aga, ir man iš nuotraukos toks vaizdas susidarė, jog tas lygintuvas vos ne ore kabo ir neaišku, ant ko ir kiek tvirtai laikosi
Louhi, jei pirksi Poang, tai atraportuok paskui, ar fainas, nes labai ir aš noriu
Bet dėl tų medžiagų ir man įdomu, nes ir kaina kažkaip skiriasi, priklausomai nuo medžiagos.
O šiaip mačiau Jysko leidinuke panašius fotelius, bet kažkas čia rašė, jog realiai kažkokie papigiaiski atrodo. Tai Ikėjinai, manau, geresni būtų (ir vizualiai, ir visom kitom prasmėm)