Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(goodly @ 2012 03 07, 10:48)
gal matėte gyvai šį paveikslą?

Ar tik ne sis yra musu skelbimu lentoje?
Atsakyti
Ar yra kokia atskira kategorija, kur sudetos prekes su geltonomis (pigesnemis) kainomis? ax.gif
Atsakyti
idekit nuoroda "mūsų išparduotuvėlė", nerandu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 03 07, 12:02)
idekit nuoroda "mūsų išparduotuvėlė", nerandu.... 4u.gif

skelbimu lenta

Skubb realiai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 06, 16:28)
Besiblaškydama nete užtikau šį puslapioką.
http://www.supernice...php/178/1/mykea
Esmė, kad pasirenki IKEA produktą ir išmeta visus jam pagal išmatavimus tinkančius lidukus. Brangokoka, bet idėjų pasimedžioti galima, ypač vaikams  wub.gif

Nerealu!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
O kaip is cia uzsakyt? g.gif
Labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 03 07, 07:53)
1. O krašteliai skirtingų spalvų pledų skiriasi? IKEA puslapyje matau, kad skiriasi.  bigsmile.gif

2. Kas čia per daiktas? Spėju, kad maistas kažkoks, nes kavinukėje...  g.gif

1. taip, skiriasi.

2. Ikea turi savo valgyklas ir kavinukes. prie kavnukiu dar yra maisto parduotuvele, ten irgi visokiu skaniu dalyku yra, bent jau man.

tai kavinukese pas mus yra labai skanios Shawarmo's (na rabiskas susuktas blynas, vistienas, salotos su padazu). toks nedidelis suktinukas, litais apie 3ltt kainuoja. bet jis man skaniausias fast foodas yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 03 07, 11:57)
1. taip, skiriasi.

2. Ikea turi savo valgyklas ir kavinukes. prie kavnukiu dar yra maisto parduotuvele, ten irgi visokiu skaniu dalyku yra, bent jau man.

tai kavinukese pas mus yra labai skanios Shawarmo's (na rabiskas susuktas blynas, vistienas, salotos su padazu). toks nedidelis suktinukas, litais apie 3ltt kainuoja. bet jis  man skaniausias fast foodas yra  blush2.gif

Ačiū už atsakymus aciuks.gif Apšvietėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 02, 23:06)
Man jos irgi fainos, turime dvi, galvoju dar dvi prigriebti ir išmesti velniop visas senas sovietines taburietkas  rolleyes.gif
O kurios spalvos pirkote? Mano juodos, svarstau apie baltas, bet galvoju, ar neatrodys prasčiau, nes juoda visgi rimtumo duoda kažkiek  biggrin.gif   ax.gif

Ir aš mąstau apie MARIUS taburetes , tik irgi neišsirenku - baltas ar juodas imti g.gif

QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 03 06, 08:21)
<...> mazoji dar toki kilima turi, man jis labai mielas, neplonas, minkstas ir spalvotas <...>

Ooo, ačiū už atsiliepimą apie LUSY BLOM kilimą drinks_cheers.gif Kažkada klausiau apie jį, bet niekas, matyt, neturėjo... Irgi noriu dukrytės kambariui pirkti, toks spalvingas wub.gif

Kaip supratau, šiai pjaustymo lentelei daug pliusų? bigsmile.gif Reikia man, ale ot, pamiršau Kaziuko mugėj nusipirkti, reiks gal šią "jamti" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 07 kovo 2012 - 13:04
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 07, 12:37)

Ooo, ačiū už atsiliepimą apie LUSY BLOM kilimą drinks_cheers.gif Kažkada klausiau apie jį, bet niekas, matyt, neturėjo... Irgi noriu dukrytės kambariui pirkti, toks spalvingas wub.gif

mano mazoji neatsidziaugia, sako cia mergaitiskas kilimas lotuliukas.gif galiu nuotrauka realiai ikelt veliau, jei idomu
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 03 07, 13:11)
mano mazoji neatsidziaugia, sako cia mergaitiskas kilimas  lotuliukas.gif galiu nuotrauka realiai ikelt veliau, jei idomu

Žinoma, įkelkit, ačiū bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Taip, tikrai mergaitiškas, ne visokiuose Seniuose ir Ermitažuose nė su žiburiu nieko panašaus nerandu doh.gif vien tie su trasomis blink.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kokiu atsiliepimu girdejot apie toki STORNÄS stala?
user posted image

nuoroda

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triashne: 07 kovo 2012 - 14:25
Mergaitės, o gal žinote kas iš vežėjų greičiausiai važiuoja į Ikea? Gal net šį savaitgalį bigsmile.gif
Atsakyti