Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(meile_G @ 2012 03 06, 22:44)
Atsiprasau, galvojau, kad pas Jurga kaip ir pas Olega, 10-15 %, tai as jo skaiciuoklej pasiziuriu ir matau, kad ten jau virsija 1:1. Idomu, kokiu kursu tuomet Jurga skaiciuoja  g.gif

Formulė tokia: kaina zlotais*0.84*1.12, t.y. kursas 0,84 + 12% 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi kažkaip jau buvau nusiteikusi pamatyti didesnę sumą litais, nei gavosi zlotais, bet bent jau pagal Jurgos šiandien atsiųstą užsakymo lapą gaunasi mažiau, t.y. pigiau, nei 1:1.
O Ikeamarket veža smulkmenas? Man kas pas Jurgą patinka, jog galima visokių menkniekių užsisakyti (o pas mane daugiausiai jų ir būna biggrin.gif ). Tik gaila, kad ilgai laukti, dabar važiuoja tik kovo 23, o pas mane jau sąrašas paruoštas, norisi, kaip visada, visko ir tuoj pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 07, 00:29)
Aš irgi kažkaip jau buvau nusiteikusi pamatyti didesnę sumą litais, nei gavosi zlotais, bet bent jau pagal Jurgos šiandien atsiųstą užsakymo lapą gaunasi mažiau, t.y. pigiau, nei 1:1.
O Ikeamarket veža smulkmenas?

Veza, va man gi visus skustukus, konservu atidarytuvus paeme. Dar visus tvarkingai vienos spalvos melynus smile.gif O daugiau nezinau, kas cia galetu buti smulkiau.
Atsakyti
Ar yra Ikejoj kokie nors ideklai i virtuvine plautuve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 06, 23:40)
Veza, va man gi visus skustukus, konservu atidarytuvus paeme. Dar visus tvarkingai  vienos spalvos melynus smile.gif O daugiau nezinau, kas cia galetu buti smulkiau.

O nuo kokios sumos į namus veža? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZuikeBalta @ 2012 03 06, 23:20)
lininis audinys labai stiprus, turi antialerginių bei antibakteriologinių savybių, laidus orui, o spalvos neišblunka skalbiant, dėvint. Visa tai padarys Jūsų gyvenimą sveikesnį ir ekologiškesnį.

Ačiū už info, kaip tik turiu mamos man išlaikytų komplektų, pagamintų Panevėžio Liaudies vartojamų prekių gamybos kooperatyvo "Mėta"... Pagal jūsų aprašymą turėtų mano amželį atlaikyt... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 06, 17:28)
Besiblaškydama nete užtikau šį puslapioką.
http://www.supernice...php/178/1/mykea
Esmė, kad pasirenki IKEA produktą ir išmeta visus jam pagal išmatavimus tinkančius lidukus. Brangokoka, bet idėjų pasimedžioti galima, ypač vaikams  wub.gif

Kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 03 07, 00:45)
Ar yra Ikejoj kokie nors ideklai i virtuvine plautuve?  g.gif
taip
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 07, 00:54)
O nuo kokios sumos į namus veža?  ax.gif
300 lt
QUOTE(Avetė @ 2012 03 07, 01:26)
Ačiū už info, kaip tik turiu mamos man išlaikytų komplektų, pagamintų Panevėžio Liaudies vartojamų prekių gamybos kooperatyvo "Mėta"... Pagal jūsų aprašymą turėtų mano amželį atlaikyt...  ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 03 06, 21:56)

oj aciu bigsmile.gif jau maniau, nieks neturi to tv staliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 03 06, 20:43)
1. mes turim zalius ir raudonus, tai nerealus jie man, mazoji nusitempia kartais pasiklot pazaist ant grindu, tai palapines statos, tai i papludimi pasiimam... skalbias puikia, nesusitraukia, praktiskai nesusiburbuliavo.

del stikliniu tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man tokiu asociaciju ner, kazkodel musiskes Bulgarijoj pagamintos  biggrin.gif matyt skirtingom salim skirtingos salys gamina.

2. o siaip be galo megstu Ikea, joje pas mus nerealios savarmos kavinukej  wub.gif

1. O krašteliai skirtingų spalvų pledų skiriasi? IKEA puslapyje matau, kad skiriasi. bigsmile.gif

2. Kas čia per daiktas? Spėju, kad maistas kažkoks, nes kavinukėje... g.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Radus skelbimą nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
gal matėte gyvai šį paveikslą?
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/30185813/

Įdomu kaip atrodo, man baisiai spalvos į miegamąjį tiktų, ale ar nelabai papigiai bigsmile.gif
(bus vaizdzelis - telikas kabo plazm. 107cm, ir šalia paveksliukai už 15lt. lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 07 kovo 2012 - 09:49
QUOTE(goodly @ 2012 03 07, 09:48)
gal matėte gyvai šį paveikslą?
http://www.ikea.com/...ducts/30185813/

Įdomu kaip atrodo, man baisiai spalvos į miegamąjį tiktų, ale ar nelabai papigiai bigsmile.gif 
(bus vaizdzelis - telikas kabo plazm. 107cm, ir šalia paveksliukai už 15lt.  lotuliukas.gif  )

Šitą paveikslą parduoda viena SM narė, LaimingaMamytė (yra skelbimukas mūsų išparduotuvėlėje). Tai ji galėtų plačiau pakomentuoti, kaip atrodo, ir kodėl parduoda biggrin.gif
Atsakyti