Ir aš su klausimu - gal kas turi ir parašys iš patirties
Kokia tikimybė, kad beržo spalvos MALM komoda ir Expedit'as bus skirtingo atspalvio?
Statyčiau šalia, tad nesinorėtų, kad atspalviai skirtųsi, tuo labiau, kad beržo spalvą renkuosi tik todėl, kad abu šie produktai yra tokios spalvos - jei būtų balinto ąžuolo spalvos Expedit'as, rinkčiausi abu ąžuolinius ir tuomet ne taip rūpėtų vienodas jų atspalvis...
Noriu pagirti Jurgą ir jos vyrą Gavau šiandien prekes iš jų.. Viskas vyko labai sklandžiai, email'us rašė nuolat informuodama, kada žada prekes parvežti, kada atveš. Ir paskambino, ir atvežė tiksliai laiku, kaip žadėjo, nors tai ir Kauno pakraštys
Visos pakuotės tvarkingos, švarios - nu viskas čiki piki Dabar laukia darbingas laisvadienis - spintą susukti..
Visos pakuotės tvarkingos, švarios - nu viskas čiki piki Dabar laukia darbingas laisvadienis - spintą susukti..
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 02 15, 14:59)
Noriu pagirti Jurgą ir jos vyrą Gavau šiandien prekes iš jų.. Viskas vyko labai sklandžiai, email'us rašė nuolat informuodama, kada žada prekes parvežti, kada atveš. Ir paskambino, ir atvežė tiksliai laiku, kaip žadėjo, nors tai ir Kauno pakraštys
sveiki, o kokiom salygom i Kauna Jurga veza?jei nera paslaptis?aciu
laba, gal zinot, kas Klaipėdoje užsiima ikejos vežimu, kad butu patikimas zmogus? ir kaip ta procedura vyksta, nes niekad neturejau su ikea reikalu:)
Papildyta:
[quote=Alchemie,2012 02 15, 15:35]
Mes turime virs kriaukles spintele su veidrodziu, priekaistu neturiu. Nudazyta atspariais dazais dregmei, man grazu..as baisiai noreciau ir tos stovincios su gurdiu stalciuku kosmetikai ir papuosalams ir stiklinems durelems, ale..ner kur statyt :verys
kokios ji tiksliai spalvos ar gryn balta, kitoks tas baltumas?
Papildyta:
Mes turime virs kriaukles spintele su veidrodziu, priekaistu neturiu. Nudazyta atspariais dazais dregmei, man grazu..as baisiai noreciau ir tos stovincios su gurdiu stalciuku kosmetikai ir papuosalams ir stiklinems durelems, ale..ner kur statyt :verys
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 15, 15:35)
Jei albumelyje Lidingo virtuve, tai ne mano, mano buvo tik i tema ideta. Tai pas mus plyteles su bambukais lenkiskos Pradyz is vonios serijos
Aisku, idomu kieno ta virtuve? Skaitau dabar senas temas gal ir jusu virtuve rasiu
QUOTE(petrovna @ 2012 02 15, 16:10)
sveiki, o kokiom salygom i Kauna Jurga veza?jei nera paslaptis?aciu
Na, nežinau tų sąlygų bet manau, kad - palankiom Man mokama suma gavosi mažesnė, nei pagal kitų vežėjų kainų skaičiuokles buvau pasiskaičiavusi. Užsakymas nemažas (už 2000 zlotų), tai atvežė į namus. Už atvežimą tik 10Lt ima (na, aš arbatpinigių palikau, nes tikrai viskuo patenkinta, ir vežti pas mane toli reikėjo, ir privažiavimas nekoks.. Tai nustebo vežėjas, tikriausiai nepalepina jo supermamos tuo ).
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 02 15, 17:25)
Na, nežinau tų sąlygų bet manau, kad - palankiom Man mokama suma gavosi mažesnė, nei pagal kitų vežėjų kainų skaičiuokles buvau pasiskaičiavusi. Užsakymas nemažas (už 2000 zlotų), tai atvežė į namus. Už atvežimą tik 10Lt ima (na, aš arbatpinigių palikau, nes tikrai viskuo patenkinta, ir vežti pas mane toli reikėjo, ir privažiavimas nekoks.. Tai nustebo vežėjas, tikriausiai nepalepina jo supermamos tuo ).
Papildyta:
QUOTE(Fluctus @ 2012 02 15, 00:37)
Labas vakaras/rytas/dienas visom ikea-sesėm
Šiandien užtikau savo bažnytkaimy IKEA VÅLLÖ
pardėj, kur viskas atseit po eurą. Net labai labai nustebau. Etikečių žinoma nebuvo, nepirkau, nes nebuvo kur paslėpt, o su šiuo čiūdu per visą miestą, pagalvojau, kad nemarširuosiu
Vat, pasikuisčius, radau kitas panaudojimo galimybes:
Šiandien užtikau savo bažnytkaimy IKEA VÅLLÖ
pardėj, kur viskas atseit po eurą. Net labai labai nustebau. Etikečių žinoma nebuvo, nepirkau, nes nebuvo kur paslėpt, o su šiuo čiūdu per visą miestą, pagalvojau, kad nemarširuosiu
Vat, pasikuisčius, radau kitas panaudojimo galimybes:
prajuokino tos idėjos su laistytuvais...
sveikos, Ikejos fanes, man reikia i nuomojama buta del jaukumo, tad ieskau pigesniu daikciuku, visgi, jei teko kam matyti ir ciupineti,laukciau komentaru
http://www.ikea.com/...ducts/20206095/
http://www.ikea.com/...ducts/00175132/ o cia jau "gatavas" paruostas kabinimui?
http://www.ikea.com/...ducts/10135659/ o tos kedes vyra normalu atlaikytu kazin?
http://www.ikea.com/...ducts/20206095/
http://www.ikea.com/...ducts/00175132/ o cia jau "gatavas" paruostas kabinimui?
http://www.ikea.com/...ducts/10135659/ o tos kedes vyra normalu atlaikytu kazin?
Gal kas tokia virtuvine plautuve turi. Labai man jos uzreike
Domina patalynės:
gal kuri turite šią?
Ką gero/blogo galite pasakyti? Kaip dėvisi? Ar šios patalynės užvalkalas turi užtrauktuką ar sagutes? baisiai nepatinka, kai lenda kaldra. Nusipirkau šią :
Viskas su ja gerai, bet jokio užtrauktuko ar sagų neturi. Nepagalvojau, pasidomėti, prieš perkant.
O gal dar kuri turite šią? Kaip ji?
Dar kažkada klausiau pati dėl kaldrų, tai dabar pasisakau - pirkau šią, nes reikėjo nebrangios sistetiniu užpildu kaldros. Nebloga, tačiau nors pagal šiltumo skalę yra Nr. 3, galiu pasakyti, kad į plonesniąją pusę. Tokia pavasarinė kaldra. Labai lengva ji.
gal kuri turite šią?
Ką gero/blogo galite pasakyti? Kaip dėvisi? Ar šios patalynės užvalkalas turi užtrauktuką ar sagutes? baisiai nepatinka, kai lenda kaldra. Nusipirkau šią :
Viskas su ja gerai, bet jokio užtrauktuko ar sagų neturi. Nepagalvojau, pasidomėti, prieš perkant.
O gal dar kuri turite šią? Kaip ji?
Dar kažkada klausiau pati dėl kaldrų, tai dabar pasisakau - pirkau šią, nes reikėjo nebrangios sistetiniu užpildu kaldros. Nebloga, tačiau nors pagal šiltumo skalę yra Nr. 3, galiu pasakyti, kad į plonesniąją pusę. Tokia pavasarinė kaldra. Labai lengva ji.
[quote=Vi_zija,2012 02 15, 16:18]
[/quote]
balta, ne tokia kaip Aspelund
[/quote]
balta, ne tokia kaip Aspelund