Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

Ir aš su klausimu - gal kas turi ir parašys iš patirties smile.gif
Kokia tikimybė, kad beržo spalvos MALM komoda ir Expedit'as bus skirtingo atspalvio?
Statyčiau šalia, tad nesinorėtų, kad atspalviai skirtųsi, tuo labiau, kad beržo spalvą renkuosi tik todėl, kad abu šie produktai yra tokios spalvos - jei būtų balinto ąžuolo spalvos Expedit'as, rinkčiausi abu ąžuolinius ir tuomet ne taip rūpėtų vienodas jų atspalvis...
Atsakyti
Noriu pagirti Jurgą ir jos vyrą thumbup.gif Gavau šiandien prekes iš jų.. Viskas vyko labai sklandžiai, email'us rašė nuolat informuodama, kada žada prekes parvežti, kada atveš. Ir paskambino, ir atvežė tiksliai laiku, kaip žadėjo, nors tai ir Kauno pakraštys smile.gif
Visos pakuotės tvarkingos, švarios - nu viskas čiki piki 4u.gif Dabar laukia darbingas laisvadienis - spintą susukti..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 02 15, 14:59)
Noriu pagirti Jurgą ir jos vyrą  thumbup.gif  Gavau šiandien prekes iš jų.. Viskas vyko labai sklandžiai, email'us rašė nuolat informuodama, kada žada prekes parvežti, kada atveš. Ir paskambino, ir atvežė tiksliai laiku, kaip žadėjo, nors tai ir Kauno pakraštys  smile.gif
Visos pakuotės tvarkingos, švarios - nu viskas čiki piki  4u.gif  Dabar laukia darbingas laisvadienis - spintą susukti..

sveiki, o kokiom salygom i Kauna Jurga veza?jei nera paslaptis?aciu
Atsakyti
laba, gal zinot, kas Klaipėdoje užsiima ikejos vežimu, kad butu patikimas zmogus? ir kaip ta procedura vyksta, nes niekad neturejau su ikea reikalu:)

Papildyta:
[quote=Alchemie,2012 02 15, 15:35]
Mes turime virs kriaukles spintele su veidrodziu, priekaistu neturiu. Nudazyta atspariais dazais dregmei, man grazu..as baisiai noreciau ir tos stovincios su gurdiu stalciuku kosmetikai ir papuosalams ir stiklinems durelems, ale..ner kur statyt :verys

kokios ji tiksliai spalvos ar gryn balta, kitoks tas baltumas?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 15, 15:35)
Jei albumelyje Lidingo virtuve, tai ne mano, mano buvo tik i tema ideta. Tai pas mus plyteles su bambukais lenkiskos Pradyz is vonios serijos rolleyes.gif

Aisku, idomu kieno ta virtuve? Skaitau dabar senas temas gal ir jusu virtuve rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 02 15, 16:10)
sveiki, o kokiom salygom i Kauna Jurga veza?jei nera paslaptis?aciu

Na, nežinau tų sąlygų biggrin.gif bet manau, kad - palankiom 4u.gif Man mokama suma gavosi mažesnė, nei pagal kitų vežėjų kainų skaičiuokles buvau pasiskaičiavusi. Užsakymas nemažas (už 2000 zlotų), tai atvežė į namus. Už atvežimą tik 10Lt ima (na, aš arbatpinigių palikau, nes tikrai viskuo patenkinta, ir vežti pas mane toli reikėjo, ir privažiavimas nekoks.. Tai nustebo vežėjas, tikriausiai nepalepina jo supermamos tuo biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 02 15, 17:25)
Na, nežinau tų sąlygų  biggrin.gif  bet manau, kad - palankiom  4u.gif  Man mokama suma gavosi mažesnė, nei pagal kitų vežėjų kainų skaičiuokles buvau pasiskaičiavusi. Užsakymas nemažas (už 2000 zlotų), tai atvežė į namus. Už atvežimą tik 10Lt ima (na, aš arbatpinigių palikau, nes tikrai viskuo patenkinta, ir vežti pas mane toli reikėjo, ir privažiavimas nekoks.. Tai nustebo vežėjas, tikriausiai nepalepina jo supermamos tuo  biggrin.gif ).

clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Fluctus @ 2012 02 15, 00:37)
Labas vakaras/rytas/dienas visom ikea-sesėm
user posted image
Šiandien užtikau savo bažnytkaimy IKEA VÅLLÖ
pardėj, kur viskas atseit po eurą. Net labai labai nustebau. Etikečių žinoma nebuvo, nepirkau, nes nebuvo kur paslėpt, o su šiuo čiūdu per visą miestą, pagalvojau, kad nemarširuosiu smile.gif
Vat, pasikuisčius, radau kitas panaudojimo galimybes:

lotuliukas.gif prajuokino tos idėjos su laistytuvais... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, Ikejos fanes, man reikia i nuomojama buta del jaukumo, tad ieskau pigesniu daikciuku, visgi, jei teko kam matyti ir ciupineti,laukciau komentaru
http://www.ikea.com/...ducts/20206095/
http://www.ikea.com/...ducts/00175132/ o cia jau "gatavas" paruostas kabinimui?
http://www.ikea.com/...ducts/10135659/ o tos kedes vyra normalu atlaikytu kazin?
Atsakyti
Gal kas tokia virtuvine plautuve turi. Labai man jos uzreike

user posted image
Atsakyti
Domina patalynės:

gal kuri turite šią?
user posted image
Ką gero/blogo galite pasakyti? Kaip dėvisi? Ar šios patalynės užvalkalas turi užtrauktuką ar sagutes? baisiai nepatinka, kai lenda kaldra. doh.gif Nusipirkau šią :
user posted image
Viskas su ja gerai, bet jokio užtrauktuko ar sagų neturi. Nepagalvojau, pasidomėti, prieš perkant. doh.gif

O gal dar kuri turite šią? Kaip ji?
user posted image

Dar kažkada klausiau pati dėl kaldrų, tai dabar pasisakau - pirkau šią, nes reikėjo nebrangios sistetiniu užpildu kaldros. Nebloga, tačiau nors pagal šiltumo skalę yra Nr. 3, galiu pasakyti, kad į plonesniąją pusę. Tokia pavasarinė kaldra. Labai lengva ji.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 15 vasario 2012 - 20:05
Ir as atkeliauju su klausimu smile.gif 4u.gif

Randu tik siuos "organizerius", gal dar yra kazkokiu? Nelabai gaudausi ikea platybese..

skubb
kusiner
Atsakyti
[quote=Vi_zija,2012 02 15, 16:18]
[quote=Alchemie,2012 02 15, 15:35]
Mes turime virs kriaukles spintele su veidrodziu, priekaistu neturiu. Nudazyta atspariais dazais dregmei, man grazu..as baisiai noreciau ir tos stovincios su gurdiu stalciuku kosmetikai ir papuosalams ir stiklinems durelems, ale..ner kur statyt :verys

kokios ji tiksliai spalvos ar gryn balta, kitoks tas baltumas?
[/quote]
balta, ne tokia kaip Aspelund
Atsakyti