sonne, gaivus , grazus kambariukas
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 06, 20:06)
O, geras, aš kaip tik neseniai "atradau" šitą pledą ir įsidėjau jau į pirkinių sąrašą sekančiam užsakymui. Patiko ir kaina, ir krašteliai, tikiuosi realybėje bus fainas. O tie IRMA patys iš savęs nėra blogi, labai smagiai tarnauja lauke pasitiesti piknikui
Turiu ir aš šitas, tikrai fainos, ypač Mojito kokteiliams
Tik kiekvieną kartą gerdama ir matydama ant dugno užrašą "Made in Russia" jaučiuosi lyg geriu iš tų tokių tarybinių stiklinių. Nežinau, kodėl čia man tokios asociacijos
Turiu ir aš šitas, tikrai fainos, ypač Mojito kokteiliams
Tik kiekvieną kartą gerdama ir matydama ant dugno užrašą "Made in Russia" jaučiuosi lyg geriu iš tų tokių tarybinių stiklinių. Nežinau, kodėl čia man tokios asociacijos
mes turim zalius ir raudonus, tai nerealus jie man, mazoji nusitempia kartais pasiklot pazaist ant grindu, tai palapines statos, tai i papludimi pasiimam... skalbias puikia, nesusitraukia, praktiskai nesusiburbuliavo.
del stikliniu tai man tokiu asociaciju ner, kazkodel musiskes Bulgarijoj pagamintos matyt skirtingom salim skirtingos salys gamina.
o siaip be galo megstu Ikea, joje pas mus nerealios savarmos kavinukej
QUOTE(grange @ 2012 03 06, 19:40)
nu aš pamenu, kad kažkuri buvo rašius, kad patiko, tai negali sakyt, kad 100 proc. neigiami buvo
vaa apie tą juodą aš ir kalbėjau, o pas mus jo jau nebėr, tipo sakė pasibaigė prekyboj, tai dabar kažkoks kitoks, ilgesnia rankena ir tie spalvoti o gal vėl užvežė.. nu reiks savaitgalį gal patraukt link ikėjos.
vaa apie tą juodą aš ir kalbėjau, o pas mus jo jau nebėr, tipo sakė pasibaigė prekyboj, tai dabar kažkoks kitoks, ilgesnia rankena ir tie spalvoti o gal vėl užvežė.. nu reiks savaitgalį gal patraukt link ikėjos.
grange as irgi nusipirkau kazkieno pagyrimu paskaicius, bet tikrai skaiciau apie sita pailga. mat ji sunys, ne karve kainavo. o juoda pavyko gal is trecio vaziavimo nusipirkti, tai budavo tai nebudavo, bet finale turiu ir labai dziaugiuosi
O sakykit per tą sijotuvą nebyra iškart? Kai nuspaudi mygtuką, tai tik tada?
QUOTE(Sense @ 2012 03 06, 21:52)
va ČIA matosi kaip jis veikia
QUOTE(trixy @ 2012 03 06, 18:25)
Turiu sias http://www.ikea.com/...ducts/10100443/ visu dydziu... Siaip patogios, tik rankeneles kaista... Naudoju jau kokius 4 metus.
Papildyta:
QUOTE(Gaske @ 2012 03 06, 17:49)
Kas gali pasakyti, koks šių pakabintų daiktelių aukštis (nuo rankenėlės iki apačios):
Ačiū pagelbėsiančioms
Ačiū pagelbėsiančioms
23 cm.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 06, 18:42)
maniškei dabar 4.5, pagal ją ir vertinau. daželiuose gi panašaus aukščio staliukai ir kėdutės, sėdi iki priešmokyklinės
Niu turbūt, nesiginčyju reikia pagal patį vaiką žiūrėt turbūt. gal manosios per didelės buvo pagal amžių, nes ir keliukai nepatogiai buvo ir tikrai kūprinos, akivaizdu kad negerai buvo..
QUOTE(Almost @ 2012 03 06, 18:46)
aš net pasijutau kažkaip nejaukiai, kai jau kelintą kartą perskaitau, kad kažkas atsiliepimus rašė apie skustuką
esu rašius aš apie šitos serijos, bet ne šitą pailgą, o
esu rašius aš apie šitos serijos, bet ne šitą pailgą, o
neturėtum, gi niko neminėjau aš neprisimenu tikrai ,kas rašė, bet kad buvo rašyta tai žinau, du metai atgal turbūt, gal 1.5...
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 06, 19:06)
nuėjau specialiai pažėt, pas mane Bulgarijoj
QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 06, 20:23)
Manrods, Jūs labai ne ten pataikėt...
pasireklamuot norėjo...
QUOTE(auksine @ 2012 03 05, 23:38)
merginos, help gavau ta maiseliu detuva, galvojau jis mazesnis perpus, ir isivaizdavau, kad i ji kisi belekaip maisiukus mazus tuos, ir pro tas skyles paskui istrauki, bet kai jis toooks didelis, tai gal kazka ne taip supratau? kaip jus tuos maisiukus ten kisat? ir didelius ar dedat?
dar gavau TRYGG tai super duper, vyras net ivertino, o kaina suzinojes dar labiau ivertino
dar gavau TRYGG tai super duper, vyras net ivertino, o kaina suzinojes dar labiau ivertino
Pas mane 2 tokie deklai. Vienas didelems maisams, kitas maziukams. Ikisu per virsu, paskui istraukiu per tas skyles sonuose.
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2012 03 03, 21:02)
merginos, gal turi kuri toki Hemnes serijos staleli televizoriui?
http://www.ikea.com/...ducts/60176299/
domina, kiek cm yra to skyrelio virs stalciu aukstis? jei turit kas, gal galetumet pamatuot?
http://www.ikea.com/...ducts/60176299/
domina, kiek cm yra to skyrelio virs stalciu aukstis? jei turit kas, gal galetumet pamatuot?
10.8 cm
QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 06, 16:28)
Besiblaškydama nete užtikau šį puslapioką.
http://www.supernice...php/178/1/mykea
http://www.supernice...php/178/1/mykea
Kaip fainai Patinka
QUOTE(keistuole @ 2012 03 06, 20:16)
o iki kokio amžiaus vaikams jis komfortiškas bus?
Kažkaip galvoju, ar ne per vėlu jau maniškiams pirkt
Kažkaip galvoju, ar ne per vėlu jau maniškiams pirkt
Ketvirtam tai pats tas, bet va kitiem tai jau gal nelabai.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 06, 20:35)
iki kokių 6 metukų sakyčiau
Kad nea, netelpa iki tiek, nors aukstoka mergina penkeriu sveciavosi. Galvociau jis gal iki ketveriu metu, o veliau jau galima ka nors labiau tasojamo. Maniskio staliuko medines dalys jau tusinuku ir plastelinu ispaisytos. QUOTE(Hennessy @ 2012 03 06, 21:06)
Man irgi Ir man tai labai patinka. Ir vis pagalvoju, kodel ant tu mazuju stikliniu yra "made in china", man "made in russia" atrodo tokia laiko patikrinta kokybe Pirkau stiklines ne LenkijojQUOTE(Sense @ 2012 03 06, 21:52)
Byra, bet tipiniu atveju uzsikimstu greit, o tas malunelis ispurena, nereikia purtyti Vis pamirstu parasyti, sitas daiktas barnslignuo Antilop kedutes dabar labai puikiai tarnauja ties Kritterio lovytes vidines apsaugeles puse.
Ir dar, gal kuri nesenai is Ksystofo uzsakinejot? Pas juos pasikeite taisykles, nori, kad butu is anksto sumoketa pavedimu. Ir paskaiciuoja kazkaip ne 1:1, bet daugiau. Man tai taip nepatinka ir netinka... vien del to, kad kartais is viso uzsakymo nebuna visu prekiu ir niekas negali garantuoti, kad jos bus parduotuveje, ir dar kai ne viena karta esu pirkus is ju, tai galetu ir pasitiketi. Sakau, gal jiems dabar idomus tik stambus baldu uzsakymai.
Dabar labiausiai apsimoka is ikeamarket uzsakineti
QUOTE(meile_G @ 2012 03 06, 23:29)
Dabar labiausiai apsimoka is ikeamarket uzsakineti
o man atrodo, kad pas Jurgą ikeamarket skaičiuoja 1:1, pas Jurgą pigiau litais gaunasi.
QUOTE(spaliukė @ 2012 03 06, 22:35)
o man atrodo, kad pas Jurgą ikeamarket skaičiuoja 1:1, pas Jurgą pigiau litais gaunasi.
Pritariu, kad pas Jurgą pigiau - ką tik patikrinau šiandien gautame užsakymų lape - prekės, kurios kaina 200zl, kaina litais yra 188,16
QUOTE(2626 @ 2012 03 06, 23:38)
Pritariu, kad pas Jurgą pigiau - ką tik patikrinau šiandien gautame užsakymų lape - prekės, kurios kaina 200zl, kaina litais yra 188,16
Atsiprasau, galvojau, kad pas Jurga kaip ir pas Olega, 10-15 %, tai as jo skaiciuoklej pasiziuriu ir matau, kad ten jau virsija 1:1. Idomu, kokiu kursu tuomet Jurga skaiciuoja