Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(grange @ 2012 03 05, 21:04)
o tie skustukai man ir buvo totali nesąmonė. gal tau patiks, bet man tas judėjimas nervino, nemokėjau elgtis normaliai, išmečiau  schmoll.gif  nepamainomas tas senasis juodu kotu, kur stabilus, kaip gaila, kad nebėra, koks aštrus ir geras  sad.gif

O ir skuta taip tauuupiai, ir kaip man atrode, kad SM buvo geri atsiliepimai apie juos doh.gif

Labai maloniai nustebino sijotuvas Idealisk. Tikejausi tiesiog puoduko su skylutem apacioje, o cia visas sumanymas pasirodo. Apacioje yra 'malunelis', tai nereikia sukioti puoduko barstant, tik prie rankeneles svirtele spausti. user posted image
As ji praeita savaite uz 15 zlotu pirkau, o dabar raso, kad tik 8
Papildyta:
[B]Sakykit, kas dabar pirmieji vaziuoja? Si savaitgali? Ikeamarket raso, kad tik 15a diena[/B]
Atsakyti
Aha sitas sijotuvas tai thumbup.gif vaikai labai megsta man padeti su juo
man irgi reikia visokiu pamirstu daiktu doh.gif
Ale geras..atpigo kaip tas sijotuvas blink.gif as irgi pirkau uz 15 zlotu, tik kursas buvo 0.76, tai biski pigiau isejo, nei dabar.
Atsakyti
Gal sita vaikiska staliuka su kedutem kas matet gyvai ar turit?

http://www.ikea.com/...ducts/50178411/

Idomu, nera jis labai "skystas", kaina tai nedidele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 03 06, 14:13)
Gal sita vaikiska staliuka su kedutem kas matet gyvai ar turit?
Idomu, nera jis labai "skystas", kaina tai nedidele  g.gif

Turim gyvai smile.gif Geras jis
Atsakyti
Sveiki,

Prireikė vėl jūsų patarimo? Gal kas kada matėt, čiupinėjot šią komodą KULLEN. Mums reikia kažko panašaus į vonią. Ar stalčiai neiškris po mėnesio naudojimo, kaina bent jau iš mažųjų.
Atsakyti
QUOTE(spalvyte @ 2012 03 06, 14:04)
Sveiki,

Prireikė vėl jūsų patarimo? Gal kas kada matėt, čiupinėjot šią komodą KULLEN. Mums reikia kažko panašaus į vonią. Ar stalčiai neiškris po mėnesio naudojimo, kaina bent jau iš mažųjų.

Kazin kaip sios fanieruotes santykis sudregme...Ivertinus kaina, tai itariu, kad gali liudnai pasibaigti gan greitai.

Labs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvyte @ 2012 03 06, 15:04)
Sveiki,

Ieskokite tarp vonios baldu, kurie atsparus dregmei, sitai tikrai netiks vonios aplinka, vien paziurejus is ko ji padaryta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite koki puoda, keptuve is IKEA? Laukiu rekomendaciju. 4u.gif
Atsakyti
Besiblaškydama nete užtikau šį puslapioką.
http://www.supernice...php/178/1/mykea
Esmė, kad pasirenki IKEA produktą ir išmeta visus jam pagal išmatavimus tinkančius lidukus. Brangokoka, bet idėjų pasimedžioti galima, ypač vaikams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 03 05, 22:38)
merginos, help biggrin.gif gavau ta maiseliu detuva, galvojau jis mazesnis perpus, ir isivaizdavau, kad i ji kisi belekaip maisiukus mazus tuos, ir pro tas skyles paskui istrauki, bet kai jis toooks didelis, tai gal kazka ne taip supratau? blush2.gif  kaip jus tuos maisiukus ten kisat? ir didelius ar dedat?
dar gavau TRYGG tai super duper, vyras net ivertino, o kaina suzinojes dar labiau ivertino biggrin.gif

man taip pat, dėja, tas maišiukų dėklas netiko rolleyes.gif nors tieek pagyrų jam buvo... tiesiog parametrai netiko smile.gif

gal kas turi šią skalbinių dėžę. Bandysiu įsigyti :
http://www.ikea.com/...ucts/S29874609/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 06 kovo 2012 - 15:33
QUOTE(Amelita @ 2012 03 02, 22:13)
Dekui uz nuorodas.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tik negavau jokiu atsiliepimu apie puodus, keptuves... Gal kas galit ka rekomenduot?

Turiu šį rinkinį, esu patenkinta, tik jo neužteko, šeimyna didelė, tad papildomai dasipirkau. Patogūs gabaritai, galima plauti indaplovėje, gražus dizainas, dar nėra niekas prisvilę hihihi.gif (tfu tfu tfu).
Nežinau ką dar ir parašyti smile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/60139363/
Atsakyti
Kas gali pasakyti, koks šių pakabintų daiktelių aukštis (nuo rankenėlės iki apačios):

user posted image

Ačiū pagelbėsiančioms mirksiukas.gif
Atsakyti