Taiko, taiko korteles nuolaidas, tik kortele priduoti riekia, nors tokia, jie ir patys gal turi.
lamplig superine lenta. jei parduodat, paimsiu draugei dovanu, tik as Vilniuje
Tiesa, gavom dumtrauki, dabar vyras irengineja ir skubb dezutes, nu nerealioooooooooooos drauges pamate is karto visoms trims prieike. Dizainas superinis
QUOTE(Alchemie @ 2012 03 04, 10:37)
skubb dezutes, nu nerealioooooooooooos drauges pamate is karto visoms trims prieike. Dizainas superinis
o būtent kokias pirkot?
aš vis į jas pasižiūriu, bet nenusprendžiu, ko man reikia
QUOTE(Hennessy @ 2012 03 02, 23:06)
Prašom-prašom, gi tam čia ir esame
Man jos irgi fainos, turime dvi, galvoju dar dvi prigriebti ir išmesti velniop visas senas sovietines taburietkas
O kurios spalvos pirkote? Mano juodos, svarstau apie baltas, bet galvoju, ar neatrodys prasčiau, nes juoda visgi rimtumo duoda kažkiek
Man jos irgi fainos, turime dvi, galvoju dar dvi prigriebti ir išmesti velniop visas senas sovietines taburietkas
O kurios spalvos pirkote? Mano juodos, svarstau apie baltas, bet galvoju, ar neatrodys prasčiau, nes juoda visgi rimtumo duoda kažkiek
as emiau ir baltas ir juodas, tiesiog i atskiras vietas, abi spalvos ziurisi gerai:) man asmeniskai juodos grazesnes,na,bet ziurint prie ko derinsit
ir aciu visoms del Trofast, kurios mielai pasidalijo patarimai:) visgi pirkom pusini varianta, nu bet fantastika, visus zaislus sukisau,o ant virsaus labai graziai visokie dideli minksti zaislai susideda, gavos jaukus zaislu kampelis,o ir tvirtumas neisspasakytas, zodziu, tikrai super
velgi,neprisimenu kuri uzrodete frotiniu ju ranksluoscius,perku jau antra karta, superines spalvos,neblunka,nenusiskalbia ir visai neploni,kaip uz tokia kaina 12.99zl velgi super,pas mus nei maxej nei seniuos uz tokia kaina nieko nerasi,o ir kokybe liuksiska
QUOTE(asterra @ 2012 03 03, 10:34)
aha, tik didesniems vaikams, maniskis 1,5m dar nepasiekia kriaukles nu bet tai nieko, uzaugs kada nors
maniškis visur nešiojasi ir visur viską pasiekia su šita
http://www.ikea.com/...ducts/80159519/
O ir man pačiai labai ji patogi pasilipt ką nors pasiekt. Virtuvėj neturim stalo ir kėdžių, todėl ant jos ir atsisėdu kartais, pailsinu kojas
Pirkau tokias http://www.ikea.com/...ducts/00192631/
nors man reiktu, kad butu kokiais 10 cm ilegsnes, nes stalcuiuose lieka vietos galiukas. bet i tas mazas sudejau maziuke kojnytes ir kelnaites tai
nors man reiktu, kad butu kokiais 10 cm ilegsnes, nes stalcuiuose lieka vietos galiukas. bet i tas mazas sudejau maziuke kojnytes ir kelnaites tai
sorry uz off topika
kazkuri rekomendavot peiliu galastuva, tai cia sitas?
http://www.pasiulymu...mpaign=kartu.lt
kazkuri rekomendavot peiliu galastuva, tai cia sitas?
http://www.pasiulymu...mpaign=kartu.lt
QUOTE(petrovna @ 2012 03 04, 12:12)
velgi,neprisimenu kuri uzrodete frotiniu ju ranksluoscius,perku jau antra karta, superines spalvos,neblunka,nenusiskalbia ir visai neploni,kaip uz tokia kaina 12.99zl velgi super,pas mus nei maxej nei seniuos uz tokia kaina nieko nerasi,o ir kokybe liuksiska
Įmeskit, prašau, šito "stebuklo" nuorodą
Laba diena,
Kažkas rašė, kad šiuos maišelius naudoja po kelis kartus. Ar jie su "užtrauktukais", ar tiesiog užspaudžiami?
Kažkas rašė, kad šiuos maišelius naudoja po kelis kartus. Ar jie su "užtrauktukais", ar tiesiog užspaudžiami?
Labas,
gavau ir as savo uzsakyma Ikeamarketui didelis +
Bandysiu po truputi pasidalinti ispudziais apie prekes.
Pradedant smulkmenom:
Konservu atidarytuvas Sitas yra totali nesamone. Jis pjauna skardine ne is virsaus, bet is sono. Lieka astriu metalu styranti skardine.
O sio bulviu skustuko peiliukas juda vietoje, dar nebandziau naudoti, bet abejoju, ar tas judejimas bus patogus.
Tada gavom ISDANS roletus, esu labai patenkinta juom. Naudosiu vietoj naktiniu uzuolaidu. Ir dabar tas ju baltumas ant lango remo labai patinka, nes kai susuktos, tai visai nesimato. Medziaga tik tokia jautresne, negalima jos visai lenkti, nes iskart lieka zymes. Musu langas is dveju langu, tai didziajam gavom roleta, o mazajam nebuvo, tikiuosi dar atsiras, nes dabar puse taip puse taip
Lempos gaubtas Alvine Parla ir lempos stovas Hemma
Toliau cia isgirtas Mogden tuoleto sepecio laikiklis , dar nepakabinom ir nenaudojom, bet nuvyle... mazas gabaliukas tos keramikos nuskeltas, bet jei be to viskas gerai, tai man nepatiko, kad jis labai garsiai zvanga ta sepeti atgal dedant. Kaip puodai virtuveje, galetu buti kokia guma tarp dankcio ir keramikos
Dar gavom Vilmie uzvalkaliuka pagalvei, bet netinka ji man prie Alvine lempos dabar, kai isskirtingo laiko saraseliu uzsakyma padariau, gal kuria sudomins cia.
Tuomet turim Viserum foto Remeli , merginos, kaip ji pakabinti ant sienos??? Pagal instrukcija pasidaro vielute per viduri, o ka su ja??
Papildyta:
Dar lempa Minut gavom. Viskas gerai, bet realiai ji balta, o laikiklis metalo sidabrinis, pilkas, bet ne rudas ir lempa ne rusva. Nuotraukoje gal lempute spalvota issukta...
gavau ir as savo uzsakyma Ikeamarketui didelis +
Bandysiu po truputi pasidalinti ispudziais apie prekes.
Pradedant smulkmenom:
Konservu atidarytuvas Sitas yra totali nesamone. Jis pjauna skardine ne is virsaus, bet is sono. Lieka astriu metalu styranti skardine.
O sio bulviu skustuko peiliukas juda vietoje, dar nebandziau naudoti, bet abejoju, ar tas judejimas bus patogus.
Tada gavom ISDANS roletus, esu labai patenkinta juom. Naudosiu vietoj naktiniu uzuolaidu. Ir dabar tas ju baltumas ant lango remo labai patinka, nes kai susuktos, tai visai nesimato. Medziaga tik tokia jautresne, negalima jos visai lenkti, nes iskart lieka zymes. Musu langas is dveju langu, tai didziajam gavom roleta, o mazajam nebuvo, tikiuosi dar atsiras, nes dabar puse taip puse taip
Lempos gaubtas Alvine Parla ir lempos stovas Hemma
Toliau cia isgirtas Mogden tuoleto sepecio laikiklis , dar nepakabinom ir nenaudojom, bet nuvyle... mazas gabaliukas tos keramikos nuskeltas, bet jei be to viskas gerai, tai man nepatiko, kad jis labai garsiai zvanga ta sepeti atgal dedant. Kaip puodai virtuveje, galetu buti kokia guma tarp dankcio ir keramikos
Dar gavom Vilmie uzvalkaliuka pagalvei, bet netinka ji man prie Alvine lempos dabar, kai isskirtingo laiko saraseliu uzsakyma padariau, gal kuria sudomins cia.
Tuomet turim Viserum foto Remeli , merginos, kaip ji pakabinti ant sienos??? Pagal instrukcija pasidaro vielute per viduri, o ka su ja??
Papildyta:
Dar lempa Minut gavom. Viskas gerai, bet realiai ji balta, o laikiklis metalo sidabrinis, pilkas, bet ne rudas ir lempa ne rusva. Nuotraukoje gal lempute spalvota issukta...
QUOTE(2626 @ 2012 03 05, 11:20)
Įmeskit, prašau, šito "stebuklo" nuorodą
http://www.ikea.com/...?query=80163597 pirkau kaip virtuvinius o cia vonios http://www.ikea.com/...ducts/10163548/
kažkuri klausėt apie RÖNNSKÄR seriją.. nuomuojamam bute buvo ši, tad tikrai siūlyčiau nepirkti. nuo vandens pabalo. niekuo neatsišveitė.