Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(Avetė @ 2012 02 29, 14:55)
Aha, ir man akis užkliuvo... Jei rasi - informuok  mirksiukas.gif

Ech, stai ka radau: "- Extra drawer inside for convenient storage of small items."
Hemnes naktiniuko staliuko aprase. Tai nera atskirai pirkti, o toks geras daiktas butu..
Atsakyti
Mante - 4u.gif , tokios grazios nuotraukos, kad visai kitaip i tuos daiktus ziuriu thumbup.gif
Atsakyti
Ten pirmoje nuotraukoje Traby sistema, kurios neber cry.gif, o man taip reikiaaaaaaaa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 29, 15:00)
Ten pirmoje nuotraukoje Traby sistema, kurios neber cry.gif, o man taip reikiaaaaaaaa verysad.gif

va va... aš jos šiandien visą pusdienį ieškau... verysad.gif Nuliūdinai

P.S.... daba jau nieko nesuprantu. Kaip ir radau tą Traby... http://www.ikea.com/...ch/?query=Traby ir durelės yra http://www.ikea.com/...ducts/80105060/ Tik spalva čia kažkokia tamsesnė. Arba toj nuotraukoje tikrai labai jau su photoshop nušviesinta, išgryninta viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė: 29 vasario 2012 - 15:35
QUOTE(Žm@nytė @ 2012 02 29, 13:33)
ne lempa, vaza ten, padaryta tik kaip gaubtas wink.gif

Nu gi aš pati ir įdėjau po nuotrauka nuorodą, kur aprašymas, kaip žmogus iš Stocholm vazos pasidarė tą lempą ax.gif Tai kaip ir žinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(meile_G @ 2012 02 29, 14:04)
Kaip Lack gerai atrodo. Bet man rodos prie viso grozio dar ir fotosopas spalvas apsvelnino.

Man irgi atrodo, jog fotošopu pasidarbuota, nes realybėje tas Lack neatrodo jau taip gerai ax.gif

QUOTE(meile_G @ 2012 02 29, 14:04)
lotuliukas.gif Naujiena pasakei

drinks_cheers.gif

QUOTE(Alchemie @ 2012 02 29, 15:00)

O blyn, aš galvojau, kad čia Expeditai kažkaip pagerinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 29 vasario 2012 - 15:28
QUOTE(Laputa @ 2012 02 29, 16:08)
Ech, stai ka radau: "- Extra drawer inside for convenient storage of small items."
Hemnes naktiniuko staliuko aprase. Tai nera atskirai pirkti, o toks geras daiktas butu..

Aha 4u.gif
Atsakyti
Panos, o kurios vezet per Jurga-atveza i namus ar i kokia vieta??
man parase, kad pasiimti prekes kitame Kauno gale... na as negaliu.. neturiu tokios galimybes stalus ir kt.. vaziuot pasiimti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2012 02 29, 16:19)
va va... aš jos šiandien visą pusdienį ieškau...  verysad.gif  Nuliūdinai

P.S.... daba jau nieko nesuprantu. Kaip ir radau tą Traby... http://www.ikea.com/...ch/?query=Traby ir durelės yra http://www.ikea.com/...ducts/80105060/ Tik spalva čia kažkokia tamsesnė. Arba toj nuotraukoje tikrai labai jau su photoshop nušviesinta, išgryninta  viskas

Cia liekanos verysad.gif as sunui nupirkau keturis po du blokelius, tai patenkinta, kad ir stalciai ir dureles ivairios. norejau sau knygoms i meditaciju kambareli, bet tu kur po keturis blokai like po 1 vieneta Wroclave doh.gif klausiau berniuku is Ikeamarket, gal gali Ikea is Wroclawo i Janki atvezti, pasirode, kad negalima verysad.gif o kai jie nuvaziavo ir vietoje paklause, tai janki pasake, kad ju nebebus verysad.gif perverciau Vokietijos, Lenkijos Ikejas (nes ten turiu galimybiu, kad atveztu) irgi dingsta ir nebe atsiranda verysad.gif siiap Traby Lenkijoje gamino
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2012 02 29, 15:53)
Panos, o kurios vezet per Jurga-atveza i namus ar i kokia vieta??
man parase, kad pasiimti prekes kitame Kauno gale... na as negaliu.. neturiu tokios galimybes stalus ir kt.. vaziuot pasiimti... g.gif

Kiek žinau Kaune neišvežioja. Jei didesnių gabaritų užsakymas, bandykit tartis... Man SAVAS tinka, tik laikas nelabai. Bet bandysiu prisiderinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 29, 16:27)

Man irgi atrodo, jog fotošopu pasidarbuota, nes realybėje tas Lack neatrodo jau taip gerai  ax.gif

Mano blizgus LACK staliukas atrodo gerai, kol nepajauti, kad jis kazkoks per lengvas biggrin.gif Tiksliau atrode gerai, nes dabar vaikai apdauze doh.gif
Atsakyti
'rozjasniony' - kokia cia spalva butu? google vercia kaip apsviesta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 29, 16:09)
'rozjasniony' - kokia cia spalva butu? google vercia kaip apsviesta  g.gif

lenkiškai nemoku, bet tas variantas spalvos rusiškai "беленый", angliškai "bleached". Kas turėtų reikšti balintas... Kaip tai atrodo realybėje g.gif
Atsakyti