Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 26, 20:00)
tipo 70 cm
Ingo žiūrėjau, et man jis visiškai pagal išvaizdą netinka, pas  mane virtuvė vienintelė remontuota patalpa, tai noris kažko a  la stilingesnio...  doh.gif

Zinoma, kaip visada, skonio reikalas, bet man sis stalas kaip is svetaines atnestas. Del stiliaus gal idomus butu neva "kavines" staliukai: BILLSTA
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 26, 19:09)
Zinoma, kaip visada, skonio reikalas, bet man sis stalas kaip is svetaines atnestas. Del stiliaus gal idomus butu neva "kavines" staliukai: BILLSTA

nu reiks prie6 apsisprendžiant realių foto panaršyt.
Esmė net ne pačiam stale, o aplinkoj. Jei būtų aplinka jam labiau tinkama, tai tiktų,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 26 vasario 2012 - 19:17
Panasu, kad ikejoj stalu pasirinkimas ne toks ir didelis, kai reikia, ir siaip, daugiau visi klasikiniai tokie

Gal kuri turite sia lempa: minut
Atsakyti
[quote=bondis,2012 02 24, 15:52]
ir dar uzsakem paslauga - baldu surinkimas - zmogus dirba puikiai!

Zodziu rekomenduoju smile.gif thumbup.gif
[/quote]

O ka surinkinejo? Na paprastus baldelius patys sugebam, bet kokia rimtesne spinta gal ir neblogai. O irankius jie savo atsiveza? O kaip jums paskaiciavo surinkimo kaina?

Acius
[/quote]

Mes uzsakem baldu visam namui - komodos, stalai, staliukai,knygu lentynos, televizoriaus staliukas. Emem paslauga, kad sutaupyt laiko, ne del to,kad tingim, ar nemoketume susirinkt. Surinko per kokias 5 val. ir paprase 100 lt. Valanda 20 lt. Vyras sake, kad dirbo tvarkingas zmogus, irankius tikrai turejo savo (man atrodo ir ikea prie kiekvieno komplekto prideda irankius).
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 27, 07:04)
man atrodo ir ikea prie kiekvieno komplekto prideda irankius
thumbup.gif

Atsuktuvų komplekte dar neteko matyti ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ikea prideds tik tokius paprastus varzteliui susukimui "pagaliukus", jei reikia varztus isukti, jau tenka savo tureti, arba kartais siulo pirkti ir Ikea pvz. kokiai Kavrtal sistemai susitrinkti
Atsakyti
Merginos, kas uzsakinejot pas Jurga, ar pristate visoms prekes? Vakar paskambino, kad atves, bet taip ir nesulaukiau, parasiau laiska, nes labai dideles skubos nera, tik siaip idomu.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 27, 09:37)
Atsuktuvų komplekte dar neteko matyti  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu kryžminis atsuktuvas, tai toks kiekvieno vyro "kosmetinės"atributas smile.gif Gal turės kiekvieni namai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 27, 09:04)
Surinko per kokias 5 val. ir paprase 100 lt. Valanda 20 lt. Vyras sake, kad dirbo tvarkingas zmogus, irankius tikrai turejo savo (man atrodo ir ikea prie kiekvieno komplekto prideda irankius).
thumbup.gif

Nieko sau. 20Lt/val tai £5/val, kai Anglijos minimumas uz val yra £6, nuo kurio dar apmokestina, o čia be jokių mokesčių sau į kišenę... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2012 02 27, 11:46)
Nieko sau. 20Lt/val tai £5/val, kai Anglijos minimumas uz val yra £6, nuo kurio dar apmokestina, o čia be jokių mokesčių sau į kišenę...  mirksiukas.gif

na jei zmogus dirbtu 40valandu i savaite tai gal ir nieko butu, bet gi cia momentinis uzdarbis.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 27, 11:34)
Merginos, kas uzsakinejot pas Jurga, ar pristate visoms prekes? Vakar paskambino, kad atves, bet taip ir nesulaukiau, parasiau laiska, nes labai dideles skubos nera, tik siaip idomu.

Vakar gavau laišką, kad prekės atvežtos ir kam skubu, tie gali pasiimti iš jos namų. Kam neskubu, gali laukti jos skambučio ir tuomet kažkad atveš 4u.gif
Atsakyti
Bet IKEA kokia romantiška šį pavasarį... wub.gif Stikliniai indai, patalynė gėlėti gėlėti.... Va dar ką užmačiau:

user posted image

http://www.ikea.com/...ducts/80188927/
Atsakyti