Stiklines kokyboskos manau, tik vaiku kambaryje as bbbijociau stiklo
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 25, 20:25)
Stiklines kokyboskos manau, tik vaiku kambaryje as bbbijociau stiklo
tai va, kai siandien vaiku kambari radau sudauzita lempute lubuose virs lovos irgi beveik persigalvojau del stiklo
.. bet as tai skaitau "sudeti" tu baldu, duru ir man tamsus miskas, vistiek nesuprantu kokie jie yra... cia kaip su tortais kai klausi koks tortas vidui ir tau atsako skaityk sudeti o ten tik emulgariai, emulsijos, riebalai, zelatinas, esensijos ir kiausinio milteliai
http://www.ikea.com/...ucts/S29894693/
va sitos popierium pildytos
Eikit i Pax planeri, ten yra berzo durys stumdomos
va sitos popierium pildytos
Eikit i Pax planeri, ten yra berzo durys stumdomos
Sveiki
noriu paklausti daugiau patyrusių, nes nelabai suprantu lenkiškai ir gal nelabai moku ieškoti ko reikia
Ar šioje parduotuvėje yra jaunuolio baldų "Malgoska"? Nes jie lenkiški.Aš nesurandu, o gal lenkiškai kitaip rašoma...
Būsiu dėkinga
noriu paklausti daugiau patyrusių, nes nelabai suprantu lenkiškai ir gal nelabai moku ieškoti ko reikia
Ar šioje parduotuvėje yra jaunuolio baldų "Malgoska"? Nes jie lenkiški.Aš nesurandu, o gal lenkiškai kitaip rašoma...
Būsiu dėkinga
QUOTE(Naira @ 2012 02 26, 12:05)
Sveiki
Būsiu dėkinga
Būsiu dėkinga
Ikea prakiauja ne lenkiskais baldais todel situ baldu cia tikrai nerasit.
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 26, 18:05)
Kaip jums tokia lempa?
]
]
Man labai graži
ar matet nauja indu kolekcija
http://www.ikea.com/...s/series/21994/
manau vasarai i soda puikus rinkinys
http://www.ikea.com/...s/series/21994/
manau vasarai i soda puikus rinkinys
Ah,.. bet kur dėt senus gerus indus?
gal kam teko matyti šį stalą gyvai?
Ieškau eilinį kartą ko pigaus, bet nesinorėtų kad ten paviršiaus lenta lenktūsi pasirėmus ir pan.
O tie kur pigesni valgomojo atseit stalai, man biški kaimietukiškai atrodo...
Ieškau eilinį kartą ko pigaus, bet nesinorėtų kad ten paviršiaus lenta lenktūsi pasirėmus ir pan.
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 26, 19:38)
gal kam teko matyti šį stalą gyvai?
Cia i virtuve? Nera jis zemokas? O jums sis INGO irgi kaimietiskas? Nes sakyciau, dar tvitesnis nei jusu parodytas na ir pigus
QUOTE(meile_G @ 2012 02 26, 18:58)
Cia i virtuve? Nera jis zemokas? O jums sis INGO irgi kaimietiskas? Nes sakyciau, dar tvitesnis nei jusu parodytas na ir pigus
tipo 70 cm
Ingo žiūrėjau, et man jis visiškai pagal išvaizdą netinka, pas mane virtuvė vienintelė remontuota patalpa, tai noris kažko a la stilingesnio...