Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

Stiklines kokyboskos manau, tik vaiku kambaryje as bbbijociau stiklo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 25, 20:25)
Stiklines kokyboskos manau, tik vaiku kambaryje as bbbijociau stiklo blush2.gif

tai va, kai siandien vaiku kambari radau sudauzita lempute lubuose virs lovos irgi beveik persigalvojau del stiklo doh.gif

.. bet as tai skaitau "sudeti" tu baldu, duru ir man tamsus miskas, vistiek nesuprantu kokie jie yra... cia kaip su tortais kai klausi koks tortas vidui ir tau atsako skaityk sudeti o ten tik emulgariai, emulsijos, riebalai, zelatinas, esensijos ir kiausinio milteliai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 25 vasario 2012 - 20:46
http://www.ikea.com/...ucts/S29894693/
va sitos popierium pildytos
Eikit i Pax planeri, ten yra berzo durys stumdomos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 25 vasario 2012 - 20:55
Sveiki 4u.gif

noriu paklausti daugiau patyrusių, nes nelabai suprantu lenkiškai ir gal nelabai moku ieškoti ko reikia blush2.gif
Ar šioje parduotuvėje yra jaunuolio baldų "Malgoska"? Nes jie lenkiški.Aš nesurandu, o gal lenkiškai kitaip rašoma...

Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 02 26, 12:05)
Sveiki  4u.gif

noriu paklausti daugiau patyrusių, nes nelabai suprantu lenkiškai ir gal nelabai moku ieškoti ko reikia  blush2.gif
Ar šioje parduotuvėje yra jaunuolio baldų "Malgoska"? Nes jie lenkiški.Aš nesurandu, o gal lenkiškai kitaip rašoma...
Būsiu dėkinga  4u.gif

Ikea prakiauja ne lenkiskais baldais ax.gif todel situ baldu cia tikrai nerasit.
Atsakyti
Kaip jums tokia lempa? biggrin.gif

user posted image
čia

Mergos, kažkas lyg rašė, jog čiupinėjo KLUBBO staliuką ir nepatiko. Kas su juo blogai buvo? Domina tamsiai rudas variantas ax.gif Nuotraukoje tai šiaip sau atrodo, bet va čia, nors ir kamputis tik, bet toks visai vertas dėmesio rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 26, 18:05)
Kaip jums tokia lempa?  biggrin.gif

user posted image]

Man labai graži ax.gif
Atsakyti
ar matet nauja indu kolekcija
user posted image
http://www.ikea.com/...s/series/21994/

manau vasarai i soda puikus rinkinys thumbup.gif
Atsakyti
Ah,.. bet kur dėt senus gerus indus? wink.gif
Atsakyti
gal kam teko matyti šį stalą gyvai?

user posted image

Ieškau eilinį kartą ko pigaus, bet nesinorėtų kad ten paviršiaus lenta lenktūsi pasirėmus ir pan.
O tie kur pigesni valgomojo atseit stalai, man biški kaimietukiškai atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 26, 19:38)
gal kam teko matyti šį stalą gyvai?
Ieškau eilinį kartą ko pigaus, bet nesinorėtų kad ten paviršiaus lenta lenktūsi pasirėmus ir pan.
O tie kur pigesni valgomojo atseit stalai, man biški kaimietukiškai atrodo...  rolleyes.gif

g.gif Cia i virtuve? Nera jis zemokas? O jums sis INGO irgi kaimietiskas? Nes sakyciau, dar tvitesnis nei jusu parodytas na ir pigus
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 26, 18:58)
g.gif Cia i virtuve? Nera jis zemokas? O jums sis INGO irgi kaimietiskas? Nes sakyciau, dar tvitesnis nei jusu parodytas na ir pigus

tipo 70 cm
Ingo žiūrėjau, et man jis visiškai pagal išvaizdą netinka, pas mane virtuvė vienintelė remontuota patalpa, tai noris kažko a la stilingesnio... doh.gif
Atsakyti