Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(trixy @ 2012 02 24, 08:53)
aš turiu tokį komplektuką ganėtinai tvirtos, patalus atlaikys

Dėkui 4u.gif Pasiimsiu ir aš pabandymui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Moterys, Merginos, Mamos is Vilniaus. Gal kuri planuojate daryti uzsakyma ir galetu ir mano dvi prekytes priglausti? nedideles, vaikiski indeliai smile.gif Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 24, 09:44)

Kokios firmos lovos, tokios ir groteles reikia imti  4u.gif Ikejines tikrai be tokiu problemu, praktiskai issijudinti joms nera kaip, ir po apacia strypukai yra

Ko gero taip. Na, mano, kaip 90x200, tai jau turi tos groteles buti pilnai istemptos, tai laisvumo galuose vistiek lieka, net pagal ispatavimus tai matosi. bet tik sirtumas toks, kad mano groteles tikrai nesitvirtina niekaip papildomai, tiesiog issitempia kiek tik imanoma. O jusu tikrai pacios pigiausios groteles? nes yra ir kiek brangesnes, tai jos ir atitinka lygiai 2 metrus.
Busiu uz savaites Ikea, bet kazin ar bus imanoma tas groteles apziureti g.gif
Atsakyti
nu ka, susitvėrėm ANEBODAS, spintas ir komodas. Žaislinės biggrin.gif Bet mano atveju gerai, nes vistiek po poros metų arba kraustysimės arba remontuosimės. Priklausomai nuo aplinkybių.

ANEBODA spintų paviršius kokybiškesnis, nei komodų, nes komodų tos detalėskurios ne iššorėje tai tokios kaip apklijuotos, pasiburbulavusios. Nu žodžiu. Bet kadangi žiūriu kaip į estetiškesnį jysko dėžių variantą, tai kažkaip visai dzin. Svarbu atlaikytų tuos porą metų ir viskas. biggrin.gif

Kam reik tikrai laikinų baldų laikinoj troboj, tai pusė biesio variantas.
Atsakyti
Noriu pasidziaugt vezejais IKEAMARKET (robert.butko@ikeamarket.lt ir Erik erik erik.misevic@gmail.com)

Bendravimas - 100 balu, uzsakymo priemimas - 100 balu, pristatymas - 100 balu, ir dar uzsakem paslauga - baldu surinkimas - zmogus dirba puikiai!

Zodziu rekomenduoju smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 24, 11:50)
Pabandziau, planuoti leidzia  g.gif
Berods, dabar ir isvaziavus.

Liudesys verysad.gif

Malonaus savaitgalio, merginos!
Atsakyti
ir dar uzsakem paslauga - baldu surinkimas - zmogus dirba puikiai!

Zodziu rekomenduoju smile.gif thumbup.gif
[/quote]

O ka surinkinejo? Na paprastus baldelius patys sugebam, bet kokia rimtesne spinta gal ir neblogai. O irankius jie savo atsiveza? O kaip jums paskaiciavo surinkimo kaina?

Acius
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif

Ar yra pirkusiu spinta su stumdomoms durims
nusiziurejau keleta bet vis susimastau ar vertos demesio pvz. sita, stiklas su tokiu graziu seseliu.. : rolleyes.gif

http://www.ikea.com/...ucts/S99894656/
Atsakyti
As turiu su stumdomom durim. Kokybe pacio mechanizmo thumbup.gif del duru reiktu ziureti, kad nebutu visai popierines. pas mus balinto azuolo, susimove is triju daliu durys, siaip tvirtos ir viskas thumbup.gif del to stiklo, tai reik paskaityti, tik atrodo, kad pacios pigiausios baltos yra tokios ale popierines
Atsakyti
Aciu Alchemie 4u.gif
o kokios duris pas jus tokios gal ? http://www.ikea.com/...649/#/S69894648
Atsakyti
http://www.ikea.com/...649/#/S49886116
va tokia spinta pas mus koridoriuje stovi rubams pasikabinti lauko.
mechanizmas yra vokiskas Hettich.
ten reikia duru sudeti paskaityti, uzpilda, nes kitose buna, kad tipo presuoto popieriau prideta doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 25 vasario 2012 - 20:03
aga tai sitos geros ne popierines, gerai aciu labai, man tik keista kad pas juos stiklines duris yra daznai pigesnes g.gif

bet spalva labai skiriasi nuo pavaizduotos parduotuveje..
mes norim tokios spintos i vaiku kambari nors visi kiti baldai balti tik stalas su berzo spalvos stalciais, bet bijau kad baltos spalvos gali buti popieriniai, turbut dazniausiai taip ir yra kas liecia spintu duris doh.gif
Atsakyti