Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(Cobre @ 2012 02 24, 09:12)
gal trumpesne lovyte ir tie pagaliukai ne taip issitempia? O gal Ikea, kaip visada labiau pasistenge ir daugiau tu pagaliuku sudejo mazesnius tarpus padarydama. Bet kokiu atveju, as uz stabilias groteles. Nors jei norisi sutaupyti, tai is principo juk ir sitas galima pritvirtinti.

galima, bet jos taip isitempe ant giksuojanciu pagaliuku ir tikrai niekas ten net nejudejo.
http://images56.fotk...IMG_6485-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(vilmita @ 2012 02 23, 21:42)
4u.gif

ar naudojat kas nors tokias groteles lovai
http://www.ikea.com/...uery=058.251.00
niekaip neįkertu kaip ten jos dedasi..  blush2.gif  tipo kiekvieną atskirai prisukt reikia ar jos kažkaip sujungtos yra?  blink.gif

QUOTE(Cobre @ 2012 02 24, 09:04)
turejom tokias dukrai. tik ne ikea pirktos buvo. nerekomenduoju, jos issijudina is vietos, susiskersuoja, nuslysta, kaip coliukes antroje nuotraukoje ir mano grazuole jau ant zemes guli  biggrin.gif

Kai pirkome dukrytėms lovas, šios grotelės buvo komplekte prie LEKSVIK lovos (lenkiškame puslapyje neberandu šių lovų).

Ir tikrai nė karto jos nei susiskersavo, nei nuslydo g.gif Mažosios lovoje jos sudėtos viena prie kitos praktiškai be jokių tarpų, nes jos lova dar trumpiausio ilgio. Didžiosios lova- vidutinio ilgio- tai tarpai tarp grotelių lentelių yra, bet irgi jokių problemų su jomis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 23, 23:51)
Merginos, padekit  unsure.gif
PL puslapyje manes praso registruotis, kur konkreciai ten reikia? Kiek bandau ivedineti duomenis, meta klaida  doh.gif
O kam jum registracija? Virtuve komplektuojat?
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 24, 03:05)
Sitas man labai grazus wub.gif

Man irgi, tik ieskojau google tikros nuotraukos, neradau
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 24, 09:52)
Meile G, nu kokiu groziu prirodei wub.gif o cia kur radai, jei lenkiskoje ner? g.gif

Ta ir norejau pasakyti, kad lenkiskoje yra. Nors anksciau nebuvo, o prie naujienu neraso, idomiai kazkaip. g.gif
Dar maciau nauja daikta
user posted image Mala
Cia grynai piesimui, ne valgymui, vaikams nuo 2 iki 7 m
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 02 24, 10:04)
turejom tokias dukrai. tik ne ikea pirktos buvo. nerekomenduoju, jos issijudina is vietos, susiskersuoja, nuslysta, kaip coliukes antroje nuotraukoje ir mano grazuole jau ant zemes guli  biggrin.gif

Kokios firmos lovos, tokios ir groteles reikia imti 4u.gif Ikejines tikrai be tokiu problemu, praktiskai issijudinti joms nera kaip, ir po apacia strypukai yra
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 24, 10:44)
O kam jum registracija? Virtuve komplektuojat?

Negaliu paieska naudotis, jei ivedu ka i laukeli, iskart praso registruotis, o kai bandau neleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 24, 10:55)
Negaliu paieska naudotis, jei ivedu ka i laukeli, iskart praso registruotis, o kai bandau neleidzia  verysad.gif

g.gif manes tai nepraso, lenkiskam...
Atsakyti
Aciu merginos, uz atsakymus del ciuzinio. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 24, 10:57)
g.gif manes tai nepraso, lenkiskam...

Anksciau tik uk ir usa prasydavo, dabar ir cia g.gif Reikes laiks nuo laiko pabandyti..
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 24 vasario 2012 - 10:03
QUOTE(Laputa @ 2012 02 24, 11:02)
Anksciau tik uk ir usa prasydavo, dabar ir cia  g.gif Reikes laiks nuo laiko pabandyti..
4u.gif

O cia negali buti jusu kompiuterio nustatymai ar kazkas tokio? Nes manes anksciau ir dabar UK nepraso. Ar jus gal ne is Lietuvos jungiates?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 23, 18:48)
as panasu is Maximos uz 9lt turiu, kojnes apatinius super susideti, stalciuje vietos atsirado thumbup.gif ikejinis biski brangokas sakyciau g.gif

QUOTE(Dovis @ 2012 02 24, 00:43)
Sito neturiu. Kaip kazkas rase, turiu ir as maximini, tai man nelimpa. Per skystas. Ikejinis toks tvirtesnis, turetu buti patogesnis, bet jei nemegsti triusikeliu lankstyti, tai nepatiks ir ju i tas skylutes kaisioti biggrin.gif Cia as sprendziu pagal save biggrin.gif Man tokiems visokiems super yra vat sios dezutes. Beveik uz ta pacia kaina gali pasiimtu 2 komplektus. Tokiose rikiuoju visos seimos apatinius, visu kojines sudelioju, maziaus rubeliai, bodziukai, maikytes irgi labai fainai susideda. Simta kartu daugiau tvarkos.
http://www.ikea.com/...2631/#/60207026

Aciu uz pastebejimus. Pamasciau, kad tikrai brangus reikaliukas. Reiks maximoj paieskot, uz 9 lt galima pabandyti ar tinka patinka. 9 lt negaila butu jei nenaudotumei, o vat 50 - gali sazine pagrauzt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 02 23, 21:43)
Sito neturiu. Kaip kazkas rase, turiu ir as maximini, tai man nelimpa. Per skystas. Ikejinis toks tvirtesnis, turetu buti patogesnis, bet jei nemegsti triusikeliu lankstyti, tai nepatiks ir ju i tas skylutes kaisioti biggrin.gif Cia as sprendziu pagal save biggrin.gif Man tokiems visokiems super yra vat sios dezutes. Beveik uz ta pacia kaina gali pasiimtu 2 komplektus. Tokiose rikiuoju visos seimos apatinius, visu kojines sudelioju, maziaus rubeliai, bodziukai, maikytes irgi labai fainai susideda. Simta kartu daugiau tvarkos.

Dovis, o tos SKUBB dėžutės nėra labai "skystos"? Norėčiau pasiimti keletą didesnių pledams, pagalvėms, bet galvoju ar atlaikytų didesnį tūrį g.gif
http://www.ikea.com/...9471/#/80179471
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 24, 11:05)
O cia negali buti jusu kompiuterio nustatymai ar kazkas tokio? Nes manes anksciau ir dabar UK nepraso. Ar jus gal ne is Lietuvos jungiates?

Neisivaizduoju.. Jungiuos is LT. Keista, kad as viena ant to pakibus unsure.gif
Merginos, jei kam buvo, atsiliepkit ax.gif
Atsakyti
Gal pas jus antivirusinės nustatymai neleidžia?
Jūs jau užsiregistravusi ir neleidžia registruotis, ar neleidžia naujo vartotojo registruoti?
Čia registracijos forma: https://secure.ikea....vlet/CreateUser

Atsakyti