Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

chiaushkute, kuri ta tikroji spalva? smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2012 02 14, 10:32)
chiaushkute, kuri ta tikroji spalva? smile.gif

as tai nesuprantu jusu klausimo, taigi prie skirtingu apsvietimu fotografuota, skirintgai nuotraukos apdirbtos, skirtingai monitoriai rodo.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite ar domėjotės KURA baldakimu?

http://www.ikea.com/...ducts/40116206/

Nemačiau gyvai, įdomu, ar atrodo taip pat gerai, kaip ir foto? Ir ar neskleidžia pašalinio kvapo?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 14, 11:37)
as tai nesuprantu jusu klausimo, taigi prie skirtingu apsvietimu fotografuota, skirintgai nuotraukos apdirbtos, skirtingai monitoriai rodo.

tai būtent dėl to ir kyla toks klausimas.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2012 02 14, 11:03)
tai būtent dėl to ir kyla toks klausimas.

jeigu as pasakysiu kad manoji kedute labiausiai atitinka vidurine nuotrauka kas nuo to pasikeis? ar pas jus taip pat monitorius sukalibruotas kaip pas mane? ar jusu kambario apsvietimas irgi toks pats?
Atsakyti
sveiki, ar jus dabar kas mate tokios spalvos lovyciu? ar cia buvo seniai kazkada, labai man tokios noretusi :)tokia meragitiska, melyna grazi, balta per blanki, o si kaip tik butu mergytei..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipire: 14 vasario 2012 - 11:24
QUOTE(pipire @ 2012 02 14, 11:23)
sveiki, ar jus dabar kas mate tokios spalvos lovyciu? ar cia buvo seniai kazkada, labai man tokios noretusi :)tokia meragitiska, melyna grazi, balta per blanki, o si kaip tik butu mergytei..

lenkijoj nera tokios raudonos
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 14, 12:25)
lenkijoj nera tokios raudonos

o kazkur kitur yra?
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2012 02 14, 11:31)
o kazkur kitur yra?

nzn ieskokit gal rasit
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 14, 12:38)
nzn ieskokit gal rasit

artimiausiuoose taskuose nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 02 14, 07:53)
tuoj ir juos ištrins, kai prabus, juk prekyba turi klestėti...

manieji kažkodėl neištrinti lotuliukas.gif

Na, užsisakiau ir aš tų dėžučių - kažin, ar bus likusių po šios akcijos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes turim zalia (skaisciai zalios spalvos) mamutine taburete, as jai priekaistu neturiu, o kokios tu ieskai? kokio atspalvio nori? manau kiekviena serija gali skirtis atspalviu, kaip ir visi kiti baldai ax.gif
Atsakyti