Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(Sky_diver @ 2012 02 21, 15:21)
pora foto su ikea

user posted image

man tas dubuo labai patinka, prabangiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

mes irgi tapome ikea gerbėjais ax.gif. Užsakėme ASPELUND komplektą: 2 spintas, lovą ir komodą. Laukiame vežėjo patvirtinimo. Sakykite, o kaip dažniausiai vyksta atsiskaitymas su vežėju (galima į PM)?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 21, 18:35)

taip, labai graziai atrodo sitie indai.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 21, 17:35)

maciau gyvai, ciupinejau ,fotkej atrodo tikrai graziai prabangiai,ir gyvai atrodo gerai bet ... as kalbu tik uz save kad 20euru uz ta bliuda made in china, ar made in india perbrangu! uz 5 eurus pirkciau uz 20e tikrai permokeciau 4u.gif!
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 21, 12:50)
aix2011, jūsų idėjos yra nerealios  wub.gif  Viskas taip jaukiai ir su meile padaryta  wub.gif
Užsimaniau ir aš terasos, lauko baldų, pavėsinės, žvakių  doh.gif  Pas mus nuosavas namas, bet dar pilnai neįrengtas, o apie lauką aš išvis patyliu  lotuliukas.gif  Gal (labai tikiuosi) pavasarį pabaigsime terasą, nes jau nusižiūrėjau labai nebrangų Ikėjinį lauko baldų komplektą, kurį esu nusiteikusi užsakyti vasarai artėjant  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Tiesa, gal kas dar nespėjo nusipirkti indelių?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif
http://grupinis.lt/V...akcija/5933348/

pas mus irgi namas ir darbu milijonas ir tik kelios rankos !
pavesine darysiu as Lt nes tureklus is ten parsiveziau,esu labai nu labai patenkinta thumbup.gif , dabar sumasciau kad truksta stogo tai kad butu 100% harmonija reikia ten pat ir stoga uzsakyti...

Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 21, 22:05)
maciau gyvai, ciupinejau ,fotkej atrodo tikrai graziai prabangiai,ir gyvai atrodo gerai  bet ... as kalbu tik uz save kad 20euru uz ta bliuda made in china, ar made in india perbrangu! uz 5 eurus pirkciau uz 20e tikrai permokeciau  4u.gif!

del kainos sutinku, todel jo dar neturiu biggrin.gif tikiuosi, kad kita sezona jau bus mazesne kaina cool.gif
Atsakyti
Tarp viso šlamštelio nusipirkau ir Lack kavos staliuką. Tą patį pigieniškiausią, baltą, nes tiesog reikėjo kažko, tai funkcijai atlikt. O namai nei remontuoti, nei mano... nu tai bla bla.
Tai dukra jau kamputį kažkuo nuvarė. Tas baltas padengimas žiauriai neatsparus. Aišku, kaip už 19 Lt ir kažkiek ten centų tai dzin biggrin.gif GAlėsiu vėliau jai ir atiduot, tegu turisi. Bet negi ir tie brangesni balti tokie pat nepatvarūs? Na tie didesni, kur ir virš 100 Lt kainuoja? g.gif

Nes va dar Trofast pirkom, baltą irgi. KAžkaip kai užsakiua dar nebuvo jų aptarimo apei paviršius, tai man tas baltas padengima sirgi toks so so... g.gif

Tai ar čia visų Ikea baltų baldų bėda ar tik pigesnių? Nes svarčiau tarsi kažką iš hemnes į miegamajį pasistatyt, tai dabar suabejojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 22 vasario 2012 - 11:15
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 22, 12:12)
Tai ar čia visų Ikea baltų baldų bėda ar tik pigesnių? Nes svarčiau tarsi kažką iš hemnes į miegamajį pasistatyt, tai dabar suabejojau smile.gif

Manau, kad ir tu pigiu neverta kazko labai tiketis g.gif

O apie hermes pabandykit pasiieskoti atsiliepimu. Cia kazka radau apie balta hermes lova: nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 22, 11:22)
Manau, kad ir tu pigiu neverta kazko labai tiketis  g.gif

O apie hermes pabandykit pasiieskoti atsiliepimu. Cia kazka radau apie balta hermes lova: nuoroda.

Tai aš ir nesitikiu, čia daugmaž pasvarščiau kad išeina pigiau nei JYSK plastmasinės dėžės ir atroro estetiškiau biggrin.gif Laikinai tokie baldai. Po to arba vaikam toliau niokot bus, arba į kokias dirbtuves išgrūsiu, ar kokiem studentam už kelsis LT parduosiu smile.gif

Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 22 vasario 2012 - 11:39
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 22, 11:12)
Nes va dar Trofast pirkom, baltą irgi. KAžkaip kai užsakiua dar nebuvo jų aptarimo apei paviršius, tai man tas baltas padengima sirgi toks so so... g.gif

Musu baltas Trofast jau kokius tris metus tarnauja. Absoliuciai nei vieno pazeidimo, nors nei liepiu saugoti, nei mano bernelis ji patausoja smile.gif Krasciukai visi sveikuteliai. Na, bet faktas, kad maniskis jo su plaktuku ir nedauze. bet manau, kad tada joks baldas neatlaikytu biggrin.gif as tik pamasciau, gal tarkim eme ir kokia gamybos technologija pakeite, dazus prastesniu pradejo galinti, tada gal ir kitoks to daiktu tarnavimas butu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 22, 11:51)
Musu baltas Trofast jau kokius tris metus tarnauja. Absoliuciai nei vieno pazeidimo, nors nei liepiu saugoti, nei mano bernelis ji patausoja smile.gif Krasciukai visi sveikuteliai. Na, bet faktas, kad maniskis jo su plaktuku ir nedauze. bet manau, kad tada joks baldas neatlaikytu  biggrin.gif as tik pamasciau, gal tarkim eme ir kokia gamybos technologija pakeite, dazus prastesniu pradejo galinti, tada gal ir kitoks to daiktu tarnavimas butu.

Ai tiesiog, maniškė labai pagalbininkė. Tėtis tveria jai baldus, ji jau eina su varžtais krapštyt doh.gif Su tokiais įpročiais tai..
Ai bet žinot, va neseniai pirkau vaikišką staliuką su dviem kėdutėm (LIETUVIŠKĄ!). Tai skylių prigręžta daugiau nei reikia. KAntai jau po poros savičių baltavo. Ir kainavo daugiau, nei būčiau sumokėjus už ikea... be papildomų skylių smile.gif
Atsakyti
Merginos, ką galit apie šitą lovą pasakyti? http://www.ikea.com/...ducts/40180565/
Ačiū.
Atsakyti