http://www.ikea.com/...ducts/40131344/
as tai ant tokios miegu. Anksciau ant paprastos miegodavau, tai labai spranda vis skaudedavo, dabar viskas liuks, nors daznai ant pilvo miegu bet tai nieko
nes pagal miegojimo pozas tureciau ant skirtingu pagalviu miegot
bet prie tu ortopediniu rekia priprast, nes pradzioj buvo labai keista iki kol pripratau, bet uztat dabar ant kitokiu isvis nepatinka miegot
QUOTE(asterra @ 2012 02 19, 22:27)
http://www.ikea.com/...ducts/40131344/
as tai ant tokios miegu. Anksciau ant paprastos miegodavau, tai labai spranda vis skaudedavo, dabar viskas liuks, nors daznai ant pilvo miegu bet tai nieko
bet prie tu ortopediniu rekia priprast, nes pradzioj buvo labai keista iki kol pripratau, bet uztat dabar ant kitokiu isvis nepatinka miegot
aha ir as visai pritariu turiu tokia pacia anksciau labai nugara skaudejo! sugalvojau isbandyti sita pagalve, nu pora naktu buvo tikrai nekas, o kai pripratau tai nebezinau kas yra nugaros skaudejimas! niekada nebuciau patikejusi, jei pati nebuciau isbandziusi
QUOTE(asterra @ 2012 02 19, 22:27)
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 19, 22:41)
aha ir as visai pritariu
ane?
Tos giriamos Dormeo pagalvės irgi kaip tik toios formos Bet man ji tokia neįprasta, nežinau, kaip reikės ant jos miegoti O po ja ranką patogu sukišti?
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 19, 22:48)
ane?
Tos giriamos Dormeo pagalvės irgi kaip tik toios formos Bet man ji tokia neįprasta, nežinau, kaip reikės ant jos miegoti O po ja ranką patogu sukišti?
As ja apsikabinu ir miegu Siaip tikrai reikia priprasti, kol ismokau, kaip su ja patogiai miegoti Bet man labai patinka.
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 19, 22:48)
ane?
nu zinok patogu ir ranka pakisti!
tikrai nebuciau patikejusi kol pati neisbandziau!man taip skaudedavo nugara as vos is lovos ryte issirisdavau ir grynai nuo pagalves ...
si savaitgali oras buvo puikus tai idedu kelias fotkes is lauko baldu kas man labai tinka ir patinka tai ikea pinti foteliai turiu 6vnt,stikliniu ir tauriu turiu beskaiciaus ,tiesa geles vazonas irgi ikea stiklinis asotis taip pat!
Uploaded with ImageShack.us
o cia toks vasaros lauko dusas ir wc !reikejo neplataus baldo 40cm ,nes vietos perdaug nera o beto norejau prasisukti kuo pigiau!
kriaukles baldas tai grynai mano darbo is ikea!
nupirkau 2 kabanciu baldu karkasus po 17e atrodo (is virtuviniu) ,duris nupirkau nukainuotas po 1 eura ,kojos 6e,duru tvirtinimas 5e,ir rankeneles 1.5e zodziu viso apie 2X30e,stalvirsi paemiau tas pacias grindines travertino plokstes ir priklijavau!
del baldu dazymo
senas vaikiskas pusinis ikea staliukas,virsus nudazytas sidabro spalva ,pries dazyma gruntuotas baltu gruntu;lempa,kilimas ir komoda,uzuolaida irgi ikea!
o cia toks vasaros lauko dusas ir wc !reikejo neplataus baldo 40cm ,nes vietos perdaug nera o beto norejau prasisukti kuo pigiau!
nupirkau 2 kabanciu baldu karkasus po 17e atrodo (is virtuviniu) ,duris nupirkau nukainuotas po 1 eura ,kojos 6e,duru tvirtinimas 5e,ir rankeneles 1.5e zodziu viso apie 2X30e,stalvirsi paemiau tas pacias grindines travertino plokstes ir priklijavau!
del baldu dazymo
senas vaikiskas pusinis ikea staliukas,virsus nudazytas sidabro spalva ,pries dazyma gruntuotas baltu gruntu;lempa,kilimas ir komoda,uzuolaida irgi ikea!
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 20, 01:52)
del baldu dazymo
Nerealiai grazu!
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 19, 23:52)
si savaitgali oras buvo puikus tai idedu kelias fotkes is lauko baldu kas man labai tinka ir patinka tai ikea pinti foteliai turiu 6vnt,stikliniu ir tauriu turiu beskaiciaus ,tiesa geles vazonas irgi ikea stiklinis asotis taip pat!
Kokioje šalyje jūs gyvenat?! Net užpavydėjau... Greičiau jau pas mus nors pavasaris ateitų...
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 19, 23:48)
ane?
normaliai susikisa, dar geriau negu po paprasta
tikrai rekomenduoju
QUOTE(Cobre @ 2012 02 19, 23:53)
As ja apsikabinu ir miegu Siaip tikrai reikia priprasti, kol ismokau, kaip su ja patogiai miegoti Bet man labai patinka.
aha ir man kazkaip keista buvo kol pripratau, bet tai truko gal kokias 3 naktis
QUOTE(Louhi @ 2012 02 20, 08:46)
Kokioje šalyje jūs gyvenat?! Net užpavydėjau... Greičiau jau pas mus nors pavasaris ateitų...
ir man idomu jokio sniego, o ir baseinas net neuzsales
O ,kur galima ikejiniu lauko baldu paziuret? As irgi noreciau tokiu foteliuku kaip Aix2011 ikele. Grazios foto ir idejos super.
Netyčia radau man dar nematytą sofą :
http://www.ikea.com/...975/#/S09849183
Gal netyčia kas turit/matėt/bandėt? Kuri geresnė kasdieniam naudojimui - ši ar Beddinge?
http://www.ikea.com/...975/#/S09849183
Gal netyčia kas turit/matėt/bandėt? Kuri geresnė kasdieniam naudojimui - ši ar Beddinge?
QUOTE(2626 @ 2012 02 17, 15:14)
Netyčia googlindama pakliuvau čia:
http://flickrhivemin...;textinput=ikea
Ikejos ten daug . Gal dar kam nors patiks akis paganyti
http://flickrhivemin...;textinput=ikea
Ikejos ten daug . Gal dar kam nors patiks akis paganyti
jau kokią paslaugą padarėt... akis paganiau, idėjų pasirankiojau... Ir labai prireikė tokių dėžių su stalčiukais http://www.flickr.co...in/photostream/ Ar jos ikėjinės? Bent jau nerandu