Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(Louhi @ 2012 02 19, 10:39)
Gal galite paklodes nuoroda ideti?  bigsmile.gif  Patiko ta patalynes zaluma, o kaip suprantu paklode panasaus atspalvio? g.gif

QUOTE(atenee @ 2012 02 19, 15:36)
http://www.ikea.com/...ducts/80189899/

aš turiu šitą žalią, su guma, spalva atinka ir šiaip patenkinta  thumbup.gif

va aš ir tą pačią turiu. man ji ir patinka, ir tinka prie tos patalynės.
Atsakyti
QUOTE(rimakar @ 2012 02 19, 16:35)
Ypac mane domina EKTORP

ypac patogios sedeti.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 02 18, 22:31)
turiu šitą  thumbup.gif  esu labai patenkinta. Dėvisi gerai, spalvos neblunka, žodžiu tik didelis pliusas.
kaldroje yra plasmasinės sagutės.
Pirkau dar šviesiai žalsvą paklodę, tai labai smagu miegot spalvotuose pataluose  wub.gif

Ačiū labai už pakomentavimą. Jau galvojau, kad visi IKEA užvalkalai be jokių užsegimų. Bandysiu pirkt šią.
Atsakyti
QUOTE(rimakar @ 2012 02 19, 15:35)
Sveikos,

Buciau labai dekinga visoms, turincioms IKEA sofas ir galincioms pakomentuoti ju kokybe...

Ypac mane domina EKTORP, KARLSTAD ir KIVIK serijos. Kai kurioms sofoms IKEA duoda net 10 metu garantija  bigsmile.gif

Na o jei kas nors galetu man jas "gyvai" parodyti, tai tikrai nelikciau skoloj ...
  4u.gif  4u.gif  4u.gif

seip ikea sofos yra visai neblogos kainos ir kokybes atzvilgiu,bet asm man yra 1 ju visu trukumas; man jei salono sofa tai reikia kad as galeciau patogiai atsisesti ir kad galva butu atremta i sofos atlosa! taigi visos tavo minetos sofos mano akim turi ta viena trukuma!bet jei tau tai nebutina tai jos tikrai gerai devesis ir ilgai tarnaus,del to gali buti rami!
galetu forumietes imesti daugiau savo gyvu nuotrauku gyvas vaizdas visada yra kitoks nei nuotraukos ir www puslapiu! as per savaitgali padariau kelias nuotraukas idesiu ir as !gal mano praktiniai patarim kam nors pravers 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2012 02 19, 16:36)
http://www.ikea.com/...ducts/80189899/

aš turiu šitą žalią, su guma, spalva atinka ir šiaip patenkinta  thumbup.gif

QUOTE(grange @ 2012 02 19, 16:59)

Aciu labai, itraukiau i "Lista zkupow", kai siusiu uzsakyma, paskui nereikes vel klausineti visu blush2.gif
Atsakyti
Louhi, jeigu nemaišau, tu kažkada rašei, jog pirkote Ikea pagalves, skirtas miegantiems ant šono. Gal gali priminti, kurias konkrečiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 19, 20:19)
Louhi, jeigu nemaišau, tu kažkada rašei, jog pirkote Ikea pagalves, skirtas miegantiems ant šono. Gal gali priminti, kurias konkrečiai?  ax.gif

Gerą atmintį turi wink.gif Aha, turiu tokias pagalves:

http://www.ikea.com/...ducts/50129166/

Pagalvės kaip pagalvės rolleyes.gif Mums patinka.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 02 19, 16:59)

o jos dydį atitinka? 160 čiužiniui reikia 160 ar 180? maximinės visos per mažos, vos užsitempia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 19, 19:19)
Louhi, jeigu nemaišau, tu kažkada rašei, jog pirkote Ikea pagalves, skirtas miegantiems ant šono. Gal gali priminti, kurias konkrečiai?  ax.gif

blink.gif dar ir taip būna , negalvojau..

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 19, 20:01)
o jos dydį atitinka? 160 čiužiniui reikia 160 ar 180? maximinės visos per mažos, vos užsitempia  doh.gif

nu man atitinka.
tik šitą tai suklydus nusipirkau 180 doh.gif tai biški per didelė, nes reikia 160, bet tingėjau jau bevežt atgal..
bet turiu kitos spalvos iš tos serijos 160 tai viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 02 19, 21:08)
blink.gif  dar ir taip būna , negalvojau..

O tai kaip gi - yra biggrin.gif Yra net visa programa kaip sau tinkamą pagalvę pasirinkti wink.gif

http://www.ikea.com/...oldry_poduszki/
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 02 19, 20:58)
Gerą atmintį turi wink.gif Aha, turiu tokias pagalves:

http://www.ikea.com/...ducts/50129166/

aciuks.gif
Ačiū 4u.gif Bet ir kaina jų kokia gera thumbup.gif
Pradėjo man nebepatikti mūsų Merkio pūkinės pagalvės verysad.gif Tikriausiai, susigulėjo, reikėtų pripildyti arba jas sumažinti (nes kažkaip nebepatinka, jog kvadratinės, pailgos atrodo patogesnės), o kartu ir tuos pūkus išvalyti, bet jaučiu, jog nemaža investicija gausis doh.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 19, 21:01)
o jos dydį atitinka? 160 čiužiniui reikia 160 ar 180? maximinės visos per mažos, vos užsitempia  doh.gif

Man atrodo, jog tų jyskinių ir maximinių paklodžių dydis nurodytas be užleidimo čiužinio šonams. T.y. jeigu čiužinis aukštas, tai iš to bendro ilgio iš karto susivalgo tas storis. Na, čia aš tokia teoriją išvedžiau, nes irgi turiu tokias kelias iš maximos, kur reikia vos ne dviese tempti ant čiužinio doh.gif doh.gif doh.gif
O ten Ikejinėse, matau, parašyta, jog tinka čiužiniams iki 25 cm storio.

QUOTE(grange @ 2012 02 19, 21:08)
blink.gif  dar ir taip būna , negalvojau..

Aha, aš irgi tik šioje temoje ir sužinojau, jog būna dar tokių spec. pagalvių lotuliukas.gif Bet dabar, kai pradėjo skaudėti nugarą nuo mažės nešiojimo, tai galvoju, gal ir pagalvę patogesnę įsigyti, nes miegu tai ant šono pagrinde ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 19 vasario 2012 - 21:55
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 19, 21:01)

man tiko visų pirktų iš Ikea, nes pvz. Jysk, tai nė neketino užsitempt schmoll.gif

Iš Dvala serijos juodas dabar turiu, nes dera prie kitų turimų patalų, bet matosi menkiausias pūkelis, šapelis ir t.t., tai erzina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 19 vasario 2012 - 22:06